2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ya geçen ay klomen başlamak için reglin 3. Günü doktora gittim çatlamayan bir adet yumurtam kistleşmiş o yüzden kendiniz deneyin dedi. Normalde 35 günde regl görüyorum 1 hafta geçti hala regl olmadım dün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama regl belirtilerimin hiçbiri yok. Başına gelen oldu mu?

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle haberler insana umut oluyor ne kadar süredir deniyorsunuz belirtiler neydi sizde acaba 🧿
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun reglime bir hafta kala doktor kontrolüne gitmiştim dış gebelik görüntüsü olabilir dedi beta 28 gelmişti 10 gün takip ettik 1650 ti gördük sonra da kese göründü 🥹 halsizliğim çok vardı ve meme hassasiyetim oldu çok sertleştiler

Ya ben pik göremedim testlerde aşırı kötüydü anlayamadımmı 11.12. Günler braz koyuydu bde 15.gün azdık daha koyu gibi ama asla pik değilde test cok silik cıkartıyordu bilemedim
Ama 15.günden beri baya göğüs hassasiyetim var. Geçen ay kist oluştugunda hiç bişe yoktu regl belirtisi vs
Ben devam edicen genede ovu testine 2-3 gün daha sonra bırakırım
Senşn testin markası ne ?
Canım ben bir gebenin günlüğü kullandım 4 aydır falan ama bir geçen ay değerlendirebilir bir de bu ay. Bitince ovülasyon testine devam etsem mı etmesem mi emin değilim belki biraz denemeye de yani en azından böyle planlı denemeye ara veririz. Daha karar vermedim 🥰

Baksanıza hiç elde avuçta güzel bişe yok🥲

Eklentiler

• IMG_8414.jpeg
    IMG_8414.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 30
Tesadüfen muayene gittiğimde öğrendik dış gebelikten şüphelendi 10 gündür takipteydik beta en son 1650 geldi kese göründü darısı kalp atışına
Canım gözün aydın çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bze de dua et 🥹

Baksanıza hiç elde avuçta güzel bişe yok🥲
Canım dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılmayalım ama yine de emin olmak için belki bir doktoruna yazabilirsin ben hala yumurtlama görmedim diye belki o içini ferahlatacak bir şeyler söyler ❤️
Benim de çatlatma iğnesi etkisi sıfırlandı bundan sonraki eğer kısmet olursa göreceğim çift çizgiler gebelik ihtimali olacak 🙏🏼🩷
Ay hadi canım inşallah ❤️

Kizlar ben eski grupta hep kapanış mesajları yazardım ❤️ günü kapatmaya basliyirum burda da 🥰 bugün ovülasyondan sonra 4. gün kaldı 10/12 gün diyelim. Bir nevi geri sayıyorum 🙈

İnşallah yarın güzel haberler alacağımız bir gün olur. İyi geceler diliyorum hepinize 🙋

Kizlar ben eski grupta hep kapanış mesajları yazardım ❤️ günü kapatmaya basliyirum burda da 🥰 bugün ovülasyondan sonra 4. gün kaldı 10/12 gün diyelim. Bir nevi geri sayıyorum 🙈

İnşallah yarın güzel haberler alacağımız bir gün olur. İyi geceler diliyorum hepinize 🙋
İyi geceler canım güzel haberlerle uyanmak dileğiyle 💜🤍❤️

Canım ben bir gebenin günlüğü kullandım 4 aydır falan ama bir geçen ay değerlendirebilir bir de bu ay. Bitince ovülasyon testine devam etsem mı etmesem mi emin değilim belki biraz denemeye de yani en azından böyle planlı denemeye ara veririz. Daha karar vermedim 🥰
Devamlı aynı gün sayısını geldi peki 14. Gün mü düzenliyse gerek yok takip edilebilir mi

Devamlı aynı gün sayısını geldi peki 14. Gün mü düzenliyse gerek yok takip edilebilir mi
Yok devamli aynı gün gelmedi bir ay 10. Gün yumurtladim.bir ay 14 bir ay 16. Ben regl tarihimi kesin bileyim diye yapiyorum biraz gecikirse heyecanlanmayayim boş yere diye. Yoksa reglin 10. Gününden itibaren bir dolu bir boş şeklinde ilerleyince kaçırma şansı az oluyor yumurtlamayı.

Günaydın kızlar ❤️

Gebelik testi pozitif olanlar, ovulasyonda pik görenler, yeni döngüsü başlayanlar lütfen bana yazın olur mu? Listeyi bu bilgilere göre güncelliyorum. Sat/Bat yazmayı unutmayın.

Çarşambaları çok severim. Bugun de güzel bir gün olsun hepimiz için 💐

X