EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar cuma günü doktora gittiğimde 15 mm yumurtam vardı şimdi ovülasyon testi böyle çıkıyo yani çatlamış mı yumurtam ne yapmalıyım sizce ?
canım testi yapmadan 2 saat kadar önce sıvı alımını kesmen gerekiyor. Bugün koyuluk görünmüyor ama aksam tekrar yap yarın da testi yapmaya devam et.

canım testi yapmadan 2 saat kadar önce sıvı alımını kesmen gerekiyor. Bugün koyuluk görünmüyor ama aksam tekrar yap yarın da testi yapmaya devam et.
Tamam canım sağol ama ben yumurtam çatladı kaçırdım sandım meğersem çatlayınca çift çizgi çıkıyomuş onu yeni öğrendim

Tamam canım sağol ama ben yumurtam çatladı kaçırdım sandım meğersem çatlayınca çift çizgi çıkıyomuş onu yeni öğrendim
canım yumurtan olgunlasıp buyudugunde pik oluyor yanı T ve C cizgileri aynı koyulukta olur. Sonra T çizgisi silikleşmeye başlayınca çatladığını anlıyoruz. Bazen bu koyuluk 2 günde sürüyor kişiden kişiye değişiyor.

Spekulum neyse de ıçeri bi sey veriliyor ya o ince sızı olmuyor mu?
Bende o masa bildigin fobi.

Ne kadar yatırdı orda Dr, tavsiyeleri oldu mu?
Kuzum o şırıngada yıkanmış sperm var yani hareketsiz ve sağlıksız spermleri ayırıyorlar sadece ileri hareketli sağlam spermleri yumurtaya en uakin yere birakiyorlar bende basta cok korkuyodum ama artk alıştim 30dk yattim hemen hemen tavsiye olarak bugun duş yok agir iş yok 2 hafta kabiz olmamak icin yesillik agirlikli beslen dediler folik asit kullanmaya devam dediler o kadar

O zaman benimki çatlamış mı yani çünkü cuma günü doktora gittiğimde 15 mm yumurta gördü ama dün akşam ovülasyon testinde öyle çıktı çift olmadı yani demek ki çatlamış o zaman

Canım o jel ne işe yarıyor bende Eylül de gebelik planlıyorum yumurtam 1 tane ve boş çıktı öneriniz var mı bana

Benide yazar mısınız 3 Eylül

Adet oldunuz mu acaba ?
Daha olmadim, 26 sina kadar bekliycem belki olurum, test negatif cikip cikip duruyo belirtilerim de azaldi grip gibiyim, az once kaynanam geldi eltim hastaneye gitmiste beli agridigi icin kist çıkmış yumurtaliklarinda hap vermis doktor temizlenir demis tup bebekle ikizleri olmustu, demem o ki benime belim agriyo bazen yan taraflarım bobreklerim belim agriyodu belki de bende de kist var

Benimde 17 Ağustosta olmam gerekiyordu hala olmadım normalde gecikmez hiç. Hmm benimde bazen belim ağrıyor ama doktora gitmeyeli çok oldu bilmiyorum. Bende 29 una kadar beklicem olmazsa sağlık ocağında bi beta baktırıcam sanırım . İnşallah varlardır …

İnşallah canim, bende oyle yaptircam, benim belirtim kalmadı

O Şırınga işte o actımıyor mu?

Inş tutar meleğin

Kızlar merhaba ovulasyon testine başladım pik olmuş mu yardımcı olabilir misiniz?bir de hangi günleri değerlendirmem gerekiyor

Eklentiler

• 20220824_120743.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…