EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Rabbim uzun saglikli ömürler versin🤲😍 Allah korusun insallah bebektir yoksa bile sadece gecikmedir 🤲
Kalbım kadar beyaz bir test bırakıyorum suraya 🤣 zaten ben kılo vermek ıstıyordum bu kıloyla hamıle kalmak ıstemıyorum vazgectım dun 34 beden 8 aylık hamıle kadını gorunce okulda 🤣🤣 dunden beri dıkkat etmeye basladım 800 gram gıtmıs bıle haftayada dıyetısyene randevu aldım, ama sankı bugun olcam gibi adet sancısı gibim sancılanıyorum hadi inşallah olayımda 🤲ilaçları kullanmak zorunda kalmayayım yine

LeucotheaThemis LeucotheaThemis gelir insallah, daha bunları düşünmek için çok erken, ama ben Solgarın emziren annelere bir takviyesi var onu önermişlerdi( Solgar Brewers Yeast With vitamin b12 diye) ve bende inanılmaz süt yapmıştı. Doktorların da söylediği doğru, 3 şey süt yapar, Moral, Uyku, Bol su :KK66:
aynen öyle çok erken vakti gelince yaşayarak tecrübe edeceğiz hepsini ama bu mesajı bi köşeye kaydedeyim ben :) çoook teşekkür ederim şimdiden :)

biz bebek var mı yok mu bilmeden doğum sancısı çekmeye başlıyoruz!!! hangisi daha iyi bilemedim :KK70: Amiinn inşallah, en korktuğum şeylerden biri emzirememek/süt gelmemesi.

Ayy bana kalsa ben bu ay olmazsa hem eşimi götürürüm doktora hem kendimi. Varsa bi sorun hemen öğrenelim diye. Sanki atlı kovalıyor gereksiz tezcanlıyım bu konularda :KK70:

Bizim de bu 1 sene içinde olsa iyi olur yoksa babasını daha gelmeden zarara sokcak doğum teminatı yanacak :KK70: :KK70:

Kuzum kovalıyormuş ya atlı 🤣🤣🤣 doğum teminatı da bir atlı sayılır az buz değil yani haha 🤣🤣🤣 biz de çok araştırdık Nisan ayında gebeliğe karar verince yaptırmak çok istedim ama sigortacı önermedi diye yaptırmayalim dedi eşim kaldı öyle olursa hastanelerin doğum paketlerine bakacağız ama sigorta daha mantıklıydı bence her şey uçmuş durumda inşallah sigortaya yetişir minnoşun 😍🙏 seneye ne olacak sigortalar ne isteyecek Allah bilir çünkü hızına yetişemiyoruz zamların
Ya ben ya beeennn o kadar tez canliyim ki daha ortada fol yok yumurta yok 🤣 gidip online emzirme bebek bakma kurslarına yazılıyorum ahahahah olan aklımı da bu konuya kiraya verdim resmen

LeucotheaThemis LeucotheaThemis gelir insallah, daha bunları düşünmek için çok erken, ama ben Solgarın emziren annelere bir takviyesi var onu önermişlerdi( Solgar Brewers Yeast With vitamin b12 diye) ve bende inanılmaz süt yapmıştı. Doktorların da söylediği doğru, 3 şey süt yapar, Moral, Uyku, Bol su :KK66:

Acayip planlı bir insan olduğum için ben de kaydettim teşekkür ederim 😍
Malum alışveriş sitesinde anne bebek diye ayrı ayrı favori klasörlerim var tavsiye edilen şeyleri bulup oraya ekliyorum şimdiden 🤣🤣🤣
Bkz. Nasıl delirdim? 🤣🤣🤣

Kızlar benim sol kasığımda iki gündür yoğun ağrım var ve çok başım ağrıyor ovulasyon testi negatif çıkıyor ama belirtiler yumurtlama gibi :KK43: bu ay kaçırmak istemiyorum içimde kocaman bir umut var yarın doktora gidecem yumurtlama kontrolü yapması için

Benim regl gelmedi yarın da gelmezse test yaparım 😊 belirtilerim kasıkta batma, öksürüp hapşırınca özellikle zorluyor. Hafif mide bulantısı. Sürekli açlık hissi ama hafif bulantı. Ağızdan gaz. Dün gece iki kere uyanıp tuvalete gitmek zorunda kaldım bir de ☺️ Yumurtlama 25 iydi o nedenle belki yarın olabilir diyorum. Kasık ağrım yumurtlamadan beri dinmedi. Test yapmaya korkuyorum 😅

Kuzum kovalıyormuş ya atlı 🤣🤣🤣 doğum teminatı da bir atlı sayılır az buz değil yani haha 🤣🤣🤣 biz de çok araştırdık Nisan ayında gebeliğe karar verince yaptırmak çok istedim ama sigortacı önermedi diye yaptırmayalim dedi eşim kaldı öyle olursa hastanelerin doğum paketlerine bakacağız ama sigorta daha mantıklıydı bence her şey uçmuş durumda inşallah sigortaya yetişir minnoşun 😍🙏 seneye ne olacak sigortalar ne isteyecek Allah bilir çünkü hızına yetişemiyoruz zamların
Ya ben ya beeennn o kadar tez canliyim ki daha ortada fol yok yumurta yok 🤣 gidip online emzirme bebek bakma kurslarına yazılıyorum ahahahah olan aklımı da bu konuya kiraya verdim resmen

Acayip planlı bir insan olduğum için ben de kaydettim teşekkür ederim 😍
Malum alışveriş sitesinde anne bebek diye ayrı ayrı favori klasörlerim var tavsiye edilen şeyleri bulup oraya ekliyorum şimdiden 🤣🤣🤣
Bkz. Nasıl delirdim? 🤣🤣🤣

