- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
Ayyy cay ve kahvesiz hayat olmuyor. Ama bebisler icin katlanacaz mecburcayin ve kahvenin icindeki kafein bebekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben de kahve tiryakisiydim ama dr kahveye kesinlikle onay vermedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cay ve kahvesiz hayat olmuyor. Ama bebisler icin katlanacaz mecburcayin ve kahvenin icindeki kafein bebekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben de kahve tiryakisiydim ama dr kahveye kesinlikle onay vermedi
Parça falan gelmiyorsa bide yoğun degilse üstüne gorme olabilir kuzumTüm hamişleri tebrik ederim sağlık kucağınıza almayı nasip etsin allah inşallahKızlar benm batta 20 eylüldü ama ben erken adet oldum yanlız herzamnkinden az ve değişik annemde 3 hamileliğindede üstüne görmüş ve benmde bu gün acayip midem bulanıyor acaba bende üstüne görüyor olabilir miyim ?
B
Bencede caysiz hayat olmuyor gunde uc dort defa demlerim kendin icin
ama ben eskisi gibi icemiyom artk . Bebis sevmiyor herhal
Evet canim konusmustuk aslinda ama doktorumun rahatsizligi cikti ve ne zamandir yoktu ayni hastanede baska doktora gidecem bakalim o da asilama der.insallah@Anneyimbenanne35 Kuzum şifa olur inşallah ilaç
karapisso Git tabi doktora canım.Sen kalp atımınıda görürsün bence
mavi-hayal Canım yeni ay yeni umutlar .Aşılama için daha önce konusmusmuydun doktorla
@Heart Kreuz Ikiz de ilk bebekte harika olur
Bende son testimi yaptim dun ikinci cizhi daha koyu ciktiGünaydınnnn sonunda testi tekrarlayabildim :) ama tutamıyorum tabi pek konsantre olmuyo bi kaç saat anca
Sen keseyi görmüştün dimi, Ben kan vermedim artık test yaparım diye koyulaşıyor ama :)Bende son testimi yaptim dun ikinci cizhi daha koyu cikti
Aynen sali gunu gordum.Sen keseyi görmüştün dimi, Ben kan vermedim artık test yaparım diye koyulaşıyor ama :)
Gunaydin tatlimGünaydinnn hanimlar...
Benimki de bugün daha koyuSen keseyi görmüştün dimi, Ben kan vermedim artık test yaparım diye koyulaşıyor ama :)
atsana sendeBenimki de bugün daha koyu
hiç bilemiyorum yumurtladın mı acaba ?Günaydınn ya ben dün garip bişey yaşadım adetimin 10. Günüydü pzartesi hsg çektirdim tuvalete gittim yumurta akı gibi akıntı geldi ama kılcal damar gibi kan vardı içinde neden olabilir acaba
Gunaydin tatlim hsg den sonra akinti falan oldu bende de hatta kanamam da oldu ama parca falan gelmedi srn doktoruna ara istersen kuzumGünaydınn ya ben dün garip bişey yaşadım adetimin 10. Günüydü pzartesi hsg çektirdim tuvalete gittim yumurta akı gibi akıntı geldi ama kılcal damar gibi kan vardı içinde neden olabilir acaba
Bak kuzum artk belirginatsana sende
Canımcım parça gelmedi sümüksü akıntı geldi içinde ipince kan geldi. Sonra bir daha gittiğimde sildikten sonra yine o sümüksü akıntı olduGunaydin tatlim hsg den sonra akinti falan oldu bende de hatta kanamam da oldu ama parca falan gelmedi srn doktoruna ara istersen kuzum
ayy evet canım değerin baya artmıştır seninde :)Bak kuzum artk belirginEki Görüntüle 2190619
Senin bat bugündü dimi :)Bak kuzum artk belirginEki Görüntüle 2190619