EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Bat 13 Eylül olan arkadaşlar ne alemdesiniz ya çatlıcam meraktan. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 🤤🤤

Benimde 13-14 eylül gibi adet olmam gerekiyor ama karnım adet olacak gibi ağrıyor olacak mıyım acaba emin değilim yarın sabah test yapacağım sabırsızlanıyorum

68014F49-7342-4F40-B9C0-C0B660D091B7.jpeg
bu yumurtlama mıı

son adet günümü de sayarsak 11. Gündeyim dün başladım başladım bu testlere bana da erken geldi ama bilemedim

Bi dahaki test için sabahı beklicem çünkü çok sık tuvalete gidiyorum uyumazsam bekletme şansım yok😂😂

Benimkinden ilk aşerdim diye isteyeceğim şey bu😂😂 hamile manavları var istediğini aşerebilirsin sıkıntı yok diyo. Görsün gününü😂😂

Sabah çift çizgilerle şenlendir buraları hadi bakalım 😍😍😍
Hahaha oyyy enişte yandı desene 😆😆

Asko ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim farkettigimde 9 haftalikti😅 yani bide uzerine adet gördüm hic unutmuyorum testi yapmistim 2 cok canli kirmizi cizgi birbirinden koyuydular😅 anammm dedim kalbim hızla carparak ama maalesef ogrendikten birkac hafta sonra kalbi durdu. Doktor ilacla alakali degil dedi..mecbur kürtaj olmustum. Bende senelerdir igneyle korunuyorum ara ara prezervatif ara arada eşim korundu 8 yasinda kızım bi kaza yok arada😅

Ayyy bir de üzerine görmüşsün 🤭🤭 bütün süper güçleri aynı anda bünyede toplamışsın kuzum maşallah. Kaybetmene üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın hiç 🙏
Kızçeni de Allah bağışlasın yaa sağlıkla büyüsün 😍😍💙🙏 inşallah tez zamanda gelir kardeşi de 😍😍😍

Sabah çift çizgilerle şenlendir buraları hadi bakalım 😍😍😍
Hahaha oyyy enişte yandı desene 😆😆
Bunlar hep geçmişte yapılanların intikam planları😂😂 hazır imkanım varken değerlendiririm yani💃🏼💃🏼💃🏼

Bakalım sabah ne çıkcak🙈🙈 ama karnım çok kasılıyor ya regl gelecekmiş gibi🙁🙁Hatta kesin oldum diye WC’ye koştum kaç kere

Teşekkürler canım. Negatif çıksa da üzülmek yok regl olduğumuz yumurtladığımız sürece umut var. Allah hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin❤
Amin canım benim inşallah çok haklısın 😍 peki silik mi çıktı testini atabilir misin? Hangi testten yaptın erken gebelik mi? Kan değerin kaç çıktı? Çok sordum demi yaaaaa:)

Amin canım benim inşallah çok haklısın 😍 peki silik mi çıktı testini atabilir misin? Hangi testten yaptın erken gebelik mi? Kan değerin kaç çıktı? Çok sordum demi yaaaaa:)
Aşağı linkledim canım testimin fotosu. Beta da 98 çıktı bugün. Çok sor ne olacak ben de hep soruyorum herkese😊😊

Konu Mesajı 'EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)' EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Aşağı linkledim canım testimin fotosu. Beta da 98 çıktı bugün. Çok sor ne olacak ben de hep soruyorum herkese😊😊

Konu Mesajı 'EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)' EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)
Ya evet şimdi hatırladım görmüştüm. Bence 5 gün kala böyle güzel değer çıkması ikiz olabilir mi bana öyle geldi😍😍 sağlıkla güzel şekilde hayırla al bebeğini kucağına inşallah canım. Belirti yaşadın mı yaşıyor musun? Takviye vs kullandın mı

X