Rabbim uzun saglikli ömürler versinBilmiyorum valla canım benim olursa ikinci olacak, o yüzden çok kafama takmıyorum çok şükür Rabbim olana sağlık versin, ben 3 sene erken menapoz tedavısı gördüm 4 aydır ılaçsız adet oluyordum acaba bişi yoksada hormonlarım mı tersıne dondu yıne dıyorım ona korkuyorum
İnşallah canım tekrar ilaçlara gerek duymayayım daRabbim uzun saglikli ömürler versinAllah korusun insallah bebektir yoksa bile sadece gecikmedir
Kuzuumm dur daha pes etmen için çok erken!! Gerçi beklemediği anda gelen şey daha çok mutlu eder insanı onun zevki sevinci ayrı güzel olur. Hayırlısı diyelim biz ya :)
Dün gece bir rüya gördüm onun etkisinde aşırı duygusalım bugün. Rüyalara anlam yüklemeyi sevmem o konuda realist bir insanım ama içim sıcacık oldu. Aslında başı biraz stresli bi rüyaydı sözde doğum yapmışım ama evde yalnızım ve bebeğim de başka bir evde, ben bir şekilde bebeğimi buluyorum. bembeyez teni, açık yeşil koca koca gözleri olan, çook sakin bir erkek bebek. Hemen kucağıma alıyorum özür dilerim annecim diyerek bu arada sözde ben doğum yapalı 2 gün olmuş sütüm gelir mi emzirebilir miyim acaba falan derken şap diye emmeye başlıyor minik.(bu arada benim göğüslerim küçüktür rüyada da aynı şimdiki haliyle) ya bu memeden sana süt çıkarmı ki falan diyorum kendi kendime sonra bebek uyuyo kucağımda ben de uyandım. Bu aralar bu konuyu çok düşündüğüm için böyle bir rüya gördüğümü biliyorum ama rüyada bile olsa çok güzel bir duyguydu :'(Allah'ım gerçeğini de yaşatır inşallah.
Belirtiler ayrı üşütme ayrı olabilir kuzum, çok geçmiş olsun
Bana da çok mantıklı geldi. Hiç aklıma gelmemişti yumurtlama mı olmuyor diye düşünmeye başlamıştım. Umarım hiç birimiz için gerek kalmaz ama olursa deniyecem kesinlikleO zaman galibaBearhug arkadaşımızın dediği gibi sizinki gün içinde çok hızlı pik olup çatlıyor o yüzden hiç bizimki gibi koyu halini bilemiyosunuz bir ay da onun dediği gibi pik olduğunu düşündüğünüz gün her idrarla test yapın bakalım bana mantıklı geldi düşüncesi
Ben günde bir tane yapıyorum hiç bunu düşünmedim içimi ferahlatın baya stres oldum sabah. Çok teşekkür ederim
Kan testim negatif, az önce öğrendim. HayırlısıM minikmucizelerim86 @MRV04 N Nigar1997 @loirily @kevsersoylu @chewberry9034 @Demgey3 test yapan var mı kızlarrr
Hanımlar 2 gundur moral olarak dipteydim testte negatifi gordum ve regl agrilarim basladigi icin bitiktim ama bugun iyiyim çok şükür Ekim ayında yüzümüzün güleceğine inanıyorum hem eşimin de doğum günü geliyor ona süpriz olacak inanıyorum inanıyorum inanıyorummmmSon aylarda takviyeleri falan bırakmıştık tekrar vitaminlere başladık ekstra olarak ceviz fındık haftada 3 gün avokado vee eşime her akşam keçiboynuzu suyu inşallah şifa olur sizlerde durum nedir konuşamadik fazla
Yaaa eridimmmm rüyanın güzelliğinehemen bilinçaltı diye düşünme kuzum ben burada çok okudum rüya gördüğü ay hamile olduğunu öğrenen ay yerim ben onu ne tatlıydı kim bilir
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah.
Bu arada benim de göğüslerim de çok küçükben anne olursam nasıl çocuk emzirecegim ya diyordum hep hani büyüse de ne kadar büyüyebilir ama o olay öyle değilmiş geçen sene kitleden suphelenince doktora gittim orada yapılan tetkiklerde benim minislerin içi ortalamaya göre çok daha fazla süt kanalıyla dolu çıktı. Allah'ın işi işte...
