Ben sabah yaptım canım ama negatifM minikmucizelerim86 @MRV04 @Nigar1997loirily kevsersoylu @chewberry9034 Demgey3 test yapan var mı kızlarrr
Kalbım kadar beyaz bir test bırakıyorum surayaRabbim uzun saglikli ömürler versinAllah korusun insallah bebektir yoksa bile sadece gecikmedir
Evet canım pik olmuş , değerlendirmeye devam et.Kızlar merhaba bugün sanırım pik değil mi ?
aynen öyle çok erken vakti gelince yaşayarak tecrübe edeceğiz hepsini ama bu mesajı bi köşeye kaydedeyim ben :) çoook teşekkür ederim şimdiden :)LeucotheaThemis gelir insallah, daha bunları düşünmek için çok erken, ama ben Solgarın emziren annelere bir takviyesi var onu önermişlerdi( Solgar Brewers Yeast With vitamin b12 diye) ve bende inanılmaz süt yapmıştı. Doktorların da söylediği doğru, 3 şey süt yapar, Moral, Uyku, Bol su
biz bebek var mı yok mu bilmeden doğum sancısı çekmeye başlıyoruz!!! hangisi daha iyi bilemedimAmiinn inşallah, en korktuğum şeylerden biri emzirememek/süt gelmemesi.
Ayy bana kalsa ben bu ay olmazsa hem eşimi götürürüm doktora hem kendimi. Varsa bi sorun hemen öğrenelim diye. Sanki atlı kovalıyor gereksiz tezcanlıyım bu konularda
Bizim de bu 1 sene içinde olsa iyi olur yoksa babasını daha gelmeden zarara sokcak doğum teminatı yanacak
LeucotheaThemis gelir insallah, daha bunları düşünmek için çok erken, ama ben Solgarın emziren annelere bir takviyesi var onu önermişlerdi( Solgar Brewers Yeast With vitamin b12 diye) ve bende inanılmaz süt yapmıştı. Doktorların da söylediği doğru, 3 şey süt yapar, Moral, Uyku, Bol su
Benim regl gelmedi yarın da gelmezse test yaparımM minikmucizelerim86 @MRV04 @Nigar1997loirily kevsersoylu @chewberry9034 Demgey3 test yapan var mı kızlarrr
Kuzum kovalıyormuş ya atlıdoğum teminatı da bir atlı sayılır az buz değil yani haha biz de çok araştırdık Nisan ayında gebeliğe karar verince yaptırmak çok istedim ama sigortacı önermedi diye yaptırmayalim dedi eşim kaldı öyle olursa hastanelerin doğum paketlerine bakacağız ama sigorta daha mantıklıydı bence her şey uçmuş durumda inşallah sigortaya yetişir minnoşun seneye ne olacak sigortalar ne isteyecek Allah bilir çünkü hızına yetişemiyoruz zamların
Ya ben ya beeennn o kadar tez canliyim ki daha ortada fol yok yumurta yokgidip online emzirme bebek bakma kurslarına yazılıyorum ahahahah olan aklımı da bu konuya kiraya verdim resmen
Acayip planlı bir insan olduğum için ben de kaydettim teşekkür ederim
Malum alışveriş sitesinde anne bebek diye ayrı ayrı favori klasörlerim var tavsiye edilen şeyleri bulup oraya ekliyorum şimdiden
Bkz. Nasıl delirdim?
NErden yaptırdınız ve içeriği mantığı ücreti neydi kuzum ilk kez duydum bunuYaa kabaca bi hesap yaptık, Devlette sıra ara koştur yetiş kontroller vs hem uğraşamam hem de maalesf devlet hastanelerinin koşulları tatmin edici gelmiyor. Özelde de aylık kontrolleri, testleri derken bugün hesapladığımız rakamı yarın aynı şekilde bulamayacağımızı bildiğimizden, doğum teminatı yaptırdık. her halükarda uyguna gelecek tabbiiii eğer teminat bitmeden hamile kalıp doğurabilirsemenee evet atlı kovalıyomuş beni ben de şimdi farkettim
Link isteriz ama zamanı gelinceBearhug
Hasta oldum bende malesefM minikmucizelerim86 @MRV04 @Nigar1997loirily kevsersoylu @chewberry9034 Demgey3 test yapan var mı kızlarrr
Bende aynı hisse kapılıyordum da şöyle bir matematik yaptım kendimi anlatayım sende kendi hormon tahlilinden yola çıkarak değerlendir pco denilince lh fsh dan büyük oluyor burada benim fsh çok aşırı düşük kimi insanda fsh acaip yüksek lh ondanda yüksek oluyor hatta bunlara prolaktin eşlik ediyor normalde görülen bu bende aynı oran var ama rakamlar düşğk bende de yumurtalar gelişmiyor bende incire başlayacağım ama şöyle bir riski var kist yapar çatlamazsa yumurta onu da havuçla dengeleyeceğim çünkü havuçta lh yükseltiyor böylece yumurtan çıtlıyor.ama tabi bu kadar İle kalmamalı yemeyi iyi düzenlemek lazım ben böyle bir dengeleme deneyeceğim bakalım regli mi olacağım olmaz mı onu da tabiki pco dolayısıyla bilemiyorum bat tarihim yok kafasına göreKızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz ben de pcos var ama 3 4 gün gecikiyor maks regl günü, ovulasyon testi de pcos dan dolayı ya hep silik ya hep çift çıkıyor hiç emin olamıyorum hatta acaba yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım
Vayyyy bunu bilmiyordum benRegl bitti mi ilişkiye basla 3-2-3-2 diye say ilişkiye gir hem kaçırmamis olursun hem de kafan rahat eder ama regl ilk gun say 21 gün sonra mutlaka o gün ilişkiye gir pcoslar için tavsiye edilir canım. Ben öyle yapıyorum hem sperm kalitesi için hem denk gelir yani
Yaa kabaca bi hesap yaptık, Devlette sıra ara koştur yetiş kontroller vs hem uğraşamam hem de maalesf devlet hastanelerinin koşulları tatmin edici gelmiyor. Özelde de aylık kontrolleri, testleri derken bugün hesapladığımız rakamı yarın aynı şekilde bulamayacağımızı bildiğimizden, doğum teminatı yaptırdık. her halükarda uyguna gelecek tabbiiii eğer teminat bitmeden hamile kalıp doğurabilirsemenee evet atlı kovalıyomuş beni ben de şimdi farkettim
Link isteriz ama zamanı gelinceBearhug
Kızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirimSabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok heycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)
Hemen yap yarın içim bir tane daha alDuramadim test aldım artimed verdi kızlar nasıldır güvenirliği ? Sabah yapicam
Duramadim test aldım artimed verdi kızlar nasıldır güvenirliği ? Sabah yapicam