EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Depresyon yok sen bana hep moral veriyordn şimdi depresyon diyorsun olmaz
Adetin ilk 2gunu depresyon dibindeydim çok şükür çıktım tam modundayim yeni ay yeni umutlar bizi bekliyoreee
Saglikli beslenmeye söz verdim))) duyda inanma bol yürüyüş yapiyorum dünden

Adetin ilk 2gunu depresyon dibindeydim çok şükür çıktım tam modundayim yeni ay yeni umutlar bizi bekliyoreee
Saglikli beslenmeye söz verdim))) duyda inanma bol yürüyüş yapiyorum dünden
Bende yürüyüş yapıyorum da
Vegan da besleniyorum
Ama sigarayla ne mantığı kalıyor bende bilmiyorum
Kendimi kandırıyorum iyisin güzelsin stres yok falan
Çok salakca ahahhaha şuan fark ettim

Bende yürüyüş yapıyorum da
Vegan da besleniyorum
Ama sigarayla ne mantığı kalıyor bende bilmiyorum
Kendimi kandırıyorum iyisin güzelsin stres yok falan
Çok salakca ahahhaha şuan fark ettim
Ahh bide sigarayi ata bilsen, Türkiyeden sipariş yapa biliyormusun? Mfk Antox ya atlas sigara için çok etkiliymiş

Sen çok kafana takıyosun ya bu konuyu dedi daha sadece bir kere bebekle ilgili bir şey söylemişken. hööhh oldum, sen nasıl takmıyorsun manavdan karpuz mu alıyoruz??
Aslinda bazen diyorum onlarda bizim gibi stres olup kafaya taksa bizim omzumuza daha cok yuk binebilir isler cok ciddiye gider bu seferde tartisma bitmez herhalde ama olsun nu kadar da bosvermislik olmaz yani ayiptir gunahtir

Kızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi
Kuzum tupleri tikali olana veya enfeksyonu olana falan ise yariyor diyorlar bende gecen sene yapmistim ama faydasini gormedim gerci tuplerimde acikti ama denemek istemistim

Kuzum tupleri tikali olana veya enfeksyonu olana falan ise yariyor diyorlar bende gecen sene yapmistim ama faydasini gormedim gerci tuplerimde acikti ama denemek istemistim
Yavrum çok şükür benimde tüplerim açık ama dedim bi deneyim kürtaj olmuştum mayısta belki enfeksiyon falan vardır dedim

Yaa bak kendimi geçtim senin söylediğin her şeyi bile bebeğe yorucam şimdi normalde uyumakta zorlanırken uyuyakaldıysan yoksaaaaaaaaa yoksaaaa
Benim kuzenim hamile olduğunu öyle anlamıştı düştüğü yerde uyuyakalip duruyordu

Of bu adamlar yaaa gıcık oluyorum şu rahatlıklarına kafalarının içinde sürekli YouTube daki yeşillikli meditasyon müzikli huzur videoları çalıyor sanki yok böyle bir şey hepsinde var bu default özellik olarak geliyor sanırım
Ay inşallah yaa tam yazın sıcaklarına kalmadan hamilelik bitse bebeler de yaz bebesi olsa ne güzel olur

Kızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim

Kızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim
Canim bende bir turlu yakalayamadim yumurtlama gunumu.. 1 senedir deniyoruz ve her ay yumurtlamam 14.ncu gun olmasina ragmen, nedense bu ay ilk defa birgebeningunlugu testi kullandim bugun 23.ncu gun ve henuz pik degil.. yani biraz pisman oldum desem yeri var, ebru hanima danistim, daha yumurtlama olmamis devam diyor ama bilemedim...

Bende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlar

Ahh bide sigarayi ata bilsen, Türkiyeden sipariş yapa biliyormusun? Mfk Antox ya atlas sigara için çok etkiliymiş
Nasıl oluyor ki canım Buraya sipariş
Bide benim denemelerim daha 1 seneyi geçmedi
Sence mantıklı mı mfk kullanmak

Bende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlar
Ben strip test aldim canim. Birde testin paketinde 30 saniye idrarda beklet ve 5 dk sonra sonuca bak yaziyor, kendisi de 20 saniye beklet 10 dakika sonra sonuca bak dedi. Yani bilemedim sanki hassas bi test degil gibi... yani her ay en gec 15.nci gun yumurtlama ma ragmen bu ay olmamasi tuhaf geldi.. birde okadar öven var

Kızlar dun 3 gibi lh testim pozitif ti bugun yaptim baya silik yumurta çatlamış oldu dün anladığım kadarıyla

Sen de bendensin benim de tüm yumurtlama döngüm komple bir gün sürüyor hızlı bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…