Kuzumm yapmadım daha yapamadım daha doğrusu. Erkenden negatifi görürsem tatmin olmam test manyağı olurum diye bekliyorum.
Çünkü kendimi biliyorum"yaa şimdi daha kana yeni karıştıysa ondan daha idrarda çıkmamıştır" falan diye ikna olmam.
Bi de senin profilde konuştuk ya bi arkadaş ateş vs dedi. Dün eşimden önce gitmiştim eve sofra vs hazır olunca biraz uzanayım o gelene kadar dedim. Sonra geldiğinde sarıldı ve bi anda panik oldu "aşkım bu ne hal sen yanıyosun!! ateşin çıkmış, hasta mı oldun??!!" diye. Hemen ateşimi ölçtük 37.6 klimayı açmadım uzandım uyku bastırdı ondandır dedim ama 1 saat sonra yine ölçtüm 37.2 bu sefer klima da açıktı...
Yaannii ne düşünsem ne hissetsem bilmiyorum perşembe sabahına kadar bekleyeceğim. Başka hiçbir belirtim kalmadı çünkü herrr şeyy regl öncesi olması gerektiği gibi ilerliyor.
Yumurtlama haftanda mı kasık ağrıları olmuştu?bel ağrısı bende de var ama o birkaç aydır yaşadığım bir problem o konuda bağlantı kuramıyorum maalesefbu ay beslenmeme dikkat etmiştim beki de yumurtalıklarımın güçlenmesinden kaynaklı bir kasık ağrısıdır bilemedim
Canım söyle ki, kasıkların ağrıyor migrenin tutuyor,acıkıyorsun aynı adet yaklasinca belirtilerin neyse oluyor bazen aynilari. Hormonlardan kaynaklanıyor sanırım. Her yumurtlamada değil ama bazı aylarda ben aynı adet gibi oluyorum. Bunu özellikle yasmini 5 yıldan sonra biraktigimda farkettim yumurtlama dönemi çok ağrılı geçmişti ilk 2 ay.Nasıl kuzum açar mısın?
Bu ay benim çok ağrılı geçmişti, sağlı sollu kasık ağrıları olmuştu, yürürken zorlanmıştım hatta. Kist diye endişe ediyir insan.Canım söyle ki, kasıkların ağrıyor migrenin tutuyor,acıkıyorsun aynı adet yaklasinca belirtilerin neyse oluyor bazen aynilari. Hormonlardan kaynaklanıyor sanırım. Her yumurtlamada değil ama bazı aylarda ben aynı adet gibi oluyorum. Bunu özellikle yasmini 5 yıldan sonra biraktigimda farkettim yumurtlama dönemi çok ağrılı geçmişti ilk 2 ay.
Bu ay benim çok ağrılı geçmişti, sağlı sollu kasık ağrıları olmuştu, yürürken zırhlanmıştım hatta. Kist diye endişe ediyir insan.
Aynen adet sancısı gibiydi 4,5 gün.Ben Yasmin kullandığım halde dedim kistim var heraldebir de şey demiştim yok yok ben kesin ara kanama falan gecircem adet sansici çektim bildiğin
Normal folik asit aslında ama baya bı hamile kalan var onla benm kullandgm ay hamile kaldım tabi tek onla değildi ama ben onunda etkisi oldgnu dusundumİnofolic kombi nedir canım
Benim 12 gün var daha gebelik belirtisi yaşamam imkansız bir şey ama bu belirtiler de yumurtlama için fazla gibi geliyor bana. Göğüslerim resmen durduğu yerden dokunmama gerek bile kalmadan sızım sızım sızlıyor yahu çok sinirlerim bozuldu
Yumurtlama bazen birebir hamilelik gibi oluyor kuzum bilgin olsun
Nasıl kuzum açar mısın?
Ben geçen ay 24 te bir olmuşum, bu ay öyle olsaydı bugün olmam lazımdı. Gelen giden yok ama belirti var. Bekliyorum. His meselesine gelince ilk oğlumda kesinlikle hissettim ve bende bişey var dedim. Herkes bu kdr erken imkansız dedi ama vücudunu tanıyan anlıyor. 2. De o kadar olmasa da yine de anladım. Şimdi his mis yok, sersem gibiyim. O gece o prez kazası olduğunda heralde bu sefer oldu dedim ama yine de emin olamıyorum. 2 yi 3. Ayda tutturunca bir de eşimde varikosel olup ben 5 yıl Yasmin kullanınca. Umut hep var ama pek de olacak gibi gelmiyor
Yumurtlama zamanında başladı aslında hala daha geçmedi canımYumurtlama haftanda mı kasık ağrıları olmuştu?
Hadi inşallah beni de etiketle lüfteeeeenYarın test yapicam bat yarın
Anladım canım teşekkür ediyorumNormal folik asit aslında ama baya bı hamile kalan var onla benm kullandgm ay hamile kaldım tabi tek onla değildi ama ben onunda etkisi oldgnu dusundum
Kizlar kahverengi akıntı gelmiş adet mi sizce hiç ağrım falan da olmadı oysaki
Ben de hep bu kadar erken imkansız saçmalama diyorum ama böyle diyenleri görünce de umutlanıyorum yaaa
Tabii ki umut hep var zaten daha önce gebe kalmışsın neden tekrar ve hemen olmasın ki