2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba ne kadar güzel biz 1 yıldır deniyoruz benim Amh düşük yaş 30 bu ay mfk takviyeleri kullandık enteresan şekilde 6 Kasım yumurtlamam oldu 9 kasımdan itibaren adet olacak gibi sancılarım ve göğüslerim şişti beklenen adet tarihim 22 Kasım dilerim tüm bekleyenlerin kucagı dolar sağlıkla 🙏
Canım son adet tarihini de yazarsan seni de listeye ekleyeyim. Beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum ❤️
Merhabaa, beni de ekler misin
Son adet 9 kasım, beklenen 10 aralık
Bende geçen ay femara kullanmıştım pozitif sonuç elde edemedik 11 Kasım'da tekrar kullanmaya başladım (kendi kafama göre :) ) bugün kontrole gideceğim bakalım umarım kist oluşmamıştır
Hoş geldin Canim listeye ekledim ❤️
Eldorin Eldorin merhaba beni de eklermisiniz son adet 31 Ekim, beklenen 28 kasım.haftaya Perşembe gibi erken gebelik testi yapmayı dusunuyorum
Hoş geldin canım ekledim ❤️
Merhaba bende sonuçlar pozitifff 🥹👶🏻
Ayyy gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesim gebeligin pozitifi koydum listeye 🥰
Eldorin Eldorin bat 15 kasımdı ama bugün regl oldum ben :KK43:
Canım üzgünüm 😔 umarım yeni döngünde şansın yaver gider ❤️ beklenen adet tarihi de yazarsan listeyi gubcelleyebilirim beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum ❤️
Merhabalar
Son adet tarihim 2 kasım
Beklenen adet tarihim 1 aralık
Ovulyasyon testinde daha piki görmedim
Eldorin Eldorin

Geçen ay ovulyasyonda pozitifi gördüm, fakat 3 gün ilişki olsa da hamilelik olmadı
Eşimde sperm sorunu var
Canım hoş geldin bubay için bol şans 🍀
Eldorin Eldorin kız nerdesin sesin cıkmıyorr
Ay kuzum bugün misafirlerim vardı çok yoğun geçti okuyamadım giremedim pek. Şimdi arayı kapatıyorum oglani uyuturken ❤️
Sen hala pik göremedim mı acaba şimdiden binkontrole gitsen mı yine kist olmasın?

Kızlar reglimiz yumurtlamada pik gördüğümüz günün üzerine mi 14. Günde oluyor, çatlama üzerine mi?

Kızlar reglimiz yumurtlamada pik gördüğümüz günün üzerine mi 14. Günde oluyor, çatlama üzerine mi?
Yani şöyle denir hep mesela bir sonra ki adet tarihinden geriye doğru 14 gün sayınca yumurtlama gününüz çıkıyor deniyor ama bende herkeste aynı değil bu 16 da olabilir 15 de benim genelde 14 gün geriye gittiğim de yumurtlamam pil oluyor ov testinde çıktı

Yani şöyle denir hep mesela bir sonra ki adet tarihinden geriye doğru 14 gün sayınca yumurtlama gününüz çıkıyor deniyor ama bende herkeste aynı değil bu 16 da olabilir 15 de benim genelde 14 gün geriye gittiğim de yumurtlamam pil oluyor ov testinde çıktı
Ben ovuyla takip ettim ve 29 da pik gördüm. Bu gün regl günüm ama olmadım hala. Testte negatif çıktı.

Seninki pike cok yakın veya pik bile denebilir canım benmki dahA bile silikleşti yok gibi bişe anlamadm ya.
Günün hangi saatlerinde yapıyorsun
Sabah 11 - 12 arası yapıyordum şimdi yaptım pik oldu sanırım

Eklentiler

• F01FD52E-D7AC-4FE3-A14D-7F7940A1CE76.jpeg
    F01FD52E-D7AC-4FE3-A14D-7F7940A1CE76.jpeg
    161,1 KB · Görüntüleme: 16
Canım son adet tarihini de yazarsan seni de listeye ekleyeyim. Beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum ❤️

Hoş geldin Canim listeye ekledim ❤️

Hoş geldin canım ekledim ❤️

Ayyy gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesim gebeligin pozitifi koydum listeye 🥰

Canım üzgünüm 😔 umarım yeni döngünde şansın yaver gider ❤️ beklenen adet tarihi de yazarsan listeyi gubcelleyebilirim beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum ❤️

Canım hoş geldin bubay için bol şans 🍀

Ay kuzum bugün misafirlerim vardı çok yoğun geçti okuyamadım giremedim pek. Şimdi arayı kapatıyorum oglani uyuturken ❤️
Sen hala pik göremedim mı acaba şimdiden binkontrole gitsen mı yine kist olmasın?
Ya ben pik göremedim testlerde aşırı kötüydü anlayamadımmı 11.12. Günler braz koyuydu bde 15.gün azdık daha koyu gibi ama asla pik değilde test cok silik cıkartıyordu bilemedim
Ama 15.günden beri baya göğüs hassasiyetim var. Geçen ay kist oluştugunda hiç bişe yoktu regl belirtisi vs
Ben devam edicen genede ovu testine 2-3 gün daha sonra bırakırım
Senşn testin markası ne ?

X