- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
İşte eşim çok istemiyor. O korunuyor zaten ben bıraktım. Aslında kışın istiyordum ama ne kadar erken o kadar iyi. Yaş ilerledikce zor oluyor canım daha zor hamile kalınıyor tecrübeyle sabit... Tabi yiyecek ekmeği varsa olur, biz ne yaparsak yapalım olacağı gün belli. Sadece işte insanın içine düşünce o kıvılcım hemen sanki olmuyor hiç olmayacak gibi senaryolar üretiyor zihin... Halbuki ne gereksiz ..
Ben de ben deeBugünden de temiz çıktık bakalım yarın ne olacak
Aynısı bende de oluyor canım bugün. Ama sabah olctugumde normal ateşim , bence gün içinde çok bunaliyoruz akşam darliyor...Bugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama
Normalde gelmiyordu canım iki ay önce bı kansızlık serüvenim oldu ondan beri lekelenmeyle başlıyor rengine ve süresine bakacagim artık kırmızıya dönerse regldirNormalde adetlerin lekelenme ile başlıyor mu ki canım?
Aynen öyle canım biz hemen kötü düşünmeye eğilimliyiz. Benim arkadaşım ağır pco luydu ayrıca rahminde başka sorunlar da vardı doktor senelerce evlensen asla korunma zaten normal yoldan senin bebeğin olmaz diyordu ona hep. Geç evlendi şansına da 35 den sonra, evleneceği kişiye de söyledi hatta benim çocuğum olmayabilir bilgin olsun diye sorun etmedi karşı taraf gerekirse evlatlık alırız hem sevap olur dedi. Evlendiler ve daha ilk aydan hamile kaldı ne ovulasyon testi ne tedavi ne bişey. Allah'ın mucizesi işte. Gelecek olan geliyorİşte eşim çok istemiyor. O korunuyor zaten ben bıraktım. Aslında kışın istiyordum ama ne kadar erken o kadar iyi. Yaş ilerledikce zor oluyor canım daha zor hamile kalınıyor tecrübeyle sabit... Tabi yiyecek ekmeği varsa olur, biz ne yaparsak yapalım olacağı gün belli. Sadece işte insanın içine düşünce o kıvılcım hemen sanki olmuyor hiç olmayacak gibi senaryolar üretiyor zihin... Halbuki ne gereksiz ..
Dönmez inşallah canımNormalde gelmiyordu canım iki ay önce bı kansızlık serüvenim oldu ondan beri lekelenmeyle başlıyor rengine ve süresine bakacagim artık kırmızıya dönerse regldir
Amin inşallah canımAynen öyle canım biz hemen kötü düşünmeye eğilimliyiz. Benim arkadaşım ağır pco luydu ayrıca rahminde başka sorunlar da vardı doktor senelerce evlensen asla korunma zaten normal yoldan senin bebeğin olmaz diyordu ona hep. Geç evlendi şansına da 35 den sonra, evleneceği kişiye de söyledi hatta benim çocuğum olmayabilir bilgin olsun diye sorun etmedi karşı taraf gerekirse evlatlık alırız hem sevap olur dedi. Evlendiler ve daha ilk aydan hamile kaldı ne ovulasyon testi ne tedavi ne bişey. Allah'ın mucizesi işte. Gelecek olan geliyor
Dönmez inşallah canım
Sabır değil de korku da diyebiliriz aslındaYaaa maşallah sabrına şapka çıkarıyorum ben olsam rüyalarımda bile test yapıyordum şimdi
Ay ne diyosunnateş mı çıktı İnşallah bebişin ben buradayım diyordur yaaa bak evet dün yazılmıştı hiç olmayan bir belirtiydi hamile kaldığımda diye şu an heyecanla senin test yapmanı bekliyorum
Bende de ağrıya ek olarak su gibi akıntı olmaya başladı bugünden itibaren. Normalde kuru dönemde olmam lazım. Bir kıpırtı var içimde ama umarım mevsim değişimi etkileri değildir yaaa
İnşallah kuzumm umarım beraber alırız yine o güzel haberleriSabır değil de korku da diyebiliriz aslında. Bu ay umudum yok, olursa sürpriz olcak ama negatif çıkma ihtimali yine de korkutuyor. En azından tek negatifle atlatayım dedim.
Mevsim etkisi de olabilir tabi ama bence değildir bunca yıldır içinde olduğun bedeni en iyi sen tanıyorsungüzel haberler yakın
Çok pikti canım baya koyuyduTamamem pik miydi daha çok var sayılır adete.
benide ekleermisiniz listeye 21 eylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Aynısı su an bende de var vücudum sıcak ki ben normalde çok üşüyen biriyimdir hava soğuk biliyorum ama bana çok sıcak geliyo dün donuyodum acaba hasta mı oluyorum ben de ölçmedim amaBugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama
İnsallah guzel haberleri alirsin. Agustos sonuda bana aynisi oldu testi aldim yaptim negatif. Sonrasinda temizlenirken hoop leke geldi. Testimde ziyan olduİnşallah kuzumm umarım beraber alırız yine o güzel haberleri
Ben de geçen ay ovulasyon testi yapmadığım öylesine olduğu için umutlu değildim ama valla elim habire testlerdeydikorka korka yapıyordum ve o psikoloji ile senelerdir saat gibi olan regl dört gün gecikti. Dördüncü gün sabah da elimde testle banyoya gittim, tam testin paketini açtım içinden çıkardım bir sıcaklık geldi alttan o an ahahahhahahaha neyse ki testi daha yapmamıştım da boşa gitmedi
Bende hiç belirti yoktu ama sıfır... Senden umutluyum o ateş boşa çıkmadı bence
İnşallah kuzumm umarım beraber alırız yine o güzel haberleri
Ben de geçen ay ovulasyon testi yapmadığım öylesine olduğu için umutlu değildim ama valla elim habire testlerdeydikorka korka yapıyordum ve o psikoloji ile senelerdir saat gibi olan regl dört gün gecikti. Dördüncü gün sabah da elimde testle banyoya gittim, tam testin paketini açtım içinden çıkardım bir sıcaklık geldi alttan o an ahahahhahahaha neyse ki testi daha yapmamıştım da boşa gitmedi
Bende hiç belirti yoktu ama sıfır... Senden umutluyum o ateş boşa çıkmadı bence
İnşallah cnm pozitif görürsün inşallah bebesini kucağına alirsnKızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirimSabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok heycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)
bekleyelim bakalım :) inşallah bekleyen herkesin kucagı dolsun sağlıklı bebeklerle aminİnşallah cnm pozitif görürsün inşallah bebesini kucağına alirsn
Hanımlar 2 gundur moral olarak dipteydim testte negatifi gordum ve regl agrilarim basladigi icin bitiktim ama bugun iyiyim çok şükür Ekim ayında yüzümüzün güleceğine inanıyorum hem eşimin de doğum günü geliyor ona süpriz olacak inanıyorum inanıyorum inanıyorummmmSon aylarda takviyeleri falan bırakmıştık tekrar vitaminlere başladık ekstra olarak ceviz fındık haftada 3 gün avokado vee eşime her akşam keçiboynuzu suyu inşallah şifa olur sizlerde durum nedir konuşamadik fazla