E ne güzel tatlim cok şükür bi sorun yok insallah olmaz da artkKizlar ben geldim.
Tiroid normal cikmis anlamadim.
Kadin doguma gittim.
Kan sulandirici igneye hapa gerek yok dedi.
Saglikli dogum yapmissin zaten dedi.
Dusuklerle alakasi yok dedi. Kafami allak bullak etti
Benimde karnımda ağrı var canım başkada yok belirtim yarın test yapsammı acabaBenim akıntım devam ediyor canım, göğüs hassasiyeti ve alt karın ağrısı arttı. Yorgunluk ve uyku hali, duygu geçişlerinde dengesizlik mevcutsnde neler var başka
Doktorunuz ne dedi?3 gün değil pardon 4 gün var daha
doktora gittim henüz erken dedi 2 gün sonra değeri ikiye katlanırsa buraya gel dedi kan pıhtılaşmam varda onu iğne olacağımDoktorunuz ne dedi?
Biraz daha bekleyelim canım yapma. Sonra beraber yaparızBenimde karnımda ağrı var canım başkada yok belirtim yarın test yapsammı acaba
E ne güzel tatlim cok şükür bi sorun yok insallah olmaz da artk
Ne zaman yapcaksın peki niye böyle sabırsızımkiBiraz daha bekleyelim canım yapma. Sonra beraber yaparız
Kızlar benim çok sık göbeğim düşer ve teyzem bi gün yerine getirirken dedi ki "bunu düzeltmezsen hamile de kalamazsın ileride" demişti. geçen ay bende anneme tekrardan göbeğime baktırdım. ovdu. göbeğim yukarı kaçmış. ovdu, yerine getirdi. bugün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. onu ihmal etmeyin. 60-70 yaşında olan bütün kadınlar biliyor böyle bir şey olduğunu. yeni neslin haberi yok sadece.
Evet bata 2 gun kalaki obulasyon testim:) sanirim ben tavuklar gibi hergun yumurtluyom
Tebrikler hamileisnBu nasıl olabilir
Tebrikler hamileisn
Canım tebrik ederim darısı başımızaBu nasıl olabilir
Bu nasıl olabilir
bat ne zamandi senin nmDaha öncede yaptım buna benzerdi ama değildim cnm 2 gün pembe leke gelince yapayım dedim sabah bir daha yapacağım emin olamadım yani
Normalde 2 hafta geçti ama hesabıma göre .adet tarihinden 2 gün önce yumurtlama oldu .geçen ayda öyle oldu bu ayda cnm geçen ayki döngüme göre hesap edersem 2 gün geçmiş oluyorbat ne zamandi senin nm
İnş cnm sabah bir daha yapıp öyle emin olabilirim ancak benCanım tebrik ederim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?