Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmuş, test yapmaya devam et T silikleşmeye başladıgında çatlamış oluyor. Bu gunlerı degerlendır canımKızlar merhaba ovulasyon testine başladım pik olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?bir de hangi günleri değerlendirmem gerekiyor
Hayirlisi canim benim Eylül hepimize pozitiflerle gelsin inşallaahhBENİDE EKLER MİSİN CANIM BU AY 10 GÜN GECİKTİ AMA BUGUN ADET OLDUM BAT 22 EYLÜL
Tutar inşallah canım degerlendırmeye devam etBenim pık oldugu gunu degerlendıremedım çatladıgında degerlendırdım oda dundu tutmaz mıkı
Benım eşimde ms rahatsızlıgı var yorgun oluyor üst üste olunca birde mevsım geçisi vs pik önceside değerlendirmiştim artık oluruna bıraktım kısmetTutar inşallah canım degerlendırmeye devam et
Canim olacagi varsa her turlu tutar merak etme hatta catlama gunu daha onemli zaten ama doktorlar falanda 3 gun onerdikleri icin oyle dedimBenim pık oldugu gunu degerlendıremedım çatladıgında degerlendırdım oda dundu tutmaz mıkı
Benım eşimde ms rahatsızlıgı var yorgun oluyor üst üste olunca birde mevsım geçisi vs pik önceside değerlendirmiştim artık oluruna bıraktım kısmetTutar inşallah canım degerlendırmeye devam et
İnşallah tutar millet nasıl yanlışlıkla hamıle kalıyor valla, o şanstan bizede nasip etsin yarabbimCanim olacagi varsa her turlu tutar merak etme hatta catlama gunu daha onemli zaten ama doktorlar falanda 3 gun onerdikleri icin oyle dedim
Ya bide aklıma ne takılıyor hanı cinsiyet muhabeti var ya erkek spermleri hızlı kız spermleri yavaş, işte yumurtlamadan önce olur ve o spermlerden biri tutunursa kız olur, diolar ya ozmn her çatlamayla hamıle kalan erkek doğuruyor kafamda deli sorular benim öle olduyduda eltim doğuracak haftaya onunki kız olacak pek konusmuyoruz konussak sorcamdaCanim olacagi varsa her turlu tutar merak etme hatta catlama gunu daha onemli zaten ama doktorlar falanda 3 gun onerdikleri icin oyle dedim
Ya bide aklıma ne takılıyor hanı cinsiyet muhabeti var ya erkek spermleri hızlı kız spermleri yavaş, işte yumurtlamadan önce olur ve o spermlerden biri tutunursa kız olur, diolar ya ozmn her çatlamayla hamıle kalan erkek doğuruyor kafamda deli sorular benim öle olduyduda eltim doğuracak haftaya onunki kız olacak pek konusmuyoruz konussak sorcamdaCanim olacagi varsa her turlu tutar merak etme hatta catlama gunu daha onemli zaten ama doktorlar falanda 3 gun onerdikleri icin oyle dedim
Bende duydum ama o isler biraz karisik ya insan delirtir akisina birakmak lazim erkek kiz fark etmez saglikli hayirli olsun daYa bide aklıma ne takılıyor hanı cinsiyet muhabeti var ya erkek spermleri hızlı kız spermleri yavaş, işte yumurtlamadan önce olur ve o spermlerden biri tutunursa kız olur, diolar ya ozmn her çatlamayla hamıle kalan erkek doğuruyor kafamda deli sorular benim öle olduyduda eltim doğuracak haftaya onunki kız olacak pek konusmuyoruz konussak sorcamda
TabikiiiSevm57 beni de ekler misin Bat 6 eylül :)
Bugünden itibaren 3 günü değerlendirin canımKızlar merhaba ovulasyon testine başladım pik olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?bir de hangi günleri değerlendirmem gerekiyor
Canım bugünü hemen değerlendir ve yazdıklarıma dikkat et linki veriyorumKızlar merhaba ovulasyon testine başladım pik olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?bir de hangi günleri değerlendirmem gerekiyor
Regl olmadigimiz her gün umut var modumuzu düşürmeyelimSevm57 benide eklermisin canım bat 1 Eylül. Bu ay pek ümitli değilim ama bakalım