EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

❤Teşekkür ederim canım valla ikiz olabilir diyen oldu forumda. Çift yumurtladım bi de bu ay belirti olarak yumurtlamadan sonra akıntım kesilmedi hiç ve 3 4 gün önce başlayıp bugün iyice artan bir yorgunluk var uykum geliyor hep. Göğüs dolgunluğu da başladı. Takviye olarak omepa vm diye bir vitamin kullanıyorum mayıstan beri filan. Bu ay yumurtlamadan önce avakado tükettim bol bol

Kızlaaar 23 Eylül bat olarak listeye girmiştim sizle 26 ağustos hasta olunca... Bi foto ekledim Bi baksanıza buraya yazdım mı hatırlamıyorum Bi çok kişiye sordum heyecanlı ve korkuluyum...
Şimdi size baştan anlatıyorum durumu..
Adetimin bittiği gün sonraki gün ve bir gün ara sonrası üçüncü gün birliktelik oldu... Dördüncü gün benim karnımda kasılmalar başladı gündüz gece ise hasta olacak gibi ağrı çektim.. Sonra tüylenme hızlandı kabızlık başladı gece uykusuzluğu yükseldi gündüz uyuklama çoğaldı son iki gündür de belim ve kasıklarım ve baş ağrım hiç geçmiyor..
İlk testi dün yaptım göz yanılması diyecek gibi bir gölge gördüm ama aslında eminim gördüğüme çünkü negatif çok test inceledim hepiniz gibi.. Bugün sabah Bi test yaptım negatif çıktı çöpe attım.. İçime akşama doğru birşey geldi yine test yaptım ve silik çizgi ilk beş dakikada çıktı.. Annemler erken dedi bekle.. Sabah yaptığım testi söyledim negatifti bu silik çizgi kıyaslama yapalım dedim çöpten testi aldım ve şoka girdim ikinci çizgi kıp kırmızı bu şekilde.. Şimdi size sorum şu kuruma çizgisi kırmızı olmaz biliyorum o tedti yaptım iki dk sonra çöpe attım çok beklemedim.. Olduysa öyle kırmızılık ikinci test neden silik olabilir??

Eklentiler

• IMG_20220908_214021.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 127092.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
Eylül ayı hayırlı geldi maşallah gebelik haberleri sanırım peş peşe gelecek inşallah rabbim hepimizin kalbine göre en güzelini versin inşallah

Çok sevindim senin adına canım benim çok güzel. Bu ay biz de mfk takviyelerine başladık. Erken yumurtladım ilk defa takviyeler sayesinde. Ama bakalım bence benimki biraz daha geç belli olur senin belki ilk yumurtladığın da tutmuş olabilir o zaman bat daha erkene gelmiş olur. Dişimi sıkıp birkaç gün daha mı beklesem dedim

Bekle canım en azından ctesi ya da pazar yap. hem daha kesin olur. Belirti filan var mı sende?

Canım ben 29 Ağustos gecesi yumurtladigimi düşünüyorum ama emin değilim, testleri dün akşam yapmaya başladım, bugün kan verdim ama negatif dediler 5ten küçükmüş belirtilerim devam ediyor umutlar tukenmedi
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canım testi? Hayırlı olsun çok ama çok sevindim

Bıraksalar uyurum vallah billah
Kız benim yine şeffaf uzayan akıntım var haytolsun da yine yumurtlayacağım heralde çünkü lh testi yaptım oda koyulaşmaya doğru yön almış yarın ertesi gün yumurtlama olur sa şaşırmam regli olmadan yumurtlamaya devam bende sanırım

Ne kdr yumurtlama o kadar şans demek

Evet canım seni görmüştüm yazmıştım hatta. İnşallah bebişin seninledir İşte ben de karar veremedim beklesem mi biraz daha diye sabredemiyorum

Ne bir de 5 gün önceki değer mi ikiz olmazsa hatrı kalır şimdi daha çok merak ettim

Senin şurda bir şey kalmamış sabahtan başla teste biz 10 gün kala başlıyoruz karşılama yapar gibi sana hak olmuş
Ya ahhahahhaja çok güldüm ya sen çok yaşa emi elimde laboquick normal kaset test var 4 tane falan. 1 tane de predictor early erken gebelik testi var hangisini yapsam

Ya ahhahahhaja çok güldüm ya sen çok yaşa emi elimde laboquick normal kaset test var 4 tane falan. 1 tane de predictor early erken gebelik testi var hangisini yapsam
Tam adamına sordum ben aynı anda prediktör ve laboquik yapardım bir erken mi diye diğeri test düzgün mü diye laboquik kötü bir test değil hatta bence çok başarılı ama ben asla tekini yapmazdım yanlış kişiye sordun

Gerçekten çok yardımcı oldun teşekkür ederim ben en iyisi en az iki gün daha bekleyeyim

Aydınlarla değillerde algılaması farklıdır .öte yandan evet kuruma gri olur kırmızı kuruma çizgisi olmuyor bir gebelik başlaması var ama beklemelisin sakın heyecan yapıp kortizon salgılama sakin kal ki bebek tutunsun iyice

Gerçekten çok yardımcı oldun teşekkür ederim ben en iyisi en az iki gün daha bekleyeyim
Yav ben sana hiç yapmamındedim ben ikisini de yapardım içimde kalmasın dedim sen bizi sabah test heyecanından ettin aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…