- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Haydı uyu erkenden hem dinlenirsin hemde varsa da iyi gelir yatmak tutunsun
Hepimiz aynı gemideyiz ne güzelAynen morfin bağımlısı gibi tam olarak ben oluyorum test bağımlısı
Valla bende sabredemeyenlerden bagimli olanlrdanim. Korunurken hamile kalan bi kadindim ne hallere düştüm
Anlık durum bildireyim hala gelen giden yok felaket burnum tıkalı, anlık ateş 37.1. Belimde ve bacağımda ağrı var, ara ara akışkan akıntı var
Ahahaha resmen her şeyi aynı anda istiyoruz, çünkü neden olmasın
Bi dahaki test için sabahı beklicem çünkü çok sık tuvalete gidiyorum uyumazsam bekletme şansım yokYaaa özellikle ateşten dolayı çok umutluyum haydi inşallah. Gelmee kırmızı gelmeeeee
Aynen yaaa, her şey imkansız bile olsa aynı anda olsun lütfenhatta konuya uygun bir Cem Yılmaz esprisini de şuraya ekliyim
Canım benim gebelik dün pozitif çıktiğında ovulasyon aşırı koyuydu t çizgisi c den önce net bir şekilde belirdi ovulasyonda. Senin de t mi ilk belirdi?Kızlar en alttaki ovü testim bugüne ait. Yarın bat. İlk kez 26. gün bu kadar koyu. Sizce? Ne diyosunuz?? Bi yorum yapın
Valla ateş beni de umutlandiriyor yanıyorum şu an çocuklar yanıma yatıyor kolları bacakları nasıl iyi geliyor buz gibiYaaa özellikle ateşten dolayı çok umutluyum haydi inşallah. Gelmee kırmızı gelmeeeee
Aynen yaaa, her şey imkansız bile olsa aynı anda olsun lütfenhatta konuya uygun bir Cem Yılmaz esprisini de şuraya ekliyim
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canım testi? Hayırlı olsun çok ama çok sevindimFarkettim canım. Valla dibimdeki eczanede satılıyormuş bilsem öncekileri de bundan alırdım neyse artık şükür inşallah güzel sonuc da alırsam :)
Yaaaa ben ikizler burcuyum eşim de ikizler burcuBu arada kızlar aranızda ikizler kova ve terazi burcu olanlar var mı? Bu burçlarda bu hafta için bebek haberi yazıyordu
Asko ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim farkettigimde 9 haftaliktiVaayykorunurken hamile kalmak bana çok büyülü bir şey geliyor valla senelerdir korundum bir kere denk gelmedi o şans LeucotheaThemis e de demiştim, çelik don giysem bu kadar korumazdı ne korunmakmış diye hahahahahah
Her şeyin vakti var işte Allah ol demeden olmuyor, ol deyince de koruma falan dinlemiyor istersen lazer ışını at yani
İnşallah vakti gelmiştir şimdi canım
Yumurtlamanın üzerine 14 gün ekliyorsun adet tarihini veriyor canımKızlar günaydın
Size bi sorum olacak;
Normalde adetim 13 eylül olacaktı ama bu ay geç yumurtlama oldu. 3-4 eylül pik gördüm testlerde. Yumurtlamadan 14 gün sonra regly tarihi deniliyor bu durumda beklemem gereken gün 17 eylüle mi sarkmış olacak?
Gebelik testini adetin gecikince mi yaptın? İlk c belirdi ama hemen ilk 2-3 dk içinde t de belirdi c’den hemen sonra yani. Batım yarın ama yumurtlamam bu ay 1 gün geç oldu, o yüzden yumurtlamaya göre cumartesi bat o yüzden test yapmak için pazarı beklicemCanım benim gebelik dün pozitif çıktiğında ovulasyon aşırı koyuydu t çizgisi c den önce net bir şekilde belirdi ovulasyonda. Senin de t mi ilk belirdi?
Yumurtlama gördüğün tarihe 14 gün ekliyorsun canım pik 26 sında gördüysen 27-28 inde çatlama olmuştur büyük ihtimal 10-11 eylülde adet tarihin olur.Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum ya ben de 26sında pik gördüm bugün 14.gun uygulama 13ü gösteriyor regli hangisine göre hareket etmek lazım bilmiyorum hem test yapmak istiyorum hem de 13üyse erken diyip beklemek
Yok canım dün yaptım testi adet günüme 2 3 gün var daha.Gebelik testini adetin gecikince mi yaptın? İlk c belirdi ama hemen ilk 2-3 dk içinde t de belirdi c’den hemen sonra yani. Batım yarın ama yumurtlamam bu ay 1 gün geç oldu, o yüzden yumurtlamaya göre cumartesi bat o yüzden test yapmak için pazarı beklicem
Hadi ya gerçi kişiden kişiye değişiyor ama ben ilk kez 26. gün bu kadar koyu gördümYok canım dün yaptım testi adet günüme 2 3 gün var daha.
Ben gördüm gölge varGece yazmıştım belki hatırlarsınız. Bugün testi tekrarladı sabah hiç birşey çıkmadı az önce yine yaptım ilk beş dakikada gölge gördüm sizde görüyor musunuz? Fotoda çok az belli ama yengem gördüm dedi
Aynen canım zaten ovulasyon kesin bilemez sonuçta önemli olan gebelik testiHadi ya gerçi kişiden kişiye değişiyor ama ben ilk kez 26. gün bu kadar koyu gördüm
Benim 13 eylül canım. Dün idrarda bugün kanda pozitif gördüm. Bence yap testBat 13 Eylül olan arkadaşlar ne alemdesiniz ya çatlıcam meraktan. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum