- 5 Eylül 2022
- 98
- 71
- 28
Bat 13 Eylül olan arkadaşlar ne alemdesiniz ya çatlıcam meraktan. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bi test yap derim canim uzerinden de baya gecmis gebelikse cikarKızlar en alttaki ovü testim bugüne ait. Yarın bat. İlk kez 26. gün bu kadar koyu. Sizce? Ne diyosunuz?? Bi yorum yapın
Henuz degil gibiEki Görüntüle 3126886 bu yumurtlama mıı
Bi dahaki test için sabahı beklicem çünkü çok sık tuvalete gidiyorum uyumazsam bekletme şansım yok
Benimkinden ilk aşerdim diye isteyeceğim şey buhamile manavları var istediğini aşerebilirsin sıkıntı yok diyo. Görsün gününü
Valla ateş beni de umutlandiriyor yanıyorum şu an çocuklar yanıma yatıyor kolları bacakları nasıl iyi geliyor buz gibi
Bende 11. Gunde yumurtladim ,son adet günümü de sayarsak 11. Gündeyim dün başladım başladım bu testlere bana da erken geldi ama bilemedim
Asko ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim farkettigimde 9 haftaliktiyani bide uzerine adet gördüm hic unutmuyorum testi yapmistim 2 cok canli kirmizi cizgi birbirinden koyuydular anammm dedim kalbim hızla carparak ama maalesef ogrendikten birkac hafta sonra kalbi durdu. Doktor ilacla alakali degil dedi..mecbur kürtaj olmustum. Bende senelerdir igneyle korunuyorum ara ara prezervatif ara arada eşim korundu 8 yasinda kızım bi kaza yok arada
Bunlar hep geçmişte yapılanların intikam planlarıSabah çift çizgilerle şenlendir buraları hadi bakalım
Hahaha oyyy enişte yandı desene
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun kuzum ama ya bende negatif çıkarsaBenim 13 eylül canım. Dün idrarda bugün kanda pozitif gördüm. Bence yap test
Yarın bende mi yapsam acaba birkaç gün daha mı sabretsem diyorum. Hiçbir belirti ağrı sızı yok bendeBenimde 13-14 eylül gibi adet olmam gerekiyor ama karnım adet olacak gibi ağrıyor olacak mıyım acaba emin değilim yarın sabah test yapacağım sabırsızlanıyorum
Teşekkürler canım. Negatif çıksa da üzülmek yok regl olduğumuz yumurtladığımız sürece umut var. Allah hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin❤Yaaa çok sevindim hayırlı olsun kuzum ama ya bende negatif çıkarsa
Amin canım benim inşallah çok haklısınTeşekkürler canım. Negatif çıksa da üzülmek yok regl olduğumuz yumurtladığımız sürece umut var. Allah hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin❤
Geçmiyor günler yaa bekleyelim bakalımHepimiz aynı gemideyiz ne güzel
Yarın bende mi yapsam acaba birkaç gün daha mı sabretsem diyorum. Hiçbir belirti ağrı sızı yok bende
Aşağı linkledim canım testimin fotosu. Beta da 98 çıktı bugün. Çok sor ne olacak ben de hep soruyorum herkeseAmin canım benim inşallah çok haklısınpeki silik mi çıktı testini atabilir misin? Hangi testten yaptın erken gebelik mi? Kan değerin kaç çıktı? Çok sordum demi yaaaaa:)
Ya evet şimdi hatırladım görmüştüm. Bence 5 gün kala böyle güzel değer çıkması ikiz olabilir mi bana öyle geldiAşağı linkledim canım testimin fotosu. Beta da 98 çıktı bugün. Çok sor ne olacak ben de hep soruyorum herkese
Konu Mesajı 'EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR(Listeli)' EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR (Listeli)