- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
sakinn ol böyle şeyler için gerilme, keyifleri olunca getiriyolarSubeyi ariyorum acmiyolar bende ana hattan aradim agzima geleni saydim. Sikayet edicem sizi diye. Ben kargo gelicek diye evden disari cikamadim ya. Sanki ilk defa getiriyolar. O kargo bi gelsin elime bak neler yapicam getirene.
Yok adres yanlis yetersiz nedir ya. Sinir ettiler beni cocuga okul.pantolonu aldim cumartesi kac gun oldusakinn ol böyle şeyler için gerilme, keyifleri olunca getiriyolar
genel merkezi aradyısan çözerler illa arayıp bağrınmak lazımYok adres yanlis yetersiz nedir ya. Sinir ettiler beni cocuga okul.pantolonu aldim cumartesi kac gun oldu
Bagirdim valla bu ne terbiyesizlik dedim ya.genel merkezi aradyısan çözerler illa arayıp bağrınmak lazım
Aras kargo bildim bileli sıkıntılı yaGünaydinnnn.
Sinirim tepemde kargo gelcekti dun.
Adres yanlis yetersiz demis sanki ilk defa getiriyo aras kargo buraya sinir oldum birazdan arayip sayicam.
He kizz sende yap ne güzel her yorim altinda bebisini goruyonTakvim mi yaptın kızz
Sorma sinir ettiler beni adama bagiriyom.o bana bagiriyo. Siz bana ne hakla bagiriyosinz isinizi duzgun yapin dedimAras kargo bildim bileli sıkıntılı ya
Doktorda bi bebişi görsem :)He kizz sende yap ne güzel her yorim altinda bebisini goruyon
uygun oluyo :)Herkese günaydınnn
ya arkadaşlar merak ettim siz ovulasyon testini neden eczaneden değil de internetten alıyosunuz?? ben hiç kullanmadım ama alacak olsam sanırım eczaneden alırdım..
Valla fark etmiyor su an ilk olacagi icin sadece iki meyveden de isterim . Ama bilmiyom ilk hamile olduğumu ogrendigimde icimden kzim demek geldi herhalde oyle olcakhayırlı sabahlar kızlar. benn dün öğlen 2 saat uyudum . akşama misafirim vardı çok uğraştım yemek için . misafirler gitti ben etrafı topladım başım dönmeye başladı sersem gibi uyudum hemen. bu hamileliğim bambaşka . hepsi bi değişik oluyor. bulantı hiç yok. Bende bu c.tesi gitsemmi diye düşünüyorum acaba kal atışını duyarmıyım. sizlere bakıp heves ettim valla .melek ve mucizesi sabahları çay içerim ben sen kahvecisin .
Sevsev12 demek kızın olsun istiyorsun. bebekler çok kısmetli ve bereketli oluyor bende iki kez öyle oldu. bakalım bu bebeğim neler getircek bize .
Aynen brn haftaya yine carsamba mi alsam mi düşünüyüm 6 haftalik olmadan kalp sesinj duyamıyoruz demiDoktorda bi bebişi görsem :)
haaa tabi onu düşünemedimuygun oluyo :)
ben ov testi almadm , ama gebelik testi lapaguik marka eczanelerde 5.7 tl arası. ben ette ücretsiz kargoyla 10 adet 15 tl aldım. 3 test veya 2 test yerine 10 testHerkese günaydınnn
ya arkadaşlar merak ettim siz ovulasyon testini neden eczaneden değil de internetten alıyosunuz?? ben hiç kullanmadım ama alacak olsam sanırım eczaneden alırdım..
bende ateş basması arada üşütme oluyor. aniden bi halsizlik baş dönmesi. kilolumusun. sürekli ateş basması sıcaklık öncesinde varmıydı. mesela ben hep üşüyen biriyim ama kansızda değilim elhamdülillah çok şükür . genelde kansoz olanlar üşür ya.haaa tabi onu düşünemedim
ya kızlar ben 3-4 gündür bir garibim..vücudum çok sıcak,yanıyorum..soğuk su tutuyorum bir süre sonra etkisi geçiyor..klima da üşütüyor beni..o yüzden gece uyuyamıyorum..kendime temas etmeden uyuyacak pozisyon bulamıyorum,sürekli dön dön...en son bir rahat edersem içim geçiyor ama bu defa o bölgem ağrıyor yine uyanıyorum..çok yorgun ve uykusuzum...sizde de oluyor mu??
en erken 6 haftalık ta duyuluyor sanırım yani onda bile duyacağımızın garantisi yok kuzum 8 haftaya kadar diyolarAynen brn haftaya yine carsamba mi alsam mi düşünüyüm 6 haftalik olmadan kalp sesinj duyamıyoruz demi
yok ay ben kafayı koyduğum an küt gidiyorumhaaa tabi onu düşünemedim
ya kızlar ben 3-4 gündür bir garibim..vücudum çok sıcak,yanıyorum..soğuk su tutuyorum bir süre sonra etkisi geçiyor..klima da üşütüyor beni..o yüzden gece uyuyamıyorum..kendime temas etmeden uyuyacak pozisyon bulamıyorum,sürekli dön dön...en son bir rahat edersem içim geçiyor ama bu defa o bölgem ağrıyor yine uyanıyorum..çok yorgun ve uykusuzum...sizde de oluyor mu??
Valla fark etmiyor su an ilk olacagi icin sadece iki meyveden de isterim . Ama bilmiyom ilk hamile olduğumu ogrendigimde icimden kzim demek geldi herhalde oyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?