Hadi inşallahYumurtlamanın 14.gunu uygulama 13ü gösteriyo hangisini baz alcam bilmiyoruminşallah ikimizin de tutmuştur bu ay
Benmde 1 tane test var evde yapmak istemiyorum çok zor işler gerçekten hemen hamilr kalanlara şaşırıyorum bendeBenimde 2 tane kaset testim var sirf erken den yapmiyim diye erken gebelik testi almiyorum inat ettimcok yoruldum negatif gormekten bu ayda olmaz bence sanmiyorum eskidenmiş o bende hemen hamile kalmak bizim hormonlar spermler ölmüş veladdalin amin
Ya canım biraz bakındım ama tam bulamadım ve hatırlayamadım da senin bu ay kaç gün gecikme oldu ya da gecikme oldu mu?Ben hala eli kulağında adet olacak gibi sancı çekiyorum yaa nerde bu adet nerde bu bhcgBu arada sayfada biraz gezindim de 5 ten 40 lara cıkanı mı ararsın 0,38 lerden 20 leri göreni mi neler varmış yahu eğer yarın da olmazsam devlet hast acilinden vericem ki b hcg tam degerimi görebileyim
Benim de regl olana kadar hep ağrır en en çok ağrıya dayanamayacağım gün de regl olurum ağrı kesilirKizlar yumurtlamadan sonra goguslerimdeki agri gecmedi elleyince aciyor sizde boyle bir durumvar midir ?
Haftaya cumayo iple cekiyorum yumurtlamanin ustunden 11 gun gecmis olacak insallah guzel haberler alirimBenim de regl olana kadar hep ağrır en en çok ağrıya dayanamayacağım gün de regl olurum ağrı kesilir
Ya canım biraz bakındım ama tam bulamadım ve hatırlayamadım da senin bu ay kaç gün gecikme oldu ya da gecikme oldu mu?
Ya canım biraz bakındım ama tam bulamadım ve hatırlayamadım da senin bu ay kaç gün gecikme oldu ya da gecikme oldu mu?
Inş gelmez canım.10 eylül canım ama gecikir mi bilmiyorumbirkaç aydır düzensizlik var çünkü
Kuzum akıntı nasıl oluyor rengi, kıvamı?Son adetim 13 Ağustos, 27 agustos gecesi şüpheli ekşınlı gece29unda da sanırım yumurtladim, akıntı ve bas ağrısından öyle olduğunu tahmin ediyorum
O batma bende ilk kez oldu ya ilk kez bugün öyle iğne batar gibi karnıma bişey saplandı durdu acaba bu hamilelik belirtisi mi normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu şekilde batma tarzı olmuyomus meğerKızlar bugünde benim bat tarihim normalde ama pcos olduğu için tam kestiremiyorum tarihi sadece belirti olarak sağ kasıpımda ara ara iğne gibi batmalar oluyo hissettiriyo kendini ve göğüs ucumdaki halkalarım remgi koyulaştı sadece bu belirtiler var
Canım valla bende de bu ay ilk defa oluyo hatta korktum bu ay ilk defa klomen kullandım ya klomende bazılarında kist yapıyomuş ya kist falan mı oluştu diye şüphelendim bide 2 gün önce aşırı mide bulantısı oldu Ama balık yemiştim onu ona bağladım bide kabızlık başladı bu araO batma bende ilk kez oldu ya ilk kez bugün öyle iğne batar gibi karnıma bişey saplandı durdu acaba bu hamilelik belirtisi mi normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu şekilde batma tarzı olmuyomus meğer
Ya benim yıllardır kistim var ama kist de tabi herkeste farklı etki yapıyo bence kist kaynaklı birşey değildi bu benim kabızlık da hep var ama normalde regl öncesi iyice artar bu sefer öyle artmadıCanım valla bende de bu ay ilk defa oluyo hatta korktum bu ay ilk defa klomen kullandım ya klomende bazılarında kist yapıyomuş ya kist falan mı oluştu diye şüphelendim bide 2 gün önce aşırı mide bulantısı oldu Ama balık yemiştim onu ona bağladım bide kabızlık başladı bu ara
Off valla bilmiyorum kafayı yicez bu belirti aramaktan 1 haftaya herşey belli olur bence kendimdeYa benim yıllardır kistim var ama kist de tabi herkeste farklı etki yapıyo bence kist kaynaklı birşey değildi bu benim kabızlık da hep var ama normalde regl öncesi iyice artar bu sefer öyle artmadı
Benmde bat günüm bugün. Banada göğüs ucu etrafım koyulaştı gibi geliyor . Bu ay prowomen da kullandım. İçimde bi heyecan varKızlar bugünde benim bat tarihim normalde ama pcos olduğu için tam kestiremiyorum tarihi sadece belirti olarak sağ kasıpımda ara ara iğne gibi batmalar oluyo hissettiriyo kendini ve göğüs ucumdaki halkalarım remgi koyulaştı sadece bu belirtiler var
Canım bata göre 3+3 günlüğüm beta 98 çıktı sabah kan verdiğimde. Ne diyosun ikiz olur mu:)Ailede olan ikiz durumu tek yumurta ikizinin olma durumu çift yumurta ikizleri kişinin revervine yumurta büyümesine falan bağlı o nedenleeeee mutlaka etiketle ama 1500 betaları görmeden yine kese kalp atılı kısmına geçmeden belli olmaz heyecanlı bekleyiş sürüyor haaa pardon beli beta yükselmesinden bazı Dr lar tahmin ediyor
Kuzum akıntı nasıl oluyor rengi, kıvamı?
Hayırlısı olsun hakkımızdaBenmde bat günüm bugün. Banada göğüs ucu etrafım koyulaştı gibi geliyor . Bu ay prowomen da kullandım. İçimde bi heyecan var
M Minicikfzt H HayatlarrrSevm57