Ayni ben gibisin kizzbenim döngüm kısaldı ortalama 26 günde bir oluyorum. 10. gün başlıyorum 12. gün koyu kırmızı yakalayadım sadece gün aşırı ilişki o kadar. sonra da çatladı yumurta. yumurtlama testi silikleşti zaten.
Dene dene canim bedavabu ay da olmazsa bal tarçın çörek otu denicem bende
Ben yaptım bu aysüper oluyor yaA rüyama girdi ben bi arastirayim
Kuzum clearblue testleri var onlarda tam olmasada kac haftalik oldugu yaziyor (resim yükledim)
Hadi hayırlısı olsun cnm bende ikinciyi istiyorum gelmedi bi türlüIyi akşamlar herkese
Bende geldim.Canli kalabalık topiklere bayılırım
Ben Melek 2.cocuk için var gücümle çalışıyorum
Bat 25 Eylül
Yok kiz ya degisiyor herkeste farkli duygular olusuyor ablam 2.5 aylikken hamile kaldigini ogrendi mesalaBen hala hasta olmadım
Ama gelecek içime öyle doğuyor
Hamile olunca hissediliyormuş bende yok öyle bi his
Valla bende hissetmedim hiç hamileyken öyle bişiBen hala hasta olmadım
Ama gelecek içime öyle doğuyor
Hamile olunca hissediliyormuş bende yok öyle bi his
H.g melek yani diğer kanadını arıyorsun. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur .Iyi akşamlar herkese
Bat 25 Eylül
Iyi aksamlar cinimm hoşgeldin aramiza şans uğur getirirsin insallah kendinle bende ilki icin ugrasiyorum kendisi gelmiyor yahuIyi akşamlar herkese
Bat 25 Eylül
Nazlı bebiş olacak ondanIyi aksamlar cinimm hoşgeldin aramiza şans uğur getirirsin insallah kendinle bende ilki icin ugrasiyorum kendisi gelmiyor yahusimdiden beni sinir ediyor hele olsa napcak şapşiğim
Hele gelsin nazini cekeriz artk mecbur napalimNazlı bebiş olacak ondan
İnş en kısa zamanda gelirHele gelsin nazini cekeriz artk mecbur napalim
Hoşgeldin cnmBende geldim 2. cocugu istiyorum bugün hasta oldum artik bu ay devam calismaya
İlki benimde süprizdi bunu bile isteye bekliyoruz yokHosbuldum kızlar.
Valla ilki sürprizdi ben ne zaman istersem hemen hamile kalırım sanıyordum ama yanılmışım.
Olana kadar deneyeceğiz artık napalim
Ne kadar süredir istiyorsunuzİlki benimde süprizdi bunu bile isteye bekliyoruz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?