- 26 Temmuz 2021
- 365
- 374
Bu baya baya gebelikKızlar bata 5 gün kala ovülasyon ve gebelik testim bu şekilde. Kan vermeden emin olamam ama sanırım gebeyimlnnovita testin markası yanıltma ihtimali var mı bilmiyorum. Deneyen var mı daha önce bu marka gebelik testi
Valla burada çok netOlmuş mu
Ayyy tebrik ederim baya baya var.Kızlar bata 5 gün kala ovülasyon ve gebelik testim bu şekilde. Kan vermeden emin olamam ama sanırım gebeyimlnnovita testin markası yanıltma ihtimali var mı bilmiyorum. Deneyen var mı daha önce bu marka gebelik testi
Allah'ım sizleri de bekletmesin hayırlısı ile hepinize nasip olsun inşallah❤Valla burada çok net
Gelmiş senin minisko benceeeee
Ayyy tebrik ederim baya baya var.
Akşam akşam topik coştu valla maşallah
Darısı başımıza...
İnşallah canım sen de sağlıkla al kucağınaAllah'ım sizleri de bekletmesin hayırlısı ile hepinize nasip olsun inşallah❤
Bu arada hergün bir tane avakado ye tutunsun güzelce bol su iç yarım saat yürüyüş yap zil takıp oynayasın geldi sanki ben gebeyim kız çok bi sevindim anlatamamBu bi de ilk 5 dk da belirdi sabah belli olur ak koyun kara koyun
Bende görüyoruuuuuummmmBak ben de bikac filtre yaptim cnm ay bir ben görebiliyorum galiba
Hayırlı olsun çok mutlu oldum
Teşekkür ederim. Etmez miyim hep ederim inşallah peşimden gelirsiniz❤❤Bu baya baya gebelikhayırlı olsun bize de dua et
Dayan avakadoya destekle bebeği nar suyu iç sabah akşam yarım bardak
Sen yumurtlama testine devam ederken mi fark ettinTeşekkür ederim. Etmez miyim hep ederim inşallah peşimden gelirsiniz❤❤
Ya ben hala çekiniyorum sabah ki testle emin olmadan hatta kanı vermeden inanamicam sanırımHayırlı olsun çok mutlu oldum
Yok canım daha 5 gün var diye gebelik testi çıkmaz belki diye düşündüm. Gebelik testinde çıkmayıp ovulasyon ile yakalayanlar görmüştüm burda. O yüzden hem ovulasyon hem gebelik yapayım dedim. 23ünde filan bırakmıştım ovulasyonu normalde.Sen yumurtlama testine devam ederken mi fark ettin
Yumurtlama sonrası kaçıncı gününYok canım daha 5 gün var diye gebelik testi çıkmaz belki diye düşündüm. Gebelik testinde çıkmayıp ovulasyon ile yakalayanlar görmüştüm burda. O yüzden hem ovulasyon hem gebelik yapayım dedim. 23ünde filan bırakmıştım ovulasyonu normalde.
Pardon canım 30unda bırakmışım ovulasyonu. 28 ağustosta çatlamış. Bak testlerim böyle.Yumurtlama sonrası kaçıncı günün
23 ve 27 bence senin bu ay 2 tane yumurtan olmuş ikiz gebelik çıkarsan beni etiketle çünkü ilk testini görünce acaba ikizim ne koyu çıkmış dedim içimden şimdi testleri görünce yine öyle düşündüm bekler bakalım.tabi değerlendirmişsenPardon canım 30unda bırakmışım ovulasyonu. 28 ağustosta çatlamış. Bak testlerim böyle.Eki Görüntüle 3126307
Aynen değerlendirdim canım. 23 de pikti sanırım çift yumurtladım. Benim de geldi aklıma ikiz ama ailede de yok hiç bilemedim kısmet23 ve 27 bence senin bu ay 2 tane yumurtan olmuş ikiz gebelik çıkarsan beni etiketle çünkü ilk testini görünce acaba ikizim ne koyu çıkmış dedim içimden şimdi testleri görünce yine öyle düşündüm bekler bakalım.tabi değerlendirmişsen
Ne zamandır istiyorsunuz peki canım kaçıncı ayındı bu?Pardon canım 30unda bırakmışım ovulasyonu. 28 ağustosta çatlamış. Bak testlerim böyle.Eki Görüntüle 3126307
İkinci ay canımNe zamandır istiyorsunuz peki canım kaçıncı ayındı bu?
Maşallah ya hemen olmuşİkinci ay canım