- 1 Ağustos 2022
- 371
- 393
❤Teşekkür ederim canım valla ikiz olabilir diyen oldu forumda. Çift yumurtladım bi de bu ayYa evet şimdi hatırladım görmüştüm. Bence 5 gün kala böyle güzel değer çıkması ikiz olabilir mi bana öyle geldisağlıkla güzel şekilde hayırla al bebeğini kucağına inşallah canım. Belirti yaşadın mı yaşıyor musun? Takviye vs kullandın mı
Çok sevindim senin adına canım benim çok güzel.❤Teşekkür ederim canım valla ikiz olabilir diyen oldu forumda. Çift yumurtladım bi de bu aybelirti olarak yumurtlamadan sonra akıntım kesilmedi hiç ve 3 4 gün önce başlayıp bugün iyice artan bir yorgunluk var uykum geliyor hep. Göğüs dolgunluğu da başladı. Takviye olarak omepa vm diye bir vitamin kullanıyorum mayıstan beri filan. Bu ay yumurtlamadan önce avakado tükettim bol bol
Bekle canım en azından ctesi ya da pazar yap. hem daha kesin olur. Belirti filan var mı sende?Çok sevindim senin adına canım benim çok güzel.Bu ay biz de mfk takviyelerine başladık. Erken yumurtladım ilk defa takviyeler sayesinde. Ama bakalım bence benimki biraz daha geç belli olur senin belki ilk yumurtladığın da tutmuş olabilir o zaman bat daha erkene gelmiş olur. Dişimi sıkıp birkaç gün daha mı beklesem dedim
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canım testi? Hayırlı olsun çok ama çok sevindim
Kız benim yine şeffaf uzayan akıntım var haytolsun da yine yumurtlayacağım heralde çünkü lh testi yaptım oda koyulaşmaya doğru yön almış yarın ertesi gün yumurtlama olur sa şaşırmam regli olmadan yumurtlamaya devam bende sanırımBıraksalar uyurum vallah billah
Senin şurda bir şey kalmamış sabahtan başla teste biz 10 gün kala başlıyoruz karşılama yapar gibi sana hak olmuşBat 13 Eylül olan arkadaşlar ne alemdesiniz ya çatlıcam meraktan. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ne kdr yumurtlama o kadar şans demekKız benim yine şeffaf uzayan akıntım var haytolsun da yine yumurtlayacağım heralde çünkü lh testi yaptım oda koyulaşmaya doğru yön almış yarın ertesi gün yumurtlama olur sa şaşırmam regli olmadan yumurtlamaya devam bende sanırım
Evet canım seni görmüştüm yazmıştım hatta. İnşallah bebişin seninledirCanım ben 29 Ağustos gecesi yumurtladigimi düşünüyorum ama emin değilim, testleri dün akşam yapmaya başladım, bugün kan verdim ama negatif dediler 5ten küçükmüş belirtilerim devam ediyor umutlar tukenmedi
Ne bir de 5 gün önceki değer mi ikiz olmazsa hatrı kalır şimdi daha çok merak ettimYa evet şimdi hatırladım görmüştüm. Bence 5 gün kala böyle güzel değer çıkması ikiz olabilir mi bana öyle geldisağlıkla güzel şekilde hayırla al bebeğini kucağına inşallah canım. Belirti yaşadın mı yaşıyor musun? Takviye vs kullandın mı
Ya ahhahahhaja çok güldüm ya sen çok yaşa emiSenin şurda bir şey kalmamış sabahtan başla teste biz 10 gün kala başlıyoruz karşılama yapar gibi sana hak olmuş
Gıt gıt gıdaaaak bu nedir anam bat tarihim yok bu yüzden işte atıyor sürekli ileriNe kdr yumurtlama o kadar şans demek
Yok bana ait değer değil arkadaşa yazdım buradanNe bir de 5 gün önceki değer mi ikiz olmazsa hatrı kalır şimdi daha çok merak ettim
Tam adamına sordum ben aynı anda prediktör ve laboquik yapardım bir erken mi diye diğeri test düzgün mü diye laboquik kötü bir test değil hatta bence çok başarılı ama ben asla tekini yapmazdım yanlış kişiye sordunYa ahhahahhaja çok güldüm ya sen çok yaşa emielimde laboquick normal kaset test var 4 tane falan. 1 tane de predictor early erken gebelik testi var hangisini yapsam
Hiç belirti yok dümdüzümBekle canım en azından ctesi ya da pazar yap. hem daha kesin olur. Belirti filan var mı sende?
Biliyorum ya ben görünce senin üzerinden ona söyledim o görür ne yapayım heyecan yaptım kız bir de onu arayıp bulamadımYok bana ait değer değil arkadaşa yazdım buradan
Gerçekten çok yardımcı oldun teşekkür ederimTam adamına sordum ben aynı anda prediktör ve laboquik yapardım bir erken mi diye diğeri test düzgün mü diye laboquik kötü bir test değil hatta bence çok başarılı ama ben asla tekini yapmazdım yanlış kişiye sordun
Aydınlarla değillerde algılaması farklıdır .öte yandan evet kuruma gri olur kırmızı kuruma çizgisi olmuyor bir gebelik başlaması var ama beklemelisin sakın heyecan yapıp kortizon salgılama sakin kal ki bebek tutunsun iyiceKızlaaar 23 Eylül bat olarak listeye girmiştim sizle 26 ağustos hasta olunca... Bi foto ekledim Bi baksanıza buraya yazdım mı hatırlamıyorum Bi çok kişiye sordum heyecanlı ve korkuluyum...
Şimdi size baştan anlatıyorum durumu..
Adetimin bittiği gün sonraki gün ve bir gün ara sonrası üçüncü gün birliktelik oldu... Dördüncü gün benim karnımda kasılmalar başladı gündüz gece ise hasta olacak gibi ağrı çektim.. Sonra tüylenme hızlandı kabızlık başladı gece uykusuzluğu yükseldi gündüz uyuklama çoğaldı son iki gündür de belim ve kasıklarım ve baş ağrım hiç geçmiyor..
İlk testi dün yaptım göz yanılması diyecek gibi bir gölge gördüm ama aslında eminim gördüğüme çünkü negatif çok test inceledim hepiniz gibi.. Bugün sabah Bi test yaptım negatif çıktı çöpe attım.. İçime akşama doğru birşey geldi yine test yaptım ve silik çizgi ilk beş dakikada çıktı.. Annemler erken dedi bekle.. Sabah yaptığım testi söyledim negatifti bu silik çizgi kıyaslama yapalım dedim çöpten testi aldım ve şoka girdim ikinci çizgi kıp kırmızı bu şekilde.. Şimdi size sorum şu kuruma çizgisi kırmızı olmaz biliyorum o tedti yaptım iki dk sonra çöpe attım çok beklemedim.. Olduysa öyle kırmızılık ikinci test neden silik olabilir??
Yav ben sana hiç yapmamındedim ben ikisini de yapardım içimde kalmasın dedim sen bizi sabah test heyecanından ettin aferin sanaGerçekten çok yardımcı oldun teşekkür ederimben en iyisi en az iki gün daha bekleyeyim