- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çatlamış canım bugün de değerlendirKızlar dun 3 gibi lh testim pozitif ti bugun yaptim baya silik yumurta çatlamış oldu dün anladığım kadarıyla
Yaa bebiştir o zaman başka ihtimal düşünme bile canım en fazla mevsimsel bir şey olabilir geçen sene tam bu ay Eylül de bana da oldu o zaman bebek de düşünmüyorduk yani hamilelik belirtisi de olamazdı önce önemsemedim birkaç hafta bekledim geçsin diye sonra elimle kontrol edeyim bı falan dedim Allah elime kitle geldi. Yaşadıklarımı tahmin edersin hemen en kötüsünü düşündüm mahvettim kendimi yıkıldım doktora ağlaya ağlaya gittik. Bütün tetkikler yapıldı ama daha elle muayane sırasında bile doktorum bunda bir şey yok çok normal mevsimsel dönemsel olabiliyor kitle acı ağrı korkulacak bir şey değil dedi, zaten testlerin sonuçları da dediği gibi temiz geldi. Bazı kadınların göğüs içleri çok dolu oluyormuş kanallarla, o yüzden onlar bazen acı ağrı yapabiliyormuş nadiren. Bebiş değilse bile geçicidir yaniİnşallah canım ama pek ümidim yok gibi normalde bu zamana kadar adet öncesi yada yumurtlama zamanı hiç göğüs ağrım olmadı hiç göğüs ağrısı acısı yaşamadım o yüzden Farklı geldi bana şimdi bile mesaj yazarken kolum değiyor sızlıyor anlamadım inşallah başka birşey yoktur inşallah gebeliktendir ama bir yandan da kendimi umutlandırmak istemiyorum
Ay canım büyük İhtimal değerlendirme yaptığınızda da bu koyuluktaydı yani tam pik zamanıydı o yüzden bence dün değerlendirme olması çok iyi olmuş inşallah tutmuştur yaaa bugün boş olup yarın da değerlendirme olursa Allahın izniyle mutlu haberi alırız güzel düşünelim canım inşallah
Kuzuu topiği yeni gördüm hayırlı olsun bol hamişli geçsin inşallah. Benim de bat 4 Eylül umudum yok yine ama Eylül belki sürpriz yaparEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsun o süreç zordur ama Allahtan güzel sonuçlanmış çok teşekkür ederim canım mesajların için içim rahatladı bende dünden beri elimle kontrol ediyorum kitle felan var mı acaba ondan mı ağrıyor diyeYaa bebiştir o zaman başka ihtimal düşünme bile canım en fazla mevsimsel bir şey olabilir geçen sene tam bu ay Eylül de bana da oldu o zaman bebek de düşünmüyorduk yani hamilelik belirtisi de olamazdı önce önemsemedim birkaç hafta bekledim geçsin diye sonra elimle kontrol edeyim bı falan dedim Allah elime kitle geldi. Yaşadıklarımı tahmin edersin hemen en kötüsünü düşündüm mahvettim kendimi yıkıldım doktora ağlaya ağlaya gittik. Bütün tetkikler yapıldı ama daha elle muayane sırasında bile doktorum bunda bir şey yok çok normal mevsimsel dönemsel olabiliyor kitle acı ağrı korkulacak bir şey değil dedi, zaten testlerin sonuçları da dediği gibi temiz geldi. Bazı kadınların göğüs içleri çok dolu oluyormuş kanallarla, o yüzden onlar bazen acı ağrı yapabiliyormuş nadiren. Bebiş değilse bile geçicidir yani
Haydi inşallah canım yaa bu ay hepimiz güzel haberler verelim
Eşin içinde senin içinde hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah inşallah değerlendirmeleriniz güzel sonuç verir canım iş konusunda da hamileliği çok kolay geçenlerde oluyor zor geçenlerde o yüzden şimdiden birşey demek yanlış olur Benim ablam mesela 8 aylık olana kadar çalıştı kolay geçti hamileliği birde öğretmen sürekli ayaktaydı bazılarının da mesela sürekli yatması dinlenmesi gerekiyor o süreçte o yüzden şimdiden onu kestirmek zor yani 8 ay sonrada hamilelik iznine ayrılabilirsin yada ilk aydan da biraz karışık durum canım ama Allah yoluna koyar herşeyi hayırlısı olsun inşallahKızlar Eylül ayı o kadar hızlı başladı ki benim için. Eşim iş yerinde bir üst pozisyona geçiş yaptı. 1,5 ay önce işten ayrılmıştım. Çalıştığım yere giderken büyük bir firmanın önünden geciyorduk o zaman hep derdim bir gün burda calisicam çok istiyorum fln diye.ilan koymuşlar ve iş görüşmesine çağırdılar. Biraz önce telefon geldi ve işe alındım hemde alanimla alakalı bir departman.muhtelemen 20 güne iş başı yapılacakmış. Yalnız işin enteresan tarafı bu ay ovulasyon testiyle bir güzel değerlendirmeler yaptik bebis için. Bebis olursa napicam ben işe başlayıp hamileyim dersem eyvah eyvah . Hayırlısı için dua ediyorum .şimdiden stres doldum
Canım ne durumdasın şimdiEvet kuzum gebelik yok adette gelmedi bı turlu kanda gebelik yok nasılsa adet olcam eylüle kaldı işhayırlısı olsun ne diyim
Geçmiş olsun canım@miresl Merhaba canım.Malesef ben bu gün kürtaj oldum.Eylül ayını boş bırakıcam.Sonraki aylara bakarım artık.Sende nasıl durumlar?
