- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 güne bir artışla anlaşılır ilk veriyle değilde eğer 2 güne 1 mesela 98 ya 2 gün sonra 200 yerine 400 de şüphelen tabikiCanım bata göre 3+3 günlüğüm beta 98 çıktı sabah kan verdiğimde. Ne diyosun ikiz olur mu:)
Benimde 2 tane kaset testim var sirf erken den yapmiyim diye erken gebelik testi almiyorum inat ettim cok yoruldum negatif gormekten bu ayda olmaz bence sanmiyorum eskidenmiş o bende hemen hamile kalmak bizim hormonlar spermler ölmüş veladdalin amin
Cumartesi tekrar kan vereceğim bakalım:)2 güne bir artışla anlaşılır ilk veriyle değilde eğer 2 güne 1 mesela 98 ya 2 gün sonra 200 yerine 400 de şüphelen tabiki
Sende gölgelerin gücü adınaaaaa diye bağır ve gözüne sok nasıl değilin değili oluyormuş göster ona gününüüüüüAdet ağrısı gibi ağrılarım baya arttı akşam da eski testlerine bir bakayım dedim böyle olmuşlar birine biraz su tuttum, eşim de hamile değilsindir akşam maç yapak deyip duruyor haberi yok kan testi verdiğimden
Aynen morfin bağımlısı gibi tam olarak ben oluyorum test bağımlısıHahaha ya annemle aynı şeyi konuşuyorduk bugün, eskiler arada ölen yitenle en az on tane doğuruyormuş biri memeden kesilmeden diğeri geliyormuş bu nesle ne oldu bilmiyorum diyo (kendisi de yapa yapa iki tane yapmış ama neyse )
Ben de hep sabredicem diyorum ama aslaaa olmuyor evde yoksa bile koşa koşa gidip alıyorum morfin bağımlısı gibi gözüm dönüyor bat yaklaşınca resmen
İnşallah bu ay sürprizzzz ben geldim der bebişin canım öyle umudu kesince geliyorlar genelde
Canım benim döngüm 26 gün. 27. gün bir sonraki reglimin ilk günü ama ben genelde 14 ve 15. günlerde yumurtluyorum yani o 14 gün hesabı bende tutmuyor. Ki bence kişiden kişiye değilen bir şey oKızlar günaydın
Size bi sorum olacak;
Normalde adetim 13 eylül olacaktı ama bu ay geç yumurtlama oldu. 3-4 eylül pik gördüm testlerde. Yumurtlamadan 14 gün sonra regly tarihi deniliyor bu durumda beklemem gereken gün 17 eylüle mi sarkmış olacak?
Bende bu çatlama gördüğüm aylar oluyor. Pco olduğum için her ay çatlama görmüyorum ama gördüğüm aylarda da çatlamadan başlayarak adete kadar sürüyorKizlar yumurtlamadan sonra goguslerimdeki agri gecmedi elleyince aciyor sizde boyle bir durumvar midir ?
Ozman pazartesi tekrar vermelisin ki takipsek olmalı ki anlaşılsın 98 ne zaman dıCumartesi tekrar kan vereceğim bakalım:)
Sende gölgelerin gücü adınaaaaa diye bağır ve gözüne sok nasıl değilin değili oluyormuş göster ona gününüüüüü
Ay tamam bu sabah yazmışsın anlamamışım tama. Cumartesi ve ama imkan varsa pazartesi de git ver iyidir 3 -4 takip yapmakCanım bata göre 3+3 günlüğüm beta 98 çıktı sabah kan verdiğimde. Ne diyosun ikiz olur mu:)
Hala saklıyorsun adamdan oda der tabiki bak bana testte ışık çıksa WC den aaaaşkım baksanaaaaa diye çıkıyorum sesim çıkmıyorsam gölge falan yoktur eğer azıcık bir şey olsun ooooo ben yaygaraYa varya bu çok iyiydi yok durup durup karnım ağrıyor dediğim için gidelim bir baktiralim dedi, ben de hayır haftasonu baktiracam dedim
Yok kuzum gelen giden :/ sadece akıntı var. Haftaya tatil planladık benimki tatile gelmeyi sever. Balayı dahil her tatilime geciktirici ilaçlara rağmen geldi. Bence onu bekliyo
Hayır kendini salma süreci baştan sona düşün. yumurta oluşuyo, çatlıyo, spermle buluşuyo, sonra yavaş yavaş büyümeye başlıyor. Bu buluşmanın tamamlanıp gebelik oluşturup rahme yerleşme süresi yaklaşık 2 hafta sürüyor. Sana kendini net olarak hissettirmesi ise 3-4 haftayı buluyor. Ama biz üstüne o kadar çok düşünüp, vücudumuzu o kadar çok dinliyoruz ki her şeyin altında sebep arıyoruz. Ben de aynı şekilde, bu döngümün başlarında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim kısa süreli antibiyotik ve antiseptik kullandım. ilaçlarım bitti ama tam aynı dönemlerde biz denemeye başladık ve ben belki de enfeksiyon yüzünden olan bütün semptomları bebek ihtimaline yordum. Neden çünkü olsun ve bi an önce farkedeyim istiyorum. Şu anda reglim gecikirse bunu ilk ihtimal gebeliğe yoracağım ama belki de antibiyotik sebep olmuş olacak.
Benim böyle demek için geçerli sebeplerim var çünkü takvimde yumurtlama gördüm ay hadi deneyelim ya dedim. takvim doğru mu daha erken ya da geç mi yumurtluyorum bilmiyorum ve 2-3 kere denedik. Ama sen gününü kontrol ederek denedin. Geçtiğimiz ay benim bu ay olduğu gibi rastgele ya tutarsa demiştiniz tutmayacağı varmış. Bu ay ise ihtimal çok daha yüksek. Ben o yüzden senden umutluyum.
İnşallah canım zaten cumartesi günü doktora gideceğim o zaman belli olur diye düşünüyorum bakalımInş gelmez canım.
Valla bende sabredemeyenlerden bagimli olanlrdanim. Korunurken hamile kalan bi kadindim ne hallere düştümHahaha ya annemle aynı şeyi konuşuyorduk bugün, eskiler arada ölen yitenle en az on tane doğuruyormuş biri memeden kesilmeden diğeri geliyormuş bu nesle ne oldu bilmiyorum diyo (kendisi de yapa yapa iki tane yapmış ama neyse )
Ben de hep sabredicem diyorum ama aslaaa olmuyor evde yoksa bile koşa koşa gidip alıyorum morfin bağımlısı gibi gözüm dönüyor bat yaklaşınca resmen
İnşallah bu ay sürprizzzz ben geldim der bebişin canım öyle umudu kesince geliyorlar genelde
Hala saklıyorsun adamdan oda der tabiki bak bana testte ışık çıksa WC den aaaaşkım baksanaaaaa diye çıkıyorum sesim çıkmıyorsam gölge falan yoktur eğer azıcık bir şey olsun ooooo ben yaygara
Anlık durum bildireyim hala gelen giden yok felaket burnum tıkalı, anlık ateş 37.1. Belimde ve bacağımda ağrı var, ara ara akışkan akıntı varHayır hayır gelmesinn onun yerine bebiş gelecek inşallah
Haklısın kuzum aynen dediğin gibi aslında her ay olan şeyler ya da hastalık ilaç kullanımı vs etkiliyor ama işte biz diyorum ya nefes alsak hamileliğe yormak istiyoruz.
Evet siz bizim geçen ayki halimiz gibi oldunuz ama denk gelmiş olma ihtimali de çok yüksek
Ay aslında hiç öyle off olmayacak yine falan demiyorum neden? Biz Kasım başında bir spa tatiline gideceğiz ve gitmeyi çok istiyorum. Öncesinde hamile kalırsam iptal etmek zorunda kalacağız çünkü hamileyken yasak sauna sıcak masaj hamam vs. O yüzden bir yanım tatilden sonra olsun yaa diyor bir yanım hemen olsun offf kadın olmak
Haydı uyu erkenden hem dinlenirsin hemde varsa da iyi gelir yatmak tutunsunGinnys uykum da var ay inşallah düşük de olsa beta vardır tutunmaya çalışıyor falandır ay sabah olsun diye her akşam bekler mi insan , sabah ateş de ölçecem yine