EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Rabbim uzun saglikli ömürler versin Allah korusun insallah bebektir yoksa bile sadece gecikmedir

Yaaa eridimmmm rüyanın güzelliğine hemen bilinçaltı diye düşünme kuzum ben burada çok okudum rüya gördüğü ay hamile olduğunu öğrenen ay yerim ben onu ne tatlıydı kim bilir
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah.
Bu arada benim de göğüslerim de çok küçük ben anne olursam nasıl çocuk emzirecegim ya diyordum hep hani büyüse de ne kadar büyüyebilir ama o olay öyle değilmiş geçen sene kitleden suphelenince doktora gittim orada yapılan tetkiklerde benim minislerin içi ortalamaya göre çok daha fazla süt kanalıyla dolu çıktı. Allah'ın işi işte...
Bakalım kuzum hayırlısı ya sıcak su torbası ile ayaklarımı ısıtmaya başlayınca kasık ağrım da geçmeye başladı o yüzden hiç umutlanma diyorum ama belli de olmaz tabii çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, yarın senden müjdeyi alalım arkandan gelicem yine inşallah ben

Bana da çok mantıklı geldi. Hiç aklıma gelmemişti yumurtlama mı olmuyor diye düşünmeye başlamıştım. Umarım hiç birimiz için gerek kalmaz ama olursa deniyecem kesinlikle

Ben günde bir tane yapıyorum hiç bunu düşünmedim içimi ferahlatın baya stres oldum sabah. Çok teşekkür ederim

Rica ederim canım ben de aynı şeyi düşünüp kafaya takıyordum erken çatlama sorunum var heralde yumurtam olgunlasmadan çatlıyor diye ama öyle değilmiş evet yine erken çatlıyor ama olgunlaşma kısmını sıkı takip etmek gerekiyor bizim gibilerde. Ben kaç kere ovulasyon testi kullandım hep kaçtığı için çatlama sonrasını değerlendirdik mecburen ilk defa bu ay piki görebildim bu yöntemle ve pikte değerlendirme oldu bakalım hayırlısı
Çatlama olmuş olsa bile yine de değerlendirme yapabilirsin ama bu ay için de, çatlama olduktan sonra da 36 saate kadar vakit oluyor

Canım ben de bat a 5 i yazdırmıştım geldi gelecek derken günümüz geçti bile. Ama testlerim negatif çıkınca çok heveslenmeyim demiştim. Cuma ya kadar beklerim zaten yeni sipariş verdim o testler gelince yeniler duruma bakarım çünkü ateşim hala yükseliyor görünüyor. Eğer yeni bir yumurtlama değilse gebelik olması muhtemel... :)

Canlar ilk oğlumda benim mini minnacık memelerimden bir süt geldi size anlatamam. Kocaman memeleri olup süt veremeyen arkadaşlarım da oldu. O yüzden meme büyüklüğü ve süt arasında kesinlikle bir ilişki yok. Raat olun :) Küçük memenın sütü daha gür olabiliyor.

İnşallah tutmuştur canım.Sayen de bu sorunumun olduğunu da öğrendim kızım da hiç böyle bir sorunum yoktu. Düşükten sonra bütün düzenim bozuldu. Aynen bu akşam değerlendirecem kısmet artık Allah inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

önemli olan boyu değil işlevi

Şöyle düşün normalde zaten bu kadar erken dönemde belirti olmaz, biz sadece vücudumuzu fazla dinlediğimiz için belirti buluyoruz. Şansa o ay olduysa belirti hamileliktenmiş diye yoruyoruz sonra. Halbuki plansız sayılabilecek gebelik yaşayanlar gecikme olunca ancak noluyo ya falan diyip test yapıyorlar. Yani şu aşamada var ya da yok dememiz, bizim kendimizi avutma şeklimiz sayılır. Sen modunu düşünme olacağı varsa o olmuş yavaş yavaş büyüyodur annesi.

Amin canım hayırlısı ile inşallah

Aynen öyle canım boyu değil işlevi pozitifbiri nin de dediği gibi minnaklardan bazen inanılmaz performanslar gelebiliyor bize de öyle olur inşallah.
Evet ya planlı gebeliğin de derdi bu maalesef sürekli kafanda sürekli belirti aramaca doğum sancısı başlayana kadar hamile olduğunu anlayamayan kadınlar duymuştum ne kadar imkansız gelse de varmış öyle vakalar bize denk gelmez ahahahahahha
İnşallah kuzum ya bu ay gelmediyse bile yeni yıla kadar gelecek biliyorum annesiyle babasını doktora gitmek zorunda bırakmayacak umarım

biz bebek var mı yok mu bilmeden doğum sancısı çekmeye başlıyoruz!!! hangisi daha iyi bilemedim Amiinn inşallah, en korktuğum şeylerden biri emzirememek/süt gelmemesi.

Ayy bana kalsa ben bu ay olmazsa hem eşimi götürürüm doktora hem kendimi. Varsa bi sorun hemen öğrenelim diye. Sanki atlı kovalıyor gereksiz tezcanlıyım bu konularda

Bizim de bu 1 sene içinde olsa iyi olur yoksa babasını daha gelmeden zarara sokcak doğum teminatı yanacak

LeucotheaThemis gelir insallah, daha bunları düşünmek için çok erken, ama ben Solgarın emziren annelere bir takviyesi var onu önermişlerdi( Solgar Brewers Yeast With vitamin b12 diye) ve bende inanılmaz süt yapmıştı. Doktorların da söylediği doğru, 3 şey süt yapar, Moral, Uyku, Bol su

Kızlar merhaba benim bat 11 ama bugün kahverengi pembe şeklinde lekelenmem oldu sabah şuandada bişi yok acaba regl mi oluyorm böyle bişi yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…