Bakalım kuzum hayırlısı ya sıcak su torbası ile ayaklarımı ısıtmaya başlayınca kasık ağrım da geçmeye başladı o yüzden hiç umutlanma diyorum ama belli de olmaz tabiiçok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, yarın senden müjdeyi alalım arkandan gelicem yine inşallah ben
İnşallah tutmuştur canım.Sayen de bu sorunumun olduğunu da öğrendim kızım da hiç böyle bir sorunum yoktu. Düşükten sonra bütün düzenim bozuldu. Aynen bu akşam değerlendirecem kısmet artık Allah inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederRica ederim canım ben de aynı şeyi düşünüp kafaya takıyordum erken çatlama sorunum var heralde yumurtam olgunlasmadan çatlıyor diye ama öyle değilmiş evet yine erken çatlıyor ama olgunlaşma kısmını sıkı takip etmek gerekiyor bizim gibilerde. Ben kaç kere ovulasyon testi kullandım hep kaçtığı için çatlama sonrasını değerlendirdik mecburen ilk defa bu ay piki görebildim bu yöntemle ve pikte değerlendirme oldu bakalım hayırlısı
Çatlama olmuş olsa bile yine de değerlendirme yapabilirsin ama bu ay için de, çatlama olduktan sonra da 36 saate kadar vakit oluyor
önemli olan boyu değil işleviYaaa eridimmmm rüyanın güzelliğinehemen bilinçaltı diye düşünme kuzum ben burada çok okudum rüya gördüğü ay hamile olduğunu öğrenen ay yerim ben onu ne tatlıydı kim bilir
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah.
Bu arada benim de göğüslerim de çok küçükben anne olursam nasıl çocuk emzirecegim ya diyordum hep hani büyüse de ne kadar büyüyebilir ama o olay öyle değilmiş geçen sene kitleden suphelenince doktora gittim orada yapılan tetkiklerde benim minislerin içi ortalamaya göre çok daha fazla süt kanalıyla dolu çıktı. Allah'ın işi işte...
Bakalım kuzum hayırlısı ya sıcak su torbası ile ayaklarımı ısıtmaya başlayınca kasık ağrım da geçmeye başladı o yüzden hiç umutlanma diyorum ama belli de olmaz tabiiçok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, yarın senden müjdeyi alalım arkandan gelicem yine inşallah ben
Evet canım pik benim pik böyle başlıyor hep ertesi gün daha da koyu olup çatlıyor bugünü değerlendir mutlakaKızlar merhaba bugün sanırım pik değil mi ?
İnşallah tutmuştur canım.Sayen de bu sorunumun olduğunu da öğrendim kızım da hiç böyle bir sorunum yoktu. Düşükten sonra bütün düzenim bozuldu. Aynen bu akşam değerlendirecem kısmet artık Allah inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
önemli olan boyu değil işlevi
Şöyle düşün normalde zaten bu kadar erken dönemde belirti olmaz, biz sadece vücudumuzu fazla dinlediğimiz için belirti buluyoruz. Şansa o ay olduysa belirti hamileliktenmiş diye yoruyoruz sonra. Halbuki plansız sayılabilecek gebelik yaşayanlar gecikme olunca ancak noluyo ya falan diyip test yapıyorlar. Yani şu aşamada var ya da yok dememiz, bizim kendimizi avutma şeklimiz sayılır. Sen modunu düşünme olacağı varsa o olmuş yavaş yavaş büyüyodur annesi.
biz bebek var mı yok mu bilmeden doğum sancısı çekmeye başlıyoruz!!! hangisi daha iyi bilemedimAynen öyle canım boyu değil işlevipozitifbiri nin de dediği gibi minnaklardan bazen inanılmaz performanslar gelebiliyor bize de öyle olur inşallah.
Evet ya planlı gebeliğin de derdi bu maalesef sürekli kafanda sürekli belirti aramacadoğum sancısı başlayana kadar hamile olduğunu anlayamayan kadınlar duymuştum ne kadar imkansız gelse de varmış öyle vakalar bize denk gelmez ahahahahahha
İnşallah kuzum ya bu ay gelmediyse bile yeni yıla kadar gelecek biliyorum annesiyle babasını doktora gitmek zorunda bırakmayacak umarım
İnşallah yerlesmedir canımKızlar merhaba benim bat 11 ama bugün kahverengi pembe şeklinde lekelenmem oldu sabah şuandada bişi yok acaba regl mi oluyorm böyle bişi yaşayan varmı
İnşallah canmİnşallah yerlesmedir canım
Teşekkür ederimEvet canım pik benim pik böyle başlıyor hep ertesi gün daha da koyu olup çatlıyor bugünü değerlendir mutlaka