EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yaaa maşallah sabrına şapka çıkarıyorum ben olsam rüyalarımda bile test yapıyordum şimdi
Ay ne diyosunn ateş mı çıktı İnşallah bebişin ben buradayım diyordur yaaa bak evet dün yazılmıştı hiç olmayan bir belirtiydi hamile kaldığımda diye şu an heyecanla senin test yapmanı bekliyorum
Bende de ağrıya ek olarak su gibi akıntı olmaya başladı bugünden itibaren. Normalde kuru dönemde olmam lazım. Bir kıpırtı var içimde ama umarım mevsim değişimi etkileri değildir yaaa

Yumurtlama haftanda mı kasık ağrıları olmuştu?

Nasıl kuzum açar mısın?
Canım söyle ki, kasıkların ağrıyor migrenin tutuyor,acıkıyorsun aynı adet yaklasinca belirtilerin neyse oluyor bazen aynilari. Hormonlardan kaynaklanıyor sanırım. Her yumurtlamada değil ama bazı aylarda ben aynı adet gibi oluyorum. Bunu özellikle yasmini 5 yıldan sonra biraktigimda farkettim yumurtlama dönemi çok ağrılı geçmişti ilk 2 ay.

Bu ay benim çok ağrılı geçmişti, sağlı sollu kasık ağrıları olmuştu, yürürken zorlanmıştım hatta. Kist diye endişe ediyir insan.

Ben geçen ay 24 te bir olmuşum, bu ay öyle olsaydı bugün olmam lazımdı. Gelen giden yok ama belirti var. Bekliyorum. His meselesine gelince ilk oğlumda kesinlikle hissettim ve bende bişey var dedim. Herkes bu kdr erken imkansız dedi ama vücudunu tanıyan anlıyor. 2. De o kadar olmasa da yine de anladım. Şimdi his mis yok, sersem gibiyim. O gece o prez kazası olduğunda heralde bu sefer oldu dedim ama yine de emin olamıyorum. 2 yi 3. Ayda tutturunca bir de eşimde varikosel olup ben 5 yıl Yasmin kullanınca. Umut hep var ama pek de olacak gibi gelmiyor

Ben Yasmin kullandığım halde dedim kistim var heralde bir de şey demiştim yok yok ben kesin ara kanama falan gecircem adet sansici çektim bildiğin
Bu ay benim çok ağrılı geçmişti, sağlı sollu kasık ağrıları olmuştu, yürürken zırhlanmıştım hatta. Kist diye endişe ediyir insan.

Yumurtlama bazen birebir hamilelik gibi oluyor kuzum bilgin olsun

Nasıl kuzum açar mısın?

Evet benim de yumurtlama+çatlama zamanım 2 gün boyunca hamilelik belirtisi gibi geçer. İki gün boyunca ağrılarım olur, midem felaket bulanır, halsiz olurum ve aşırı akıntı olur. Hiçbir şeyden değil ama o mide bulantısından anlıyorum yumurtlama zamanım olduğunu

Ben de hep bu kadar erken imkansız saçmalama diyorum ama böyle diyenleri görünce de umutlanıyorum yaaa
Tabii ki umut hep var zaten daha önce gebe kalmışsın neden tekrar ve hemen olmasın ki

Bugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama

Kizlar kahverengi akıntı gelmiş adet mi sizce hiç ağrım falan da olmadı oysaki

İşte eşim çok istemiyor. O korunuyor zaten ben bıraktım. Aslında kışın istiyordum ama ne kadar erken o kadar iyi. Yaş ilerledikce zor oluyor canım daha zor hamile kalınıyor tecrübeyle sabit... Tabi yiyecek ekmeği varsa olur, biz ne yaparsak yapalım olacağı gün belli. Sadece işte insanın içine düşünce o kıvılcım hemen sanki olmuyor hiç olmayacak gibi senaryolar üretiyor zihin... Halbuki ne gereksiz ..
Ben de hep bu kadar erken imkansız saçmalama diyorum ama böyle diyenleri görünce de umutlanıyorum yaaa
Tabii ki umut hep var zaten daha önce gebe kalmışsın neden tekrar ve hemen olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…