uyku hali. halsizlik. arada ateş basması arada üşüme.Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza anlın inşallahBelirtileriz neydi yazabilir misiniz
evet dimi :)yaw he he geç dalganı
öyle bi teknoloji olsa hiçde fena olmaz.
Bende de bi tane test kaldi son testi bende yapayimkız hamile olduğumu silik çizgi ile öğrendim.acaba değer yükseliyormu diye meraktan yaptım tekrar. sat 8 eylüldü .
merhabalar, bende bu ay letu 2.5 kullandım. 25 eylül bat. , daha 1 hafta var testte yapmak için çok erken. aklımdan bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende hamile değilmişim gibi hissedip çok mutsuz oluyorum.. umarım ay sonunda buraya "kızlaaaar hamileyimmm çok şükür yazarım." :)
Sen niye gebelik takvimi yapmadın. yarı keseyi görmeyimi bekliyorsun .evet dimi :)
Kese gordun mu senbendbende son iki tane kaldı. oda 4.bebeğime kalsın
Cumartesi kontrolum var yeni doktora o zamana kadar duyulmaz dimigitmedim daha. kalp atışını bekliyorum inşallah sağ selamet duyarız .
Ay amiin inş .. Varmı belirti bat'a kaç vardıdarısı size olsun.
benim bat geçti 8 eylül . silik çizgiyle öğrendim battan 3 gün sonra.Ay amiin inş .. Varmı belirti bat'a kaç vardı
evet :)Sen niye gebelik takvimi yapmadın. yarı keseyi görmeyimi bekliyorsun .
Normal test mi yapmıştın 3 gün önce erken gebelik testi mibenim bat geçti 8 eylül . silik çizgiyle öğrendim battan 3 gün sonra.
Hosgeldin tatlim insallah hislerin olumlusu olur kuzum buraya bagira bagira hamileyim dersin tatlimmerhabalar, bende bu ay letu 2.5 kullandım. 25 eylül bat. , daha 1 hafta var testte yapmak için çok erken. aklımdan bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende hamile değilmişim gibi hissedip çok mutsuz oluyorum.. umarım ay sonunda buraya "kızlaaaar hamileyimmm çok şükür yazarım." :)
Bende de iki tene kaldi ama onlari da yapacam su koyu cizgiyi gormek istiyorum anca oyle icim rahat olurbendbende son iki tane kaldı. oda 4.bebeğime kalsın
Benim belirtiler erken basladi kuzum göğüslerim agrimaya basladi sizisi fazla idi uyuyamiyordum bile.Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza anlın inşallahBelirtileriz neydi yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?