- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kız daha cok var sennKızlar ben evden çıkmadan dayanamadım test yaptım ve köz gibi negatifi gördüm yine
Bata son 10 kaldı ve çok heyecanlıyım.
Bende bu ay farklı biseyler var.Inşallah bu defa haklı çıkarım
benimki bata 2 gün kala bile negatiftiEvet testim yine negatif bata 6 kaldi
Inşallah tutmuştur.Ama bence ay sonuna kadar en az 3 hamile daha çıkar bu forumdanAay yanlis yapmisim yukariya seni etiketleyecektim
Benim hakkimda ne hissediyon sence bende bu ay tutturmus muyum. Bata 6 kaldi test yaptim negatif cikti da
Masallah canm kaç değerinbenimki bata 2 gün kala bile negatifti
Tamamen geldimi dün bende oldum sandım çünküTüm hamile olanları tebrik ediyorum.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah..
bende adet oldum bu ayda gitti
Tamamen geldimi dün bende oldum sandım çünkü
Hayırlısı olsun canım sıkma canını olur inşallah genciz dahageldi canım az önce tamamen.. dün akşama doğru leke geldi şimdi de söküldü
Senin ne zaman cikmisti canim cizgilerbenimki bata 2 gün kala bile negatifti
Amin insallah kuzum. Rabbim seninkinide sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallahhhElhamdülillah çok şükür kızlar beyahcg değerim artmış bugun daha net. Eki Görüntüle 2189152 darısı bekleyenlere olsun.
Insallah kuzum insallah bekleyenlerub hepsi de hamis kalir bu ayInşallah tutmuştur.Ama bence ay sonuna kadar en az 3 hamile daha çıkar bu forumdan
Sen hiç bahsetmedin sende belirti varmi
Hayırlısı olsun tatlim ya üzüldüm. Rabbim en kisa zamamnda insallah nasip eder kuzumgeldi canım az önce tamamen.. dün akşama doğru leke geldi şimdi de söküldü
Üzüntünü anlıyorum kuzum.Saglik olsunda sorun olmasın da inşallah bir gün kıpkırmızı çift çizgiyi görürsüngeldi canım az önce tamamen.. dün akşama doğru leke geldi şimdi de söküldü
Erken test yerine kan daha iyi aslında .Ama nasıl rahat edeceksen öyle yap.Insallah kuzum insallah bekleyenlerub hepsi de hamis kalir bu ay
Benim göğüs ağrım cok fazla kuzum diger aylardan farkli olrak gece uyuyamadim sutyenimden cok rahatsiz oldum . Kasik agrisi vr akintiyi belirti olarak görmüyorum. Bide yorgunum ya bu psikolojik mi bilemiyorum hic bisey yapasim yok. Göğüs agrim boyle devam ederse yarin erken gebelik testi yaparim herhalde dayanamayacam
Bide agzimin tadı cok kötü sabahlari dislerimi falan fırçalamama rağmen.
Kiz benimkiler şiş bide yan taraflariinda agri var. Yok kan veremem utaniyorim artk kan vermeye gitmeye testte gormeyene kadar gitmem. Bide çarşamba doktor randevum var zaten o zaman gidince kan veririm diyorum tabi insallah oncesinde testte görürümErken test yerine kan daha iyi aslında .Ama nasıl rahat edeceksen öyle yap.
Benimde ara ara göğüs agrım oluyor ama sürekli degil
hamissin cok şükür şapşikim hamile gibiyim ne demekKızlar sonucum çıktı hamileyim galba
Çok şaşkınım ya çok küçük ama değilmi daha geç mi döllenme olmuşhamissin cok şükür şapşikim hamile gibiyim ne demek
Ayy tebrik edermdegerin insallah saglikli vir sekilde artar
Yani kuzum bide senin bata var daha ondan da boyle çıkmış olabilir. Sen kan tahlili ile takibini yaparsin artk kuzum. Sarsil kendine gel biraz hala soktasin sanirsamÇok şaşkınım ya çok küçük ama değilmi daha geç mi döllenme olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?