uyku hali. halsizlik. arada ateş basması arada üşüme.Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza anlın inşallahBelirtileriz neydi yazabilir misiniz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyku hali. halsizlik. arada ateş basması arada üşüme.Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza anlın inşallahBelirtileriz neydi yazabilir misiniz
![]()
evet dimi :)yaw he he geç dalganı
öyle bi teknoloji olsa hiçde fena olmaz.![]()
Bende de bi tane test kaldi son testi bende yapayimkız hamile olduğumu silik çizgi ile öğrendim.acaba değer yükseliyormu diye meraktan yaptım tekrar. sat 8 eylüldü .
merhabalar, bende bu ay letu 2.5 kullandım. 25 eylül bat. , daha 1 hafta var testte yapmak için çok erken. aklımdan bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende hamile değilmişim gibi hissedip çok mutsuz oluyorum.. umarım ay sonunda buraya "kızlaaaar hamileyimmm çok şükür yazarım." :)
Sen niye gebelik takvimi yapmadın. yarı keseyi görmeyimi bekliyorsun .evet dimi :)
Kese gordun mu senbendbende son iki tane kaldı. oda 4.bebeğime kalsın![]()
Cumartesi kontrolum var yeni doktora o zamana kadar duyulmaz dimigitmedim daha. kalp atışını bekliyorum inşallah sağ selamet duyarız .
Ay amiin inş .. Varmı belirti bat'a kaç vardıdarısı size olsun.
benim bat geçti 8 eylül . silik çizgiyle öğrendim battan 3 gün sonra.Ay amiin inş .. Varmı belirti bat'a kaç vardı
evet :)Sen niye gebelik takvimi yapmadın. yarı keseyi görmeyimi bekliyorsun .
Normal test mi yapmıştın 3 gün önce erken gebelik testi mibenim bat geçti 8 eylül . silik çizgiyle öğrendim battan 3 gün sonra.
Hosgeldin tatlim insallah hislerin olumlusu olur kuzum buraya bagira bagira hamileyim dersin tatlimmerhabalar, bende bu ay letu 2.5 kullandım. 25 eylül bat. , daha 1 hafta var testte yapmak için çok erken. aklımdan bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende hamile değilmişim gibi hissedip çok mutsuz oluyorum.. umarım ay sonunda buraya "kızlaaaar hamileyimmm çok şükür yazarım." :)
Bende de iki tene kaldi ama onlari da yapacam su koyu cizgiyi gormek istiyorum anca oyle icim rahat olurbendbende son iki tane kaldı. oda 4.bebeğime kalsın![]()
Benim belirtiler erken basladi kuzum göğüslerim agrimaya basladi sizisi fazla idi uyuyamiyordum bile.Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza anlın inşallahBelirtileriz neydi yazabilir misiniz
![]()