- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Kızlar ya benim reglime 2 gün var ama adet olacakmışım hissi ve sancıları geldi bugün. Çok korkuyorum, gidip gelip kontrol ediyorum henüz bir şey yok. Hamile kalan arkadaşlar siz de bu hissi yaşadınız mı? Bu ay klomen kullandım, ümitliyim o yüzden
Ayy hadi inşallah bebişin seninledir de bana da umut olursunPazartesiden beri gelip giden kasık ağrım var adet sokulecekmis gibi. Testi gördün sabah daha net olur
Kesinlikle canım 3 gündür bugün oldum olacam diye bekliyorum o derece aynı. Dizlerim sızlıyor ısınınca azalıyor falan birebir adet belirtisi , bakalım gerçekten öyle mi, yarın öğlen kan da verebilirim bu aradaAyy hadi inşallah bebişin seninledir de bana da umut olursunyarın sabah ilk idrarla yap hemen at
Ayy aynenn bacaklarıma vuruyor ağrısı normalde adet olacağım gün gelirdi bu ağrılar ve 1 saate kalmaz olurdum. Ama cuma günü batım ve çok erken ki ben bazen geç olurum ama hiç erken adet olmam. Ya idrar yada kan sonuç her ne olursa merakla bekleyeceğimKesinlikle canım 3 gündür bugün oldum olacam diye bekliyorum o derece aynı. Dizlerim sızlıyor ısınınca azalıyor falan birebir adet belirtisi , bakalım gerçekten öyle mi, yarın öğlen kan da verebilirim bu arada
Benimde aynı cnm ya 2 gündür adet olacakmışım gibi gidiyorum ama yok benimde sanırım pazar günü benim biraz adetim duzensizdr son 3 ayı baz aldığımda pazar insallah bebislerimiz vardırAyy aynenn bacaklarıma vuruyor ağrısı normalde adet olacağım gün gelirdi bu ağrılar ve 1 saate kalmaz olurdum. Ama cuma günü batım ve çok erken ki ben bazen geç olurum ama hiç erken adet olmam. Ya idrar yada kan sonuç her ne olursa merakla bekleyeceğim
Cnm bencede var hadi insallahHiç durmadan heralde yirmi foto çektim
Büyük bir keyifle paylaşacağım inşallah pozitif çıkarsaAyy aynenn bacaklarıma vuruyor ağrısı normalde adet olacağım gün gelirdi bu ağrılar ve 1 saate kalmaz olurdum. Ama cuma günü batım ve çok erken ki ben bazen geç olurum ama hiç erken adet olmam. Ya idrar yada kan sonuç her ne olursa merakla bekleyeceğim
İnşallah vardır çoğu bitmiş azı kalmis inşallah hayırlı haberler alirsin cnmBenimde aynı cnm ya 2 gündür adet olacakmışım gibi gidiyorum ama yok benimde sanırım pazar günü benim biraz adetim duzensizdr son 3 ayı baz aldığımda pazar insallah bebislerimiz vardır
Ayy bence de var valla çok heyecanlanıyorumCnm bencede var hadi insallah
Bulanık çekmişsin ama ikinci fotoda gördüm gibi net Çek at bi bakayımKız elim ayağım titriyorGinnys nin gazına geldim test yaptım bak ne çıktı var mı ne ya aslında benim onumde daha net görünüyor , sabah hemen bir tane daha patlatirim
Bunlarda baya görünüyorHiç durmadan heralde yirmi foto çektim
Hayırlı olsun bu denli çizgide bence hiç bir test markası yanılmaz bu baya çizgiKızlar bata 5 gün kala ovülasyon ve gebelik testim bu şekilde. Kan vermeden emin olamam ama sanırım gebeyimlnnovita testin markası yanıltma ihtimali var mı bilmiyorum. Deneyen var mı daha önce bu marka gebelik testi
Teşekkür ederimHayırlı olsun bu denli çizgide bence hiç bir test markası yanılmaz bu baya çizgi
Güzel bir beta vermiş zaten çok bekleme en ideali 2 güne bir kan testi verip gebelik sağlıklımı değil mi diye kontrol edip sonra hooop doktora gitmek bol su iç avakado ye betan 1500 falan olunca keseydi kalp atışıydı vs.sıra onlara gelecek hayırlı uğurlu olsunTeşekkür ederim
Aynen ben de öyle düşündüm dedlğin gibi 1500de gidicem. Çok teşekkür ederim isteyen herkes görsün çift çizgiyiGüzel bir beta vermiş zaten çok bekleme en ideali 2 güne bir kan testi verip gebelik sağlıklımı değil mi diye kontrol edip sonra hooop doktora gitmek bol su iç avakado ye betan 1500 falan olunca keseydi kalp atışıydı vs.sıra onlara gelecek hayırlı uğurlu olsun
Ama öncesinde yarın git ilk betanı baktır iki güne bir doğru artış oluyor mu diye kontrol ettir atlama bunları önemliAynen ben de öyle düşündüm dedlğin gibi 1500de gidicem. Çok teşekkür ederim isteyen herkes görsün çift çizgiyi
İnşallahBenimde aynı cnm ya 2 gündür adet olacakmışım gibi gidiyorum ama yok benimde sanırım pazar günü benim biraz adetim duzensizdr son 3 ayı baz aldığımda pazar insallah bebislerimiz vardır