Koca yok sözde 3 4 denk geliyor diye bugun yola çıkacaktım neyse bu ay bana nasip değilmişEvet çatlamış canım bugün de değerlendir
Depresyon yok sen bana hep moral veriyordn şimdi depresyon diyorsun olmazAmin hepimiz için uğur getirir inşaallah
Kimisi iş güç ,okul koşturmacasinda ,kimisi de adet olduğu icin benim gibi depresyonda
Bayılıyorum Azerbaycan vatandaşlarınaSalam can necəsən?oxudum pis oldumAllah xeyirli, sağlam övlad nəsib eləsin tez zamandaHəkimlər nə dedi ,səbəb nə ola bilər?
Folik asit bende kullanıyorum inofolic verdi doktorumDeğerlerin sıfırlanması filan derken biraz tabiki zaman geçiyor benimde lekelenmem hic bitmeyince dr gittim küçük bir kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi 2 tane içtim sonra icmedim 1 2 hafta geçmeden hamile oldugumu öğrendim çok düşük bi değerle hatta seninde yeni olmus kurtajin olur allahin izniyle ben folic asit kullanıyordum hep tavsiye ederim
Ya ben öyle fırsat kaçınca aşırı sinirli olup kavga çıkarıyorum insallah sen çıkarmazsınKoca yok sözde 3 4 denk geliyor diye bugun yola çıkacaktım neyse bu ay bana nasip değilmiş
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Kızlar Eylül ayı o kadar hızlı başladı ki benim için. Eşim iş yerinde bir üst pozisyona geçiş yaptı. 1,5 ay önce işten ayrılmıştım. Çalıştığım yere giderken büyük bir firmanın önünden geciyorduk o zaman hep derdim bir gün burda calisicam çok istiyorum fln diye.ilan koymuşlar ve iş görüşmesine çağırdılar. Biraz önce telefon geldi ve işe alındım hemde alanimla alakalı bir departman.muhtelemen 20 güne iş başı yapılacakmış. Yalnız işin enteresan tarafı bu ay ovulasyon testiyle bir güzel değerlendirmeler yaptik bebis için. Bebis olursa napicam ben işe başlayıp hamileyim dersem eyvah eyvah . Hayırlısı için dua ediyorum .şimdiden stres doldu
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :) Eylül ayı hepimize şans bol hayır getirsin inşallahEşin içinde senin içinde hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah inşallah değerlendirmeleriniz güzel sonuç verir canım iş konusunda da hamileliği çok kolay geçenlerde oluyor zor geçenlerde o yüzden şimdiden birşey demek yanlış olur Benim ablam mesela 8 aylık olana kadar çalıştı kolay geçti hamileliği birde öğretmen sürekli ayaktaydı bazılarının da mesela sürekli yatması dinlenmesi gerekiyor o süreçte o yüzden şimdiden onu kestirmek zor yani 8 ay sonrada hamilelik iznine ayrılabilirsin yada ilk aydan da biraz karışık durum canım ama Allah yoluna koyar herşeyi hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler 28 Eylül inşallahSonraki adet ne zaman canim eylul sonuysa seni direkt oraya ışınlayayım hiç x koymadan hakkinda hayirlisi olsun insallah onumuzdeki ay guzel haberlerle gelirsin
Benimde bat 17 eylul yazar msnEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum