- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
Tsk edrrm balimm. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallahhSevsev12 Canım Çok sevindim, hayırlı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk edrrm balimm. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallahhSevsev12 Canım Çok sevindim, hayırlı olsun :)
Amin canım hepimiz inşallah kucağımıza alırız,Tsk edrrm balimm. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallahh
Pepap ta sürekli bilgi veriyor ya o yüzden dedim .Evet canım niye sordun
Neyle ilgili kız yumurtlamamı hamilelikmi hamilelik burda yaptığım bile 5 haftalık diyo ama o kadar yokkiPepap ta sürekli bilgi veriyor ya o yüzden dedim .
Canım şimdi biz yumurtlama hamile kalmak için takip ediyoz dimi uygulamayı onla ilgili bilgi veriyor sürekli işte ovu dönemi bunlar bunlar olur normaldir vs. Hamile kalmak için bunları yapın yiyin vs. Spermlari şöyle arttıtabilitsiniz vs. Buraya kadar tmm sen şimdi hamilrsin ,hamileyim diye işaretle hamileliğini takip edersin vona göre bilgi verir sürekliNeyle ilgili kız yumurtlamamı hamilelikmi hamilelik burda yaptığım bile 5 haftalık diyo ama o kadar yokki![]()
Evet canım yumurtlamada kullanıyordum şimdi hamilelik içinde kullanırım bilmiyordum teşekkür ederimCanım şimdi biz yumurtlama hamile kalmak için takip ediyoz dimi uygulamayı onla ilgili bilgi veriyor sürekli işte ovu dönemi bunlar bunlar olur normaldir vs. Hamile kalmak için bunları yapın yiyin vs. Spermlari şöyle arttıtabilitsiniz vs. Buraya kadar tmm sen şimdi hamilrsin ,hamileyim diye işaretle hamileliğini takip edersin vona göre bilgi verir sürekli
Saol canımeverytime_night Bide bak ben YouTube de abone oldum onları takip ediyorum şu ünlü kadın doğum Dr ları
Bakıcam tatlım çook saolhttps://www.youtube.com/user/kocatepe1968
https://www.youtube.com/channel/UCWXz0gXvPpvXoEP-wDD0EbA
everytime_night ve tüm bayanlar bence abone olup bilgilenme biliriz yada danışabilirsiniz ben takip ediyorum gerçekten yararlı oldu bi çok konuda
Bakıcam tatlım çook saol
Hamilesiiiiiinnnkızlar evde test vardı bol su çay içip yaptım.
Kııııııızzzzz hadi hayırlı olsun vallaha bebik demek bukızlar evde test vardı bol su çay içip yaptım.
kız hamile olduğumu silik çizgi ile öğrendim.
Kııııııızzzzz hadi hayırlı olsun vallaha bebik demek bu
Hade insallah kesyi görürsünüzAmin canım hepimiz inşallah kucağımıza alırız,
Yarın doktora gideceğim
anamm maşallah az daha dursa cinsiyeti yazıcak test :)kızlar evde test vardı bol su çay içip yaptım.
yaw he he geç dalganıanamm maşallah az daha dursa cinsiyeti yazıcak test :)