Ediyom kuzucum rabbim en kisa zamanda senin de kucaginj doldurur.Doğru diyorsun da kendime laf dinletemiyorum işte. Dua et bol bol. Hamilelerin duaları kabul olur derler :) sen kan verdin mi ? Nasılsın, kendine dikkat et:)
kan testi yaptiniz mi hic 67 den sonraGidicem canım ya bide özele gittim kadın deli etti beni sanki ateş almaya geldim oraya paramla rezil oldum resmen düşük riski olabilirmi bu lekeler allah korusun
Maşallah çok güzel çıkmış, güzelce de yükselir inşallah :)Ediyom kuzucum rabbim en kisa zamanda senin de kucaginj doldurur.
Iyiyim ben tatlim zamanjn gecmesjnj bekliyorum. Tahlil sonucum 52 cikti persembe tekrar verecem
tabiki rabbimin bir bildiği vardır dedim çekildim.Tum kalbimleee aminnnnnn diyorum. Cok üzücü olmuş ama, rabbin hikmetinden sual olmaz hayırlısı buymuş demekki nezdinde.insallah guzel haberlerle cikarsin.
sağol canımInşallah canim
Hayır canım yarın gitsemmikikan testi yaptiniz mi hic 67 den sonra
Evet canım niye sorduncanım bi öneride bulunayımmı sana
Pepap kullanıyormusun
Bende aynisini yasadim. 75/ lira bide iki dk konusamadi manyak adam. Sen gene haska doktora git nolur nolmazGidicem canım ya bide özele gittim kadın deli etti beni sanki ateş almaya geldim oraya paramla rezil oldum resmen düşük riski olabilirmi bu lekeler allah korusun
Yok kız bünyen alımla evresinde bende de akıntı var aynı haftadayız ya bennormal diye düşünüyorumGidicem canım ya bide özele gittim kadın deli etti beni sanki ateş almaya geldim oraya paramla rezil oldum resmen düşük riski olabilirmi bu lekeler allah korusun
yok benimki boğa olucak inşallah ona göre ayarladım şansıma da gebelik olduBu bizim bebekler ikizler burcu olacak sanırım. Benim kocam ikizler vallaha pek zor burç sabah beğendiğini akşam beğenmezyandıkkkk B Basharfibenz everytime_night Heart Kreuz Sevsev12 O oflu
Aynen canım bende 90 TL verdim ve zaten ayakta konuştu benle bende oturdum inadına keseye bakalım dedi baktık gözükmedi hatta bana beta için 30 çok düşük değer bazen hamilelik bile sayılmıyor dedi savdı resmen başındanBende aynisini yasadim. 75/ lira bide iki dk konusamadi manyak adam. Sen gene haska doktora git nolur nolmaz
Ben bu duruşu küçükken çok yapardımEki Görüntüle 2190083 Kuzular benim bahsettiğim duruş bu. Bu şekilde bekledim ne kadar kaldırabilirseniz siz o seviyede bekleyin. Önemli olan spermlerin yumurtalığa ulaşmasına yardım etmekben ilk aydan hamile kaldım bu duruş dışında bir de yumurtlama günlerine dikkat ettim. Kısmet tabi ama bence etkisi oldu ya.
Ben kızımda da öyle yattım ayaklarımı uzatarak şimdide öyle kolay hamile kalamıyorumAh o durusu her seferde yaptim neredeyse bi de.ben hemen kalkip tuvalete gittim ama hamile kaldim diyenler olunca yok artik diyorum sadece onunla alakasi yok
yap bence ne kadar artmis gorursunHayır canım yarın gitsemmiki
Evet canım yapıcam saolyap bence ne kadar artmis gorursun
Devlet hastanesine gittim kuzum ben adam baktı ultrasonla fotoğrafını çıkardı kesenin bebeği işaretledi bir sürü tahlil yaptı tekrar tahlillere baktı bildiğin ilgilendi ve bu adam günde 200 kişiye bakıyor. Vallahi o da doktor diğerleri de be diyimAynen canım bende 90 TL verdim ve zaten ayakta konuştu benle bende oturdum inadına keseye bakalım dedi baktık gözükmedi hatta bana beta için 30 çok düşük değer bazen hamilelik bile sayılmıyor dedi savdı resmen başından
devlet hastanesine gidince 1 gunde falan tahliller halledilir mi ? ben yarin ozelde ilk kontrolumu yaptiracagim haftaya da devlete kontrole gidecegim testlerimi yaparlar mi hemen o gunDevlet hastanesine gittim kuzum ben adam baktı ultrasonla fotoğrafını çıkardı kesenin bebeği işaretledi bir sürü tahlil yaptı tekrar tahlillere baktı bildiğin ilgilendi ve bu adam günde 200 kişiye bakıyor. Vallahi o da doktor diğerleri de be diyim
Evet doğru diyorsun ama her doktorda bir değil ama devlette de iyi doktorlar varDevlet hastanesine gittim kuzum ben adam baktı ultrasonla fotoğrafını çıkardı kesenin bebeği işaretledi bir sürü tahlil yaptı tekrar tahlillere baktı bildiğin ilgilendi ve bu adam günde 200 kişiye bakıyor. Vallahi o da doktor diğerleri de be diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?