EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

İnşallah tekrar ve hemen olur hayırlı evlat olur beni yormaz ve kız olur amin 😂🤲🥰 belki dua kapım açıktır. ☺️ Allah'ım bu sitede bu sayfada. E kadar bekleyen varsa kucağını bekletmeden doldursun amin 🤲😅
İşte eşim çok istemiyor. O korunuyor zaten ben bıraktım. Aslında kışın istiyordum ama ne kadar erken o kadar iyi. Yaş ilerledikce zor oluyor canım daha zor hamile kalınıyor tecrübeyle sabit... Tabi yiyecek ekmeği varsa olur, biz ne yaparsak yapalım olacağı gün belli. Sadece işte insanın içine düşünce o kıvılcım hemen sanki olmuyor hiç olmayacak gibi senaryolar üretiyor zihin... Halbuki ne gereksiz ..

Bugünden de temiz çıktık bakalım yarın ne olacak
Ben de ben dee 🥰💯🥳
Bugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama
Aynısı bende de oluyor canım bugün. Ama sabah olctugumde normal ateşim , bence gün içinde çok bunaliyoruz akşam darliyor...

Adet başlayınca progesteron azalmış olması gerekmiyor mu benim göğüsler hala aynı

İşte eşim çok istemiyor. O korunuyor zaten ben bıraktım. Aslında kışın istiyordum ama ne kadar erken o kadar iyi. Yaş ilerledikce zor oluyor canım daha zor hamile kalınıyor tecrübeyle sabit... Tabi yiyecek ekmeği varsa olur, biz ne yaparsak yapalım olacağı gün belli. Sadece işte insanın içine düşünce o kıvılcım hemen sanki olmuyor hiç olmayacak gibi senaryolar üretiyor zihin... Halbuki ne gereksiz ..
Aynen öyle canım biz hemen kötü düşünmeye eğilimliyiz. Benim arkadaşım ağır pco luydu ayrıca rahminde başka sorunlar da vardı doktor senelerce evlensen asla korunma zaten normal yoldan senin bebeğin olmaz diyordu ona hep. Geç evlendi şansına da 35 den sonra, evleneceği kişiye de söyledi hatta benim çocuğum olmayabilir bilgin olsun diye sorun etmedi karşı taraf gerekirse evlatlık alırız hem sevap olur dedi. Evlendiler ve daha ilk aydan hamile kaldı ne ovulasyon testi ne tedavi ne bişey. Allah'ın mucizesi işte. Gelecek olan geliyor 😍💙🙏

Normalde gelmiyordu canım iki ay önce bı kansızlık serüvenim oldu ondan beri lekelenmeyle başlıyor rengine ve süresine bakacagim artık kırmızıya dönerse regldir
Dönmez inşallah canım 🙏

Aynen öyle canım biz hemen kötü düşünmeye eğilimliyiz. Benim arkadaşım ağır pco luydu ayrıca rahminde başka sorunlar da vardı doktor senelerce evlensen asla korunma zaten normal yoldan senin bebeğin olmaz diyordu ona hep. Geç evlendi şansına da 35 den sonra, evleneceği kişiye de söyledi hatta benim çocuğum olmayabilir bilgin olsun diye sorun etmedi karşı taraf gerekirse evlatlık alırız hem sevap olur dedi. Evlendiler ve daha ilk aydan hamile kaldı ne ovulasyon testi ne tedavi ne bişey. Allah'ın mucizesi işte. Gelecek olan geliyor 😍💙🙏

Dönmez inşallah canım 🙏
Amin inşallah canım 🌹

Yaaa maşallah sabrına şapka çıkarıyorum ben olsam rüyalarımda bile test yapıyordum şimdi 🤣🤣🤣
Ay ne diyosunn 😍😍 ateş mı çıktı 🙈🙈🙈 İnşallah bebişin ben buradayım diyordur yaaa bak evet dün yazılmıştı hiç olmayan bir belirtiydi hamile kaldığımda diye 😍😍😍 şu an heyecanla senin test yapmanı bekliyorum 😄😄
Bende de ağrıya ek olarak su gibi akıntı olmaya başladı bugünden itibaren. Normalde kuru dönemde olmam lazım. Bir kıpırtı var içimde ama umarım mevsim değişimi etkileri değildir yaaa 😍😍😍
Sabır değil de korku da diyebiliriz aslında🙄🙄. Bu ay umudum yok, olursa sürpriz olcak ama negatif çıkma ihtimali yine de korkutuyor. En azından tek negatifle atlatayım dedim.🙈🙈

Mevsim etkisi de olabilir tabi ama bence değildir bunca yıldır içinde olduğun bedeni en iyi sen tanıyorsun🥰🥰🥰 güzel haberler yakın💃🏼💃🏼💃🏼😍😍

Sabır değil de korku da diyebiliriz aslında🙄🙄. Bu ay umudum yok, olursa sürpriz olcak ama negatif çıkma ihtimali yine de korkutuyor. En azından tek negatifle atlatayım dedim.🙈🙈

Mevsim etkisi de olabilir tabi ama bence değildir bunca yıldır içinde olduğun bedeni en iyi sen tanıyorsun🥰🥰🥰 güzel haberler yakın💃🏼💃🏼💃🏼😍😍
İnşallah kuzumm umarım beraber alırız yine o güzel haberleri
Ben de geçen ay ovulasyon testi yapmadığım öylesine olduğu için umutlu değildim ama valla elim habire testlerdeydi 🤣🤣 korka korka yapıyordum ve o psikoloji ile senelerdir saat gibi olan regl dört gün gecikti. Dördüncü gün sabah da elimde testle banyoya gittim, tam testin paketini açtım içinden çıkardım bir sıcaklık geldi alttan o an ahahahhahahaha neyse ki testi daha yapmamıştım da boşa gitmedi 😄😄😄
Bende hiç belirti yoktu ama sıfır... Senden umutluyum o ateş boşa çıkmadı bence 😍

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL❌
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL🤰
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL❌
@Gerginbiri353 EYLÜL❌
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Elif_edanur_61_614 EYLÜL❌
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL❌
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL❌
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL❌
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@Demgey37 EYLÜL
@Sumela5737 EYLÜL❌
@kubrahanm8 EYLÜL
LeucotheaThemis LeucotheaThemis 8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@kahveseverkedi918 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
Mervenur277 Mervenur277 9 EYLÜL
W wish2401 10 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL❌
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@abogado viajero10 EYLÜL
@Masalimtamamlan10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Arasdefne11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Feyzacim12 EYLÜL
@eliffdgn12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
M Minicikfzt 13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
S sessizlikkk 15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Wanda Maximoff16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@strudel17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@beeyyee18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
Ardnlina Ardnlina 22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Gulue22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@merrytprk23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@mevzuat25 EYLÜL
M Mavimiresl 26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
@sevdaluk191130 EYLÜL
pozitifbiri pozitifbiri 30 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
benide ekleermisiniz listeye 21 eylül

Bugün o ateş bana da bı bastı hava çok sıcak diyorum yoo esiyor diyorlar vücudum nasıl sıcak hissediyorum ama ateş vücudumda akıyor gibiydi ölçemedim ama
Aynısı su an bende de var vücudum sıcak ki ben normalde çok üşüyen biriyimdir hava soğuk biliyorum ama bana çok sıcak geliyo dün donuyodum acaba hasta mı oluyorum ben de ölçmedim ama

Ben de geçen ay ovulasyon testi yapmadığım öylesine olduğu için umutlu değildim ama valla elim habire testlerdeydi 🤣🤣 korka korka yapıyordum ve o psikoloji ile senelerdir saat gibi olan regl dört gün gecikti. Dördüncü gün sabah da elimde testle banyoya gittim, tam testin paketini açtım içinden çıkardım bir sıcaklık geldi alttan o an ahahahhahahaha neyse ki testi daha yapmamıştım da boşa gitmedi 😄😄😄
Bende hiç belirti yoktu ama sıfır... Senden umutluyum o ateş boşa çıkmadı bence 😍
İnsallah guzel haberleri alirsin. Agustos sonuda bana aynisi oldu testi aldim yaptim negatif. Sonrasinda temizlenirken hoop leke geldi. Testimde ziyan oldu😅

Bakalım kuzum yarın belli olacak her şey🙈🙈😱😱😱

Gecikme olunca testlere saldırman çookk normal ama inşallah bu ay gecikme bebişten olur😍😍

Ateş niye çıktı bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum resmen🙄🙄 inşallah sebebi güzeldir

Kızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirim :KK70: Sabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok heycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)

Kızlar dün gece de beraberlik oldu, normalde adet öncesi birliktelik benim adetimi sökerdi. Tık yok. Bir de belki 10.5 yıllık evlilik hayatımızda ilk kez bu kadar zevk aldım ilişkiden diyebilirim :KK70: Sabah da ateşim 36.7 idi. dün ve önceki gün 36.5 tu. pazartesiden beri kasıklarımda çoookk hafif bir ağrı var genele yaygın bölgesel değil. bir de açlığa dayanamıyorum. Sigara içince de tiksiniyorum ayyhhhh çok heycanlı :) 2 değil 4 çocuğum da olsa 5. de yine heyecanlanırdım ya bu ayrı bir olay bence :)
İnşallah cnm pozitif görürsün inşallah bebesini kucağına alirsn

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım bembeyaz 🤷🏻‍♀️ Neyse en azından kürtj sonrası betam 0 olmuş demek ki artık ona sevineyim 😁

Hanımlar 2 gundur moral olarak dipteydim testte negatifi gordum ve regl agrilarim basladigi icin bitiktim ama bugun iyiyim çok şükür Ekim ayında yüzümüzün güleceğine inanıyorum hem eşimin de doğum günü geliyor ona süpriz olacak inanıyorum inanıyorum inanıyorummmm😍 Son aylarda takviyeleri falan bırakmıştık tekrar vitaminlere başladık ekstra olarak ceviz fındık haftada 3 gün avokado vee eşime her akşam keçiboynuzu suyu inşallah şifa olur 🤲😍 sizlerde durum nedir konuşamadik fazla 💕

Selam kızlar bugün hsg çektirdim çektirecek olup tedirgin olan varsa diye yazmak istedim. Devlet hastanesinde çekildi. Herhangi bir ücret ödemedim. Anestezi yapılmıyor. Acı konusunda da evet bir acı okuyor adet ağrısının şiddetli hali gibi ilaç verince ağrı olduğunu söylüyorlar ama bence asıl acı o takılan alet varken oluyor ilaçta çok daha hafif geldi bana anestezi almaya bile değmeyecek kadar kısa sürüyor. Bitince biraz kanamam oldu. Yanınızda bir ped mutlaka olsun çıktığımda adetimin ilk günü gibi ağrım vardı yaklaşık 1 saat oldu ve ağrım neredeyse geçti. Çeken doktor da bence tüplerin ikisi de açık dedi. İçim rahatladı. Devletten randevu alınmıyor demeyin şansınızı deneyin.

Hanımlar 2 gundur moral olarak dipteydim testte negatifi gordum ve regl agrilarim basladigi icin bitiktim ama bugun iyiyim çok şükür Ekim ayında yüzümüzün güleceğine inanıyorum hem eşimin de doğum günü geliyor ona süpriz olacak inanıyorum inanıyorum inanıyorummmm😍 Son aylarda takviyeleri falan bırakmıştık tekrar vitaminlere başladık ekstra olarak ceviz fındık haftada 3 gün avokado vee eşime her akşam keçiboynuzu suyu inşallah şifa olur 🤲😍 sizlerde durum nedir konuşamadik fazla 💕

Çok pozitif bir mesaj yazmışsınız umarım en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız dualarım bebek isteyen tüm hanımlarla 🌸 rica etsem beni de listeye alır mısın adet görmem gereken tarih 14 eylül

X