EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Pardon ya dün gelmeliymis karıştırdım heyecandan 😂
Kızlar ya benim reglime 2 gün var ama adet olacakmışım hissi ve sancıları geldi bugün. Çok korkuyorum, gidip gelip kontrol ediyorum henüz bir şey yok. Hamile kalan arkadaşlar siz de bu hissi yaşadınız mı? Bu ay klomen kullandım, ümitliyim o yüzden

Ayy hadi inşallah bebişin seninledir de bana da umut olursun 😍 yarın sabah ilk idrarla yap hemen at 🤩
Kesinlikle canım 3 gündür bugün oldum olacam diye bekliyorum o derece aynı. Dizlerim sızlıyor ısınınca azalıyor falan birebir adet belirtisi , bakalım gerçekten öyle mi, yarın öğlen kan da verebilirim bu arada

Kesinlikle canım 3 gündür bugün oldum olacam diye bekliyorum o derece aynı. Dizlerim sızlıyor ısınınca azalıyor falan birebir adet belirtisi , bakalım gerçekten öyle mi, yarın öğlen kan da verebilirim bu arada
Ayy aynenn bacaklarıma vuruyor ağrısı normalde adet olacağım gün gelirdi bu ağrılar ve 1 saate kalmaz olurdum. Ama cuma günü batım ve çok erken ki ben bazen geç olurum ama hiç erken adet olmam. Ya idrar yada kan sonuç her ne olursa merakla bekleyeceğim 😍

Ayy aynenn bacaklarıma vuruyor ağrısı normalde adet olacağım gün gelirdi bu ağrılar ve 1 saate kalmaz olurdum. Ama cuma günü batım ve çok erken ki ben bazen geç olurum ama hiç erken adet olmam. Ya idrar yada kan sonuç her ne olursa merakla bekleyeceğim 😍
Benimde aynı cnm ya 2 gündür adet olacakmışım gibi gidiyorum ama yok benimde sanırım pazar günü benim biraz adetim duzensizdr son 3 ayı baz aldığımda pazar insallah bebislerimiz vardır

Büyük bir keyifle paylaşacağım inşallah pozitif çıkarsa 🤩
Benimde aynı cnm ya 2 gündür adet olacakmışım gibi gidiyorum ama yok benimde sanırım pazar günü benim biraz adetim duzensizdr son 3 ayı baz aldığımda pazar insallah bebislerimiz vardır
İnşallah vardır çoğu bitmiş azı kalmis inşallah hayırlı haberler alirsin cnm
Cnm bencede var hadi insallah😘
Ayy bence de var valla çok heyecanlanıyorum 🤩🤩

Olmuş mu ☺️

Eklentiler

• 16625750609941258980519147427536.jpg
    16625750609941258980519147427536.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bata 5 gün kala ovülasyon ve gebelik testim bu şekilde. Kan vermeden emin olamam ama sanırım gebeyim🙈 lnnovita testin markası yanıltma ihtimali var mı bilmiyorum. Deneyen var mı daha önce bu marka gebelik testi
Hayırlı olsun bu denli çizgide bence hiç bir test markası yanılmaz bu baya çizgi

Teşekkür ederim 🌸
Güzel bir beta vermiş zaten çok bekleme en ideali 2 güne bir kan testi verip gebelik sağlıklımı değil mi diye kontrol edip sonra hooop doktora gitmek bol su iç avakado ye betan 1500 falan olunca keseydi kalp atışıydı vs.sıra onlara gelecek hayırlı uğurlu olsun 🥰

Güzel bir beta vermiş zaten çok bekleme en ideali 2 güne bir kan testi verip gebelik sağlıklımı değil mi diye kontrol edip sonra hooop doktora gitmek bol su iç avakado ye betan 1500 falan olunca keseydi kalp atışıydı vs.sıra onlara gelecek hayırlı uğurlu olsun 🥰
Aynen ben de öyle düşündüm dedlğin gibi 1500de gidicem. Çok teşekkür ederim isteyen herkes görsün çift çizgiyi 😊

X