EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Adet ağrısı gibi ağrılarım baya arttı akşam da eski testlerine bir bakayım dedim böyle olmuşlar birine biraz su tuttum, eşim de hamile değilsindir akşam maç yapak deyip duruyor haberi yok kan testi verdiğimden

Eklentiler

• IMG_20220908_174358.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 52

Hahaha ya annemle aynı şeyi konuşuyorduk bugün, eskiler arada ölen yitenle en az on tane doğuruyormuş biri memeden kesilmeden diğeri geliyormuş bu nesle ne oldu bilmiyorum diyo (kendisi de yapa yapa iki tane yapmış ama neyse )

Ben de hep sabredicem diyorum ama aslaaa olmuyor evde yoksa bile koşa koşa gidip alıyorum morfin bağımlısı gibi gözüm dönüyor bat yaklaşınca resmen
İnşallah bu ay sürprizzzz ben geldim der bebişin canım öyle umudu kesince geliyorlar genelde

Sende gölgelerin gücü adınaaaaa diye bağır ve gözüne sok nasıl değilin değili oluyormuş göster ona gününüüüüü

Aynen morfin bağımlısı gibi tam olarak ben oluyorum test bağımlısı

Canım benim döngüm 26 gün. 27. gün bir sonraki reglimin ilk günü ama ben genelde 14 ve 15. günlerde yumurtluyorum yani o 14 gün hesabı bende tutmuyor. Ki bence kişiden kişiye değilen bir şey o
Kizlar yumurtlamadan sonra goguslerimdeki agri gecmedi elleyince aciyor sizde boyle bir durumvar midir ?
Bende bu çatlama gördüğüm aylar oluyor. Pco olduğum için her ay çatlama görmüyorum ama gördüğüm aylarda da çatlamadan başlayarak adete kadar sürüyor

Ya varya bu çok iyiydi yok durup durup karnım ağrıyor dediğim için gidelim bir baktiralim dedi, ben de hayır haftasonu baktiracam dedim
Sende gölgelerin gücü adınaaaaa diye bağır ve gözüne sok nasıl değilin değili oluyormuş göster ona gününüüüüü

Ya varya bu çok iyiydi yok durup durup karnım ağrıyor dediğim için gidelim bir baktiralim dedi, ben de hayır haftasonu baktiracam dedim
Hala saklıyorsun adamdan oda der tabiki bak bana testte ışık çıksa WC den aaaaşkım baksanaaaaa diye çıkıyorum sesim çıkmıyorsam gölge falan yoktur eğer azıcık bir şey olsun ooooo ben yaygara

Hayır hayır gelmesinn onun yerine bebiş gelecek inşallah

Haklısın kuzum aynen dediğin gibi aslında her ay olan şeyler ya da hastalık ilaç kullanımı vs etkiliyor ama işte biz diyorum ya nefes alsak hamileliğe yormak istiyoruz.
Evet siz bizim geçen ayki halimiz gibi oldunuz ama denk gelmiş olma ihtimali de çok yüksek
Ay aslında hiç öyle off olmayacak yine falan demiyorum neden? Biz Kasım başında bir spa tatiline gideceğiz ve gitmeyi çok istiyorum. Öncesinde hamile kalırsam iptal etmek zorunda kalacağız çünkü hamileyken yasak sauna sıcak masaj hamam vs. O yüzden bir yanım tatilden sonra olsun yaa diyor bir yanım hemen olsun offf kadın olmak

Promotil mi ne ondan alayım mı kızlar ne dersiniz.içerik dolu baya iyi nedense hep Ovulasyon takibi yaparken günler geceler geçmiyor gibi geliyor bana

Valla bende sabredemeyenlerden bagimli olanlrdanim. Korunurken hamile kalan bi kadindim ne hallere düştüm

Kızlar en alttaki ovü testim bugüne ait. Yarın bat. İlk kez 26. gün bu kadar koyu. Sizce? Ne diyosunuz?? Bi yorum yapın

Eklentiler

• 9E0C9854-AFEE-4F24-8221-EEC060ED71EA.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 53
Ya kuzu emin olmadan bisey de demek istemiyorum testlerin birinin şüpheli olduğunu biliyor ama hiç görmedi. Sadece bugün teste gittiğimi bilmiyor. Negatifi duysa akşam maç kaçınılmaz ama ben çok yorgunum dizlerim ayaklarım ağrıyor resmen sızım sızım , 28. Döngü günü yarın oluyor , şu yarını bir atlatayim adet olmazsa haftasonu onu sürükler götürürüm acile yoksa şüphelerimi çok dile getirdigimde ya gidek test ver ya da stres yapma bana da yaptırma deyip duruyor klasik erkek
Hala saklıyorsun adamdan oda der tabiki bak bana testte ışık çıksa WC den aaaaşkım baksanaaaaa diye çıkıyorum sesim çıkmıyorsam gölge falan yoktur eğer azıcık bir şey olsun ooooo ben yaygara

Ginnys uykum da var ay inşallah düşük de olsa beta vardır tutunmaya çalışıyor falandır ay sabah olsun diye her akşam bekler mi insan , sabah ateş de ölçecem yine

Anlık durum bildireyim hala gelen giden yok felaket burnum tıkalı, anlık ateş 37.1. Belimde ve bacağımda ağrı var, ara ara akışkan akıntı var

Ahahaha resmen her şeyi aynı anda istiyoruz, çünkü neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…