Yaa kabaca bi hesap yaptık, Devlette sıra ara koştur yetiş kontroller vs hem uğraşamam hem de maalesf devlet hastanelerinin koşulları tatmin edici gelmiyor. Özelde de aylık kontrolleri, testleri derken bugün hesapladığımız rakamı yarın aynı şekilde bulamayacağımızı bildiğimizden, doğum teminatı yaptırdık. her halükarda uyguna gelecek tabbiiii eğer teminat bitmeden hamile kalıp doğurabilirsem :KK70: :KK70: enee evet atlı kovalıyomuş beni ben de şimdi farkettim :KK70:

Link isteriz ama zamanı gelince Bearhug Bearhug

Yaa kabaca bi hesap yaptık, Devlette sıra ara koştur yetiş kontroller vs hem uğraşamam hem de maalesf devlet hastanelerinin koşulları tatmin edici gelmiyor. Özelde de aylık kontrolleri, testleri derken bugün hesapladığımız rakamı yarın aynı şekilde bulamayacağımızı bildiğimizden, doğum teminatı yaptırdık. her halükarda uyguna gelecek tabbiiii eğer teminat bitmeden hamile kalıp doğurabilirsem :KK70: :KK70: enee evet atlı kovalıyomuş beni ben de şimdi farkettim :KK70:

NErden yaptırdınız ve içeriği mantığı ücreti neydi kuzum ilk kez duydum bunu

Kızlar hormon testleri cok iyi çıkmış sadece folik asit kullan ve 3 ay daha kendi başına dene dedi 1 yıl dolmadan ilaç vs verip vücudunu yormak istemiyorum çünkü ilk degrlere göre değerlerin çok iyi dedi prolaktin düşmüş 17 ye hayırlısı ya bu ay ins olur gebelik

Beni de ekler misin? Bat 16 eylül. 30 ağustosta çatlatma iğnesi oldum öncesinde klomen kullandım şimdi de duphaston kullanıyorum haftaya test yapacağım

Ay ben hala bekliyoooore gelen giden yok sen nirdeydin sennn nirdesin :KK70: ya dün ya cuma olmam lazımdı kuru kuru agrı gelip gidiyor bakalım

Kızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz ben de pcos var ama 3 4 gün gecikiyor maks regl günü, ovulasyon testi de pcos dan dolayı ya hep silik ya hep çift çıkıyor hiç emin olamıyorum hatta acaba yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım :KK43:
Bende aynı hisse kapılıyordum da şöyle bir matematik yaptım kendimi anlatayım sende kendi hormon tahlilinden yola çıkarak değerlendir pco denilince lh fsh dan büyük oluyor burada benim fsh çok aşırı düşük kimi insanda fsh acaip yüksek lh ondanda yüksek oluyor hatta bunlara prolaktin eşlik ediyor normalde görülen bu bende aynı oran var ama rakamlar düşğk bende de yumurtalar gelişmiyor bende incire başlayacağım ama şöyle bir riski var kist yapar çatlamazsa yumurta onu da havuçla dengeleyeceğim çünkü havuçta lh yükseltiyor böylece yumurtan çıtlıyor.ama tabi bu kadar İle kalmamalı yemeyi iyi düzenlemek lazım ben böyle bir dengeleme deneyeceğim bakalım regli mi olacağım olmaz mı onu da tabiki pco dolayısıyla bilemiyorum bat tarihim yok kafasına göre 😅 Türk bebeğe kadar bende böyle bir durum yapacağım

Regl bitti mi ilişkiye basla 3-2-3-2 diye say ilişkiye gir hem kaçırmamis olursun hem de kafan rahat eder ama regl ilk gun say 21 gün sonra mutlaka o gün ilişkiye gir pcoslar için tavsiye edilir canım. Ben öyle yapıyorum hem sperm kalitesi için hem denk gelir yani
Vayyyy bunu bilmiyordum ben

Çok iyi yapmışsınız bence kuzum devlet hastanelerinin durumu ortada gerçekten bizim kendi özel sağlık sigortalarimiz var o yüzden senelerdir sigorta işlerimizle ilgilinen sigortacımıza bahsettik bebek düşüncemizden ama o az çok bizim gittiğimiz hastaneleri bildiği için o hastaneleri kapsayan bir sigorta olmadığını söyledi sadece doğum için. Doğum paketlerine bakarsınız sigorta yapmayalım dedi biz de tamam dedik ama şu an bile yani Nisan dan bu yana doğum paketleri feci yükseldi, Nisan ayında sigorta yapsak hamilelik durumunda kardaydik valla şimdiden 🤣🤣🤣 kısmet artık
Ayy hele o günler gelsin buraları linklere bile boğarım 🤣🤣🤣🤣

Duramadim test aldım artimed verdi kızlar nasıldır güvenirliği ? Sabah yapicam

Kızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirim :KK70: Sabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok heycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)
🥰🥰🥰

Duramadim test aldım artimed verdi kızlar nasıldır güvenirliği ? Sabah yapicam

Ben hiç kullanmadım canım ama burada o markayı kullanıp atanların genelde doğruydu sonuçları. En çok bozuk ya da yanlış çıkan bebe time sanırım. Ben bu zamana dek hep laboquick ve predictor kullandım, ilk defa erken gebelik olarak comfort days aldım bu ay umarım yanıltmaz 😄
Ayyy yarın çok heyecanlı yaaa bir an önce yarın olsun LeucotheaThemis LeucotheaThemis ile ikinizin testlerini bekliyorum merakla 😍😍😍

X