- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Sen ne zaman yaptın /yapıcanBen hiç kullanmadım canım ama burada o markayı kullanıp atanların genelde doğruydu sonuçları. En çok bozuk ya da yanlış çıkan bebe time sanırım. Ben bu zamana dek hep laboquick ve predictor kullandım, ilk defa erken gebelik olarak comfort days aldım bu ay umarım yanıltmaz
Ayyy yarın çok heyecanlı yaaa bir an önce yarın olsun @LeucotheaThemis ile ikinizin testlerini bekliyorum merakla
Sen ne zaman yaptın /yapıcan
Hadi baaalim inşallah erken yaparsın da pozitif görürüzBenim durum bu ay karışık ya
Normalde ben ayın birinde çatlama gördüm, üzerine on dört gün koyarsam bat 15 i oluyor.
Ama geçen ay reglim üç dört gün kadar gecikti takvim de ona göre bu ayın tarihini verdi, takvime göre bat 17 ya da 18 i şimdi.
Eğer yumurtlamayı baz alırsam ve sabredemezsem sanırım salı günü falan erken gebelik patlatırım bir taneya da ovulasyon falan yaparım en azından gibi geliyor.
Benim durum bu ay karışık ya
Normalde ben ayın birinde çatlama gördüm, üzerine on dört gün koyarsam bat 15 i oluyor.
Ama geçen ay reglim üç dört gün kadar gecikti takvim de ona göre bu ayın tarihini verdi, takvime göre bat 17 ya da 18 i şimdi.
Eğer yumurtlamayı baz alırsam ve sabredemezsem sanırım salı günü falan erken gebelik patlatırım bir taneya da ovulasyon falan yaparım en azından gibi geliyor.
Aminn inşallah sağlıkla sıhhatleHadi baaalim inşallah erken yaparsın da pozitif görürüzbeni geçen ay arkadaşımın biri rüyasında onun bebeğini emzirirken görmüş gurt gurt emiyormus emir bebek beni inşallah benim de kızım olur ya iki oğlum var bir de kız olsa eve değişik gelir havamız degisirdi Allah'ım gönlüme düşeni nasip eyle
Herkeste farklı belirtiler olabiliyor canım birkaç ay ovulasyonla takip edince ne zaman ne olduğunu daha iyi anlıyorsun. Mesela o akıntı benden çatlamadan iki gün önce geliyor, ben çatladığını ağrıdan anlıyorum. Kasik ağrım başladığı an testten pik siliniyor. Her seferinde böyle oldu şimdi ağrıyı hissedince diyorum işte çatladı diye. Ağrın oluyorsa senin de muhtemelen çatlama o zaman oluyordur ağrı daha genel bir belirti gördüğüm kadarıyla çatlama içinÇatlamayi ovulasyonsuz nasıl anlarım ? Mesela benim 27 Ağustos cumartesi gecesi birliktelik oldu. 29 Ağustos pazartesi uzayan akıntım oldu sümük gibi birkaç kez geldi o günün sonunda. 29 unda çatlamış olabilir mi acebaa sat da 13 Ağustos idi
İnşallah canım gelmiştir benceBı tek bu bikac aydır olmadı ağrım ama o günlerde başım ağrıdı dedim heralde çatladı akıntı da olunca.insallah denk gelmiştir
Ağzından bal damlıyor baaalllİnşallah canım gelmiştir bence
Denk gelmese bile sperm üç güne kadar yaşayabiliyor hatta kız bebek için çatlama öncesini daha çok tercih ediyorlar. Kız olanlar yavaş olduğu için çatlama olana kadar ancak varıyormuş bitiş noktasına
Ay hadi İnşallahAğzından bal damlıyor baaallleğer olur ve kız olursa mujdeni veririm kız
Kız elim ayağım titriyorAy hadi İnşallah
Ben goremedim kuzum ama telefonda genelde gozukmuyor cok silik oluncaKız elim ayağım titriyorGinnys nin gazına geldim test yaptım bak ne çıktı var mı ne ya aslında benim onumde daha net görünüyor , sabah hemen bir tane daha patlatirim
Canım burda eskiler bilir ben fotoğraflarla biraz oynayıp ayrıntıları çıkarırım, seninkine de baktımKız elim ayağım titriyorGinnys nin gazına geldim test yaptım bak ne çıktı var mı ne ya aslında benim onumde daha net görünüyor , sabah hemen bir tane daha patlatirim
Kız elim ayağım titriyorGinnys nin gazına geldim test yaptım bak ne çıktı var mı ne ya aslında benim onumde daha net görünüyor , sabah hemen bir tane daha patlatirim
Kızlar ya benim reglime 2 gün var ama adet olacakmışım hissi ve sancıları geldi bugün. Çok korkuyorum, gidip gelip kontrol ediyorum henüz bir şey yok. Hamile kalan arkadaşlar siz de bu hissi yaşadınız mı? Bu ay klomen kullandım, ümitliyim o yüzden