EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Sen ne zaman yaptın /yapıcan

Sen ne zaman yaptın /yapıcan

Benim durum bu ay karışık ya
Normalde ben ayın birinde çatlama gördüm, üzerine on dört gün koyarsam bat 15 i oluyor.
Ama geçen ay reglim üç dört gün kadar gecikti takvim de ona göre bu ayın tarihini verdi, takvime göre bat 17 ya da 18 i şimdi.
Eğer yumurtlamayı baz alırsam ve sabredemezsem sanırım salı günü falan erken gebelik patlatırım bir tane ya da ovulasyon falan yaparım en azından gibi geliyor.

Hadi baaalim inşallah erken yaparsın da pozitif görürüz beni geçen ay arkadaşımın biri rüyasında onun bebeğini emzirirken görmüş gurt gurt emiyormus emir bebek beni inşallah benim de kızım olur ya iki oğlum var bir de kız olsa eve değişik gelir havamız degisirdi Allah'ım gönlüme düşeni nasip eyle

Çatlamayi ovulasyonsuz nasıl anlarım ? Mesela benim 27 Ağustos cumartesi gecesi birliktelik oldu. 29 Ağustos pazartesi uzayan akıntım oldu sümük gibi birkaç kez geldi o günün sonunda. 29 unda çatlamış olabilir mi acebaa sat da 13 Ağustos idi

Aminn inşallah sağlıkla sıhhatle
Bizim ilk çocuk olacak nasip olursa o yüzden cinsiyet tercihi yok ama kız çocuklarını da çok seviyoruz ikimiz de Allah'tan hayırlısı tabii hayırlı evlat olsun sağlıklı akıllı olsun da ne olursa olsun.
Sana da tatlı mı tatlı bir kız nasip olur inşallah
Herkeste farklı belirtiler olabiliyor canım birkaç ay ovulasyonla takip edince ne zaman ne olduğunu daha iyi anlıyorsun. Mesela o akıntı benden çatlamadan iki gün önce geliyor, ben çatladığını ağrıdan anlıyorum. Kasik ağrım başladığı an testten pik siliniyor. Her seferinde böyle oldu şimdi ağrıyı hissedince diyorum işte çatladı diye. Ağrın oluyorsa senin de muhtemelen çatlama o zaman oluyordur ağrı daha genel bir belirti gördüğüm kadarıyla çatlama için

Bı tek bu bikac aydır olmadı ağrım ama o günlerde başım ağrıdı dedim heralde çatladı akıntı da olunca.insallah denk gelmiştir

Kızlar bat a 1 gün kaldı. Hafif göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı var
Arada midem bulanıyor psikolojik midir nedir

Bı tek bu bikac aydır olmadı ağrım ama o günlerde başım ağrıdı dedim heralde çatladı akıntı da olunca.insallah denk gelmiştir
İnşallah canım gelmiştir bence
Denk gelmese bile sperm üç güne kadar yaşayabiliyor hatta kız bebek için çatlama öncesini daha çok tercih ediyorlar. Kız olanlar yavaş olduğu için çatlama olana kadar ancak varıyormuş bitiş noktasına

Ağzından bal damlıyor baaalll eğer olur ve kız olursa mujdeni veririm kız

Ay hadi İnşallah
Kız elim ayağım titriyor Ginnys nin gazına geldim test yaptım bak ne çıktı var mı ne ya aslında benim onumde daha net görünüyor , sabah hemen bir tane daha patlatirim

Eklentiler

• IMG_20220907_191504.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20220907_191429.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 94
Bu bi de ilk 5 dk da belirdi sabah belli olur ak koyun kara koyun

Kız elim ayağım titriyor Ginnys nin gazına geldim test yaptım bak ne çıktı var mı ne ya aslında benim onumde daha net görünüyor , sabah hemen bir tane daha patlatirim
Canım burda eskiler bilir ben fotoğraflarla biraz oynayıp ayrıntıları çıkarırım, seninkine de baktım
Bana var gibi geldi ama yarın sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi olur

Eklentiler

• 90D69090-070B-4204-858B-6884E75807AD.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 99
Hiç durmadan heralde yirmi foto çektim

Eklentiler

• IMG_20220907_191652.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20220907_191513.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar ya benim reglime 2 gün var ama adet olacakmışım hissi ve sancıları geldi bugün. Çok korkuyorum, gidip gelip kontrol ediyorum henüz bir şey yok. Hamile kalan arkadaşlar siz de bu hissi yaşadınız mı? Bu ay klomen kullandım, ümitliyim o yüzden

Yaaa var gibi valla özellikle PrensesAriel in düzenlediği fotoda çok net belli görüyorum
Yarın sabah ilk idrarla çok daha net çıkar inşallah hadiiii sabahlar olsun bir an önce yaaa

Bak ben de bikac filtre yaptim cnm ay bir ben görebiliyorum galiba

Eklentiler

• IMG_20220907_194424.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20220907_194753.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 56
Pazartesiden beri gelip giden kasık ağrım var adet sokulecekmis gibi. Testi gördün sabah daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…