EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar dun 3 gibi lh testim pozitif ti bugun yaptim baya silik yumurta çatlamış oldu dün anladığım kadarıyla 🤭

İnşallah canım ama pek ümidim yok gibi 🥹 normalde bu zamana kadar adet öncesi yada yumurtlama zamanı hiç göğüs ağrım olmadı hiç göğüs ağrısı acısı yaşamadım o yüzden Farklı geldi bana şimdi bile mesaj yazarken kolum değiyor sızlıyor anlamadım inşallah başka birşey yoktur inşallah gebeliktendir ama bir yandan da kendimi umutlandırmak istemiyorum 😣😣
Yaa bebiştir o zaman başka ihtimal düşünme bile canım en fazla mevsimsel bir şey olabilir geçen sene tam bu ay Eylül de bana da oldu o zaman bebek de düşünmüyorduk yani hamilelik belirtisi de olamazdı önce önemsemedim birkaç hafta bekledim geçsin diye sonra elimle kontrol edeyim bı falan dedim Allah elime kitle geldi. Yaşadıklarımı tahmin edersin hemen en kötüsünü düşündüm mahvettim kendimi yıkıldım doktora ağlaya ağlaya gittik. Bütün tetkikler yapıldı ama daha elle muayane sırasında bile doktorum bunda bir şey yok çok normal mevsimsel dönemsel olabiliyor kitle acı ağrı korkulacak bir şey değil dedi, zaten testlerin sonuçları da dediği gibi temiz geldi. Bazı kadınların göğüs içleri çok dolu oluyormuş kanallarla, o yüzden onlar bazen acı ağrı yapabiliyormuş nadiren. Bebiş değilse bile geçicidir yani 💙🙏

Ay canım büyük İhtimal değerlendirme yaptığınızda da bu koyuluktaydı yani tam pik zamanıydı o yüzden bence dün değerlendirme olması çok iyi olmuş inşallah tutmuştur yaaa 🥰 bugün boş olup yarın da değerlendirme olursa Allahın izniyle mutlu haberi alırız 😍😍😍 güzel düşünelim canım inşallah 🙏

Haydi inşallah canım yaa 🥲🥲 bu ay hepimiz güzel haberler verelim 😍🙏💙

Kızlar Eylül ayı o kadar hızlı başladı ki benim için. Eşim iş yerinde bir üst pozisyona geçiş yaptı. 1,5 ay önce işten ayrılmıştım. Çalıştığım yere giderken büyük bir firmanın önünden geciyorduk o zaman hep derdim bir gün burda calisicam çok istiyorum fln diye.ilan koymuşlar ve iş görüşmesine çağırdılar. Biraz önce telefon geldi ve işe alındım hemde alanimla alakalı bir departman.muhtelemen 20 güne iş başı yapılacakmış. Yalnız işin enteresan tarafı bu ay ovulasyon testiyle bir güzel değerlendirmeler yaptik bebis için. Bebis olursa napicam ben işe başlayıp hamileyim dersem eyvah eyvah . Hayırlısı için dua ediyorum .şimdiden stres doldum🤢🤢

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
G Gecekusum999 2 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
Demgey3 Demgey3 7 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
Kaktushane Kaktushane 10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
M Minicikfzt 13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
M melek076 27 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
sevdaluk1911 sevdaluk1911 30 EYLÜL
@Elif_edanur_61_6130 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Kuzuu topiği yeni gördüm hayırlı olsun bol hamişli geçsin inşallah. Benim de bat 4 Eylül umudum yok yine ama Eylül belki sürpriz yapar ❤️

Yaa bebiştir o zaman başka ihtimal düşünme bile canım en fazla mevsimsel bir şey olabilir geçen sene tam bu ay Eylül de bana da oldu o zaman bebek de düşünmüyorduk yani hamilelik belirtisi de olamazdı önce önemsemedim birkaç hafta bekledim geçsin diye sonra elimle kontrol edeyim bı falan dedim Allah elime kitle geldi. Yaşadıklarımı tahmin edersin hemen en kötüsünü düşündüm mahvettim kendimi yıkıldım doktora ağlaya ağlaya gittik. Bütün tetkikler yapıldı ama daha elle muayane sırasında bile doktorum bunda bir şey yok çok normal mevsimsel dönemsel olabiliyor kitle acı ağrı korkulacak bir şey değil dedi, zaten testlerin sonuçları da dediği gibi temiz geldi. Bazı kadınların göğüs içleri çok dolu oluyormuş kanallarla, o yüzden onlar bazen acı ağrı yapabiliyormuş nadiren. Bebiş değilse bile geçicidir yani 💙🙏

Haydi inşallah canım yaa 🥲🥲 bu ay hepimiz güzel haberler verelim 😍🙏💙
Ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsun o süreç zordur ama Allahtan güzel sonuçlanmış 🌸 çok teşekkür ederim canım mesajların için içim rahatladı bende dünden beri elimle kontrol ediyorum kitle felan var mı acaba ondan mı ağrıyor diye 🫤
Bat ne zaman canım yarından sonra da eğer imkan varsa gün aşırı ilişki daha iyi olabilir canım ne kadar değerlendirme olursa o kadar ihtimal artar 😍

Kızlar Eylül ayı o kadar hızlı başladı ki benim için. Eşim iş yerinde bir üst pozisyona geçiş yaptı. 1,5 ay önce işten ayrılmıştım. Çalıştığım yere giderken büyük bir firmanın önünden geciyorduk o zaman hep derdim bir gün burda calisicam çok istiyorum fln diye.ilan koymuşlar ve iş görüşmesine çağırdılar. Biraz önce telefon geldi ve işe alındım hemde alanimla alakalı bir departman.muhtