- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
Benim de aynı sanki adet olacakmışım gibi sürekli ama adet öncesi ilişkiye girdiğimizde adetim gelmeye başlardı bende de tık yok dün aksm test yaptm ama negatif bende hala umutluyum oyuzden bakalmKızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirimSabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok hycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)
Aynen işte ben de öyle. Hatta her adet öncesi bir son kapanış yaparız :) ve nerdeyse her seferinde eşime bulaşmış benden bişeyler oluyor. Peçeteye falan silince de gelir böyle yeni yeni ... Ben de umutlanıyorum gün geçtikçe inşallah çakılmayız :) Benim testlerim bitti, miratech sipariş ettim trendyoldan gelsin sonraki sabah ilk idrarla deneyeceğim bakalım.Benim de aynı sanki adet olacakmışım gibi sürekli ama adet öncesi ilişkiye girdiğimizde adetim gelmeye başlardı bende de tık yok dün aksm test yaptm ama negatif bende hala umutluyum oyuzden bakalm
Sıvı alımına dikkat ediyo musunuz ve hangi marka test kullanıyorsunuzSelam kızlar benim ovulasyon testine bakar mısınız? Geçen ayda max bu kadar pik oldu anlamadım neden böyle oluyor!!! Bugün yaptığım testi de ekledim baya silikleşti.Yumurtlama belirtilerim de var afedersiniz yumurta akı gibi akıntı kasıklarda
Sabah hiç sıvı almadan yapıyorum testi. Laboquick marka kullanıyorumSıvı alımına dikkat ediyo musunuz ve hangi marka test kullanıyorsunuz
Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah benimde olursa bu ay 3. Olacak ama 1 senedir olmuyor bir sorunda yok gibi ama aradan 9 sene geçti acaba oyuzdenmi bilmiyorumEvet ilk çocuk olucak
Ben de laboquick kullanıyorum sabah ilk idrarla yapmayın sonraki idrarla yapın diyolar ona da dikkat edinSabah hiç sıvı almadan yapıyorum testi. Laboquick marka kullanıyorum
Ayyy sen benim gibi direkten dönememişsin yaa test ziyan olunca da insanın içine daha çok oturuyorİnsallah guzel haberleri alirsin. Agustos sonuda bana aynisi oldu testi aldim yaptim negatif. Sonrasinda temizlenirken hoop leke geldi. Testimde ziyan oldu
Bakalım kuzum yarın belli olacak her şey
Gecikme olunca testlere saldırman çookk normal ama inşallah bu ay gecikme bebişten olur
Ateş niye çıktı bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum resmeninşallah sebebi güzeldir
Her ay 1 veya 2 gün umutsuz oluyorum adet olacagimi anladigimda ama diger zamanlar full motivasyonÇok pozitif bir mesaj yazmışsınız umarım en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız dualarım bebek isteyen tüm hanımlarlarica etsem beni de listeye alır mısın adet görmem gereken tarih 14 eylül
Onada çok dikkat ediyorum sabah erkenden kalkıyorum uyuyup uyanınca tekrarlıyorum ama neden böyle oluyor anlamadımBen de laboquick kullanıyorum sabah ilk idrarla yapmayın sonraki idrarla yapın diyolar ona da dikkat edin
Kuzuumm dur daha pes etmen için çok erken!! Gerçi beklemediği anda gelen şey daha çok mutlu eder insanı onun zevki sevinci ayrı güzel olur. Hayırlısı diyelim biz ya :)Ayyy sen benim gibi direkten dönememişsin yaa test ziyan olunca da insanın içine daha çok oturuyorinşallah canım umarım senin de ziyan olan son testin olmuştur bu ay alırız güzel haberleri senin bata ne kadar kaldı?
Umarım kuzum ama heyecan biraz söndü bende, İstanbul'da havalar aniden serinledi, bizim ev de hemen soğuyor konumundan dolayı zaten yazı bile çok aşırı sıcak geçirmedik, bir anda kalın pijamalara geçtim Eylül gelir gelmez ve bir klasik olarak ayaklarımı üşüttüm galiba onun belirtileri bunlar sabah içim usuyerek boğazım acıyarak kalktım ıhlamur içip duruyorum
Ben de anlayamadım acaba doktora mı göstermeniz lazım testleriniziOnada çok dikkat ediyorum sabah erkenden kalkıyorum uyuyup uyanınca tekrarlıyorum ama neden böyle oluyor anlamadım
Canım günde bir iki tane test yapıyorsan yumurtan da hızlı çatlıyorsa piki kaçırıyorsundur.Onada çok dikkat ediyorum sabah erkenden kalkıyorum uyuyup uyanınca tekrarlıyorum ama neden böyle oluyor anlamadım
Bilemedim ki şimdi bende olmadı doktoruma fotoları atayım. Tuhaf olanda bunu pik olarak kabul ediyorum ve 14. Gün adet oluyorumBen de anlayamadım acaba doktora mı göstermeniz lazım testlerinizi
M minikmucizelerim86 M MRV04 N Nigar1997loirily kevsersoylu C chewberry9034 Demgey3 test yapan var mı kızlarrr
Ben günde bir tane yapıyorum hiç bunu düşünmedim içimi ferahlatın baya stres oldum sabah. Çok teşekkür ederimCanım günde bir iki tane test yapıyorsan yumurtan da hızlı çatlıyorsa piki kaçırıyorsundur.
Ben de günde bir testle ilerlediğimde mesela bugün diyelim dörtte yaptım en fazla seninki kadar koyu oluyordu, ertesi gün yine dörtte yapıyordum bir bakıyordum silinmiş.
Bu ay şu hafif koyulaşmayı yakaladıktan sonra iki saatte bir aralarda yarım bardak su içerek devam ettim. Yine dörtte başladım teste. Akşam saatlerknde tam pik oldu gece ikide de ultra piki gördüm. Ertesi sabah onda baktığımda silinmişti.
Benim yumurtam 24 saat içinde olgunlaşıp çatladığı için ben pik olmuyor sanıyormuşum, sıkı takip edince yakaladım.
Ay insallah gec dollenme falandir da kan da cikar direktBen anlamadım negatıf cıktı 2 gun önce, adet sancısı gibi sancı çekiyorum gecen ay 1hafta erken olmuştum, acaba dıom bir hafta geçmi olcak, belım kopuyor sağ taraf kalca ustu özellıkle yarında olmazsam artık doktora gidicdm
Bilmiyorum valla canım benim olursa ikinci olacak, o yüzden çok kafama takmıyorum çok şükür Rabbim olana sağlık versin, ben 3 sene erken menapoz tedavısı gördüm 4 aydır ılaçsız adet oluyordum acaba bişi yoksada hormonlarım mı tersıne dondu yıne dıyorım ona korkuyorumAy insallah gec dollenme falandir da kan da cikar direkt
O zaman galibaBilemedim ki şimdi bende olmadı doktoruma fotoları atayım. Tuhaf olanda bunu pik olarak kabul ediyorum ve 14. Gün adet oluyorum