- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Canım bat kaçtı acabaBende test yaptım kızlar pozitif sonuç. Daha doktora gitmedim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bat kaçtı acabaBende test yaptım kızlar pozitif sonuç. Daha doktora gitmedim ama
Ayyyyyyy ne güzel haberler bunlar bebişler çoğalıyor desenize
Kan verin iki gun arayla. Anlarsiniz
Canım bat kaçtı acaba
Hoşgeldin canım nasılsın senin bata kaç vardı idrarda silik çıkmıştıya merak ettmHayirli aksamlar kizlar.
Napiyosunuz.
Nerelerdesiniz...
Hoşgeldin canım nasılsın senin bata kaç vardı idrarda silik çıkmıştıya merak ettm
Yorgunluğun nasıl oldu tatlım daha iyisiniz umarım bebik de sen deUc gun canim.
İyiyim cok sukur
Saol canım cvp için bende sabredebilirsem bekliyip yaparımUc gun canim.
İyiyim cok sukur
Bi hafta onceden basladim.Saol canım cvp için bende sabredebilirsem bekliyip yaparım
Bat ne diyorum beklenen adetmiş. 9 EylüldüCanım bat kaçtı acaba
göbeğine zeytinyağı sürmelisin sonra sen değil bi yakının karnını ovacak bi 5 dk. sonra göbeğine çay bardağı bastıracak biraz. bekleyeceksiniz. göbeğin çay bardağına doğru gelmeye başlayacak ve bir kaç dk sonra bardağın altında pıt pıt diye atmaya başlayacak. bardağı tutan kişi ve sen çok rahatlıkla hissedeceksin. bi 5 dk sonra bardağı kaldıracak. sende 10 dk yerde yat sonra kalkabilirsin. yalnız bu işlem sırasında çok konuşma ve gülme :) ayaklarında yine karnına doğru çekilik vaziyette olacak bu arada. ben sürekli yaşadığım için artık kendim yapıyorum.Denicem onu peki düşmüşse tedavisi nasıl oluyır
Biraz daha iyiyim.Yorgunluğun nasıl oldu tatlım daha iyisiniz umarım bebik de sen de![]()
Bata 4 gun var silik cizgiyi siz de goruyormusunuz kizlar
Gozukuyor.Bata 4 gun var silik cizgiyi siz de goruyormusunuz kizlar
Ben gördü. Tatlım inşallah bebişşBata 4 gun var silik cizgiyi siz de goruyormusunuz kizlar
Ayyy deli kizzz yaaa Allah seni hamis ede insallah ben daha test falan yapmadim batima da cokkk var
Ay insallah oyledir bu ay affedersiniz basur oldum onun icin lokman hekim bi macun verdi egee hamileysem ona bagliyorumBen gördü. Tatlım inşallah bebişş![]()
Birdaha gozluklerimsiz foruma girmicemyok canım sana öyle gelmiş bende yokta ben bu ovulasyonun sürekli pozitif olmasına takıldım artık. Kiste donüşmesinden korkuyorum