Adetin ilk 2gunu depresyon dibindeydimDepresyon yoksen bana hep moral veriyordn şimdi depresyon diyorsun olmaz
Bende yürüyüş yapıyorum daAdetin ilk 2gunu depresyon dibindeydimçok şükür çıktım tam modundayim yeni ay yeni umutlar bizi bekliyoreee
Saglikli beslenmeye söz verdim))) duyda inanmabol yürüyüş yapiyorum dünden
Forumda okumuştum ama tam bilmiyorum nasil olduğunuKızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi
Bende yürüyüş yapıyorum da
Vegan da besleniyorum
Ama sigarayla ne mantığı kalıyor bende bilmiyorum
Kendimi kandırıyorum iyisin güzelsin stres yok falan
Çok salakca ahahhaha şuan fark ettim
Amin bahem canimİyi ki varsınız
Ben bu ay denicem onu inşallah yakmamForumda okumuştum ama tam bilmiyorum nasil olduğunu
Riskliymiş galiba kendini yakan olmuş ))
Aslinda bazen diyorum onlarda bizim gibi stres olup kafaya taksa bizim omzumuza daha cok yuk binebilir isler cok ciddiye gider bu seferde tartisma bitmez herhaldeSen çok kafana takıyosun ya bu konuyu dedi daha sadece bir kere bebekle ilgili bir şey söylemişken. hööhh oldum, sen nasıl takmıyorsun manavdan karpuz mu alıyoruz??
Kuzum tupleri tikali olana veya enfeksyonu olana falan ise yariyor diyorlar bende gecen sene yapmistim ama faydasini gormedim gerci tuplerimde acikti ama denemek istemistimKızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi
Yavrum çok şükür benimde tüplerim açık ama dedim bi deneyim kürtaj olmuştum mayısta belki enfeksiyon falan vardır dedimKuzum tupleri tikali olana veya enfeksyonu olana falan ise yariyor diyorlar bende gecen sene yapmistim ama faydasini gormedim gerci tuplerimde acikti ama denemek istemistim
Valla denemekten zarar cikmaz bence yapabilirsin cok sicak olmasin dikkat et buhar yanik yapabiliyomus bikac kiside okumustumYavrum çok şükür benimde tüplerim açık ama dedim bi deneyim kürtaj olmuştum mayısta belki enfeksiyon falan vardır dedim
ahahahah o tripler bambaşka zaten. Dün akşam içim geçti koltukta uyuyakalmışım. Ben normalde bırak iç geçmesini yatağa girdikten min 2 saat sonra uyuyabilirim. Böyle olunca sabah burun spreyimi sıkmadım. Neden akşam uyuyakaldım diye.(Beyin aramızdan ayrılmış)
geçmiyor günlerr geçmiyorrrr... off hava sıcak olmasa kendimi ofisin dışına atacağım çarşı pazar Allah ne verdiyse gezeceğim ki kafam dağılsın.
Ya sorma ben de benimkine bu ay geç de olsa denedik ben içki içmeyeyim sen istiyorsan iç dedim. Çok kafana takıyosun, ne var ki bu kadar diyo :I
Senin de pik görünmüş olacak olacak bu ayyy.... Seninle topik topik geziyoruz burdan Mayıs/Haziran annelerine geçeriz bizz (Allah'ım lütfen geçelim, varsa öyle bi şey olsun lütfen )
Aynen benimde bat 12 Eylül dün gittim kan verdim birşey çıkmadı ama çok erken zaman geçmiyorkızlar merhabaa :) benim de bat 12 Eylül :) ekler misiniz ? Zaman geçmek bilmiyoooor
Canim bende bir turlu yakalayamadim yumurtlama gunumu.. 1 senedir deniyoruz ve her ay yumurtlamam 14.ncu gun olmasina ragmen, nedense bu ay ilk defa birgebeningunlugu testi kullandim bugun 23.ncu gun ve henuz pik degil.. yani biraz pisman oldum desem yeri var, ebru hanima danistim, daha yumurtlama olmamis devam diyor ama bilemedim...Kızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim
Bende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlarCanim bende bir turlu yakalayamadim yumurtlama gunumu.. 1 senedir deniyoruz ve her ay yumurtlamam 14.ncu gun olmasina ragmen, nedense bu ay ilk defa birgebeningunlugu testi kullandim bugun 23.ncu gun ve henuz pik degil.. yani biraz pisman oldum desem yeri var, ebru hanima danistim, daha yumurtlama olmamis devam diyor ama bilemedim...
Nasıl oluyor ki canım Buraya siparişAhh bide sigarayi ata bilsen, Türkiyeden sipariş yapa biliyormusun? Mfk Antox ya atlas sigara için çok etkiliymiş
Ben strip test aldim canim. Birde testin paketinde 30 saniye idrarda beklet ve 5 dk sonra sonuca bak yaziyor, kendisi de 20 saniye beklet 10 dakika sonra sonuca bak dedi. Yani bilemedim sanki hassas bi test degil gibi... yani her ay en gec 15.nci gun yumurtlama ma ragmen bu ay olmamasi tuhaf geldi.. birde okadar öven varBende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlar
Kızlar dun 3 gibi lh testim pozitif ti bugun yaptim baya silik yumurta çatlamış oldu dün anladığım kadarıyla