EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kizlar yumurtlamadan sonra goguslerimdeki agri gecmedi elleyince aciyor sizde boyle bir durumvar midir ?

Benmde 1 tane test var evde yapmak istemiyorum çok zor işler gerçekten hemen hamilr kalanlara şaşırıyorum bende

Ya canım biraz bakındım ama tam bulamadım ve hatırlayamadım da senin bu ay kaç gün gecikme oldu ya da gecikme oldu mu?

Canım ben yasmini Mayıs sonu bıraktım 29 dabir, 28de 28de ve son ay 25 te bir oldum. Normal adetlerim 21 de bir olur. Normale dönüyorum diye dusunursem 25 e göre yorum yaparsam bugün gecikmenin 2.günü oluyor.28 de bire göre düşünürsek yarın olmam lazım, karışık yani şimdi eski testlere baktım çizgiler baya koyulasmis ama beklicem
Ya canım biraz bakındım ama tam bulamadım ve hatırlayamadım da senin bu ay kaç gün gecikme oldu ya da gecikme oldu mu?

Son adetim 13 Ağustos, 27 agustos gecesi şüpheli ekşınlı gece 29unda da sanırım yumurtladim, akıntı ve bas ağrısından öyle olduğunu tahmin ediyorum

Kızlar bugünde benim bat tarihim normalde ama pcos olduğu için tam kestiremiyorum tarihi sadece belirti olarak sağ kasıpımda ara ara iğne gibi batmalar oluyo hissettiriyo kendini ve göğüs ucumdaki halkalarım remgi koyulaştı sadece bu belirtiler var

O batma bende ilk kez oldu ya ilk kez bugün öyle iğne batar gibi karnıma bişey saplandı durdu acaba bu hamilelik belirtisi mi normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu şekilde batma tarzı olmuyomus meğer

O batma bende ilk kez oldu ya ilk kez bugün öyle iğne batar gibi karnıma bişey saplandı durdu acaba bu hamilelik belirtisi mi normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu şekilde batma tarzı olmuyomus meğer
Canım valla bende de bu ay ilk defa oluyo hatta korktum bu ay ilk defa klomen kullandım ya klomende bazılarında kist yapıyomuş ya kist falan mı oluştu diye şüphelendim bide 2 gün önce aşırı mide bulantısı oldu Ama balık yemiştim onu ona bağladım bide kabızlık başladı bu ara

Ya benim yıllardır kistim var ama kist de tabi herkeste farklı etki yapıyo bence kist kaynaklı birşey değildi bu benim kabızlık da hep var ama normalde regl öncesi iyice artar bu sefer öyle artmadı

Ya benim yıllardır kistim var ama kist de tabi herkeste farklı etki yapıyo bence kist kaynaklı birşey değildi bu benim kabızlık da hep var ama normalde regl öncesi iyice artar bu sefer öyle artmadı
Off valla bilmiyorum kafayı yicez bu belirti aramaktan 1 haftaya herşey belli olur bence kendimde

Benmde bat günüm bugün. Banada göğüs ucu etrafım koyulaştı gibi geliyor . Bu ay prowomen da kullandım. İçimde bi heyecan var
M Minicikfzt H Hayatlarrr Sevm57

Canım bata göre 3+3 günlüğüm beta 98 çıktı sabah kan verdiğimde. Ne diyosun ikiz olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…