EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

İnşallah tekrar ve hemen olur hayırlı evlat olur beni yormaz ve kız olur amin belki dua kapım açıktır. Allah'ım bu sitede bu sayfada. E kadar bekleyen varsa kucağını bekletmeden doldursun amin

Bugünden de temiz çıktık bakalım yarın ne olacak
Ben de ben dee
Bugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama
Aynısı bende de oluyor canım bugün. Ama sabah olctugumde normal ateşim , bence gün içinde çok bunaliyoruz akşam darliyor...

Adet başlayınca progesteron azalmış olması gerekmiyor mu benim göğüsler hala aynı

Aynen öyle canım biz hemen kötü düşünmeye eğilimliyiz. Benim arkadaşım ağır pco luydu ayrıca rahminde başka sorunlar da vardı doktor senelerce evlensen asla korunma zaten normal yoldan senin bebeğin olmaz diyordu ona hep. Geç evlendi şansına da 35 den sonra, evleneceği kişiye de söyledi hatta benim çocuğum olmayabilir bilgin olsun diye sorun etmedi karşı taraf gerekirse evlatlık alırız hem sevap olur dedi. Evlendiler ve daha ilk aydan hamile kaldı ne ovulasyon testi ne tedavi ne bişey. Allah'ın mucizesi işte. Gelecek olan geliyor

Normalde gelmiyordu canım iki ay önce bı kansızlık serüvenim oldu ondan beri lekelenmeyle başlıyor rengine ve süresine bakacagim artık kırmızıya dönerse regldir
Dönmez inşallah canım

Amin inşallah canım

Sabır değil de korku da diyebiliriz aslında. Bu ay umudum yok, olursa sürpriz olcak ama negatif çıkma ihtimali yine de korkutuyor. En azından tek negatifle atlatayım dedim.

Mevsim etkisi de olabilir tabi ama bence değildir bunca yıldır içinde olduğun bedeni en iyi sen tanıyorsun güzel haberler yakın

İnşallah kuzumm umarım beraber alırız yine o güzel haberleri
Ben de geçen ay ovulasyon testi yapmadığım öylesine olduğu için umutlu değildim ama valla elim habire testlerdeydi korka korka yapıyordum ve o psikoloji ile senelerdir saat gibi olan regl dört gün gecikti. Dördüncü gün sabah da elimde testle banyoya gittim, tam testin paketini açtım içinden çıkardım bir sıcaklık geldi alttan o an ahahahhahahaha neyse ki testi daha yapmamıştım da boşa gitmedi
Bende hiç belirti yoktu ama sıfır... Senden umutluyum o ateş boşa çıkmadı bence

benide ekleermisiniz listeye 21 eylül

Bugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama
Aynısı su an bende de var vücudum sıcak ki ben normalde çok üşüyen biriyimdir hava soğuk biliyorum ama bana çok sıcak geliyo dün donuyodum acaba hasta mı oluyorum ben de ölçmedim ama

İnsallah guzel haberleri alirsin. Agustos sonuda bana aynisi oldu testi aldim yaptim negatif. Sonrasinda temizlenirken hoop leke geldi. Testimde ziyan oldu

Bakalım kuzum yarın belli olacak her şey

Gecikme olunca testlere saldırman çookk normal ama inşallah bu ay gecikme bebişten olur

Ateş niye çıktı bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum resmen inşallah sebebi güzeldir

Kızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirim Sabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok heycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)

İnşallah cnm pozitif görürsün inşallah bebesini kucağına alirsn

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım bembeyaz Neyse en azından kürtj sonrası betam 0 olmuş demek ki artık ona sevineyim

Hanımlar 2 gundur moral olarak dipteydim testte negatifi gordum ve regl agrilarim basladigi icin bitiktim ama bugun iyiyim çok şükür Ekim ayında yüzümüzün güleceğine inanıyorum hem eşimin de doğum günü geliyor ona süpriz olacak inanıyorum inanıyorum inanıyorummmm Son aylarda takviyeleri falan bırakmıştık tekrar vitaminlere başladık ekstra olarak ceviz fındık haftada 3 gün avokado vee eşime her akşam keçiboynuzu suyu inşallah şifa olur sizlerde durum nedir konuşamadik fazla

Selam kızlar bugün hsg çektirdim çektirecek olup tedirgin olan varsa diye yazmak istedim. Devlet hastanesinde çekildi. Herhangi bir ücret ödemedim. Anestezi yapılmıyor. Acı konusunda da evet bir acı okuyor adet ağrısının şiddetli hali gibi ilaç verince ağrı olduğunu söylüyorlar ama bence asıl acı o takılan alet varken oluyor ilaçta çok daha hafif geldi bana anestezi almaya bile değmeyecek kadar kısa sürüyor. Bitince biraz kanamam oldu. Yanınızda bir ped mutlaka olsun çıktığımda adetimin ilk günü gibi ağrım vardı yaklaşık 1 saat oldu ve ağrım neredeyse geçti. Çeken doktor da bence tüplerin ikisi de açık dedi. İçim rahatladı. Devletten randevu alınmıyor demeyin şansınızı deneyin.

Çok pozitif bir mesaj yazmışsınız umarım en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız dualarım bebek isteyen tüm hanımlarla rica etsem beni de listeye alır mısın adet görmem gereken tarih 14 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…