Cok doğru söylüyorsun canim evet basta kendim icin dua ediyorum ama sonra isteyen herkesin kucağı dolsun olanları da analarina babalarına bağışla diyorum .İnş vardır dua edin kulun kul'aettiği dua daha makbuldür. Ben üye olmadan sizleri takip edip çok üzülüyorum namaz kılıp dua ediyordum ya aklıma forumdakiler geliyordu tanımadan dua ediyordum Bellini olur tanımadan ediyorum belki kabul olur
Hosgeldin uğur getirirsin insallah su topige cumleten hamis oluruzzz
Olsun olsun canim bi damla ikintidan hamis olanlar var sen neden olamayasin canimmm
Ahh ahh caniskom bende 15 aydir beklemedeyim insallah son olurHayırlısı insallah bu ay hayırlı bir haber alırım.
Geçen sene 2017 subattan beri beklemedeyim.
inşAllahAhh ahh caniskom bende 15 aydir beklemedeyim insallah son olur
Ahh ahh caniskom bende 15 aydir beklemedeyim insallah son olur
H.b tatlım ayne.n öyle hayırlısı hakkımızdaİyiyiz şükür şu acabalar da olmasa çok güzel olacak . h.g bu aradaAnneyimbenanne35
Iyim bende şükür canısı haftaya doktora gidicem bakalım.ne diycek 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor siz ne zamandır istiyosunz yaş kaç nerde yasiyosun canm ben 26 yasindayim izmirdeyimHoşgeldin. Ben iyiyim sen nasılsın ?
H.b kuzum ıyim bende şükürOyy balim hosgeldin iyiyim tatliskom sen nasilsin kuzum
Aminnn aminnn insalllahhhİnsallah insallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün tez vakitte hayırlısıyla.
Belirtiler test yapanlar demi heycan gelsin azcik su topigezaman da geçmiyor beklerken. belirtisi olan yok mu ?
Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese. bende 26 yaşındayım bi oğlum var 1 e başlıcak bu sene. oğlumda da burda vakit geçirirken hamile kalmıştım güzel arkadaşlıklar edinmiştim. istanbulda yasıyorum 8 yıldır evliyim.Iyim bende şükür canısı haftaya doktora gidicem bakalım.ne diycek 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor siz ne zamandır istiyosunz yaş kaç nerde yasiyosun canm ben 26 yasindayim izmirdeyim
aynenn yaa.. yok mu batları yakın olup test yapan. ovulasyon testi kullanan. canlanalım azcıkBelirtiler test yapanlar demi heycan gelsin azcik su topigehemn yazin gonderin testlerinizi
Ne güzel insallah rabbim veriri en kısa zamanda canımRabbim nasip eder inşallah isteyen herkese. bende 26 yaşındayım bi oğlum var 1 e başlıcak bu sene. oğlumda da burda vakit geçirirken hamile kalmıştım güzel arkadaşlıklar edinmiştim. istanbulda yasıyorum 8 yıldır evliyim.
inşallah canım isteyen herkese nasip etsin mevlam... herhangi bir sorun var mı hamile kalmaya engel tedavi gördünüz mü ?Ne güzel insallah rabbim veriri en kısa zamanda canım
yap bi test de yüzümüzü güldürrrBenimki geçti ama bekliyorum
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım az daha bekleyip emin olmaya çalışıyorum cnmyap bi test de yüzümüzü güldürrr
bu ay tutmuştur inşallahhh en yarın yap testt varsa çıkarGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım az daha bekleyip emin olmaya çalışıyorum cnm
Daha önceleri geciktikçe yapardım negatifi görünce insanın yapası gelmiyor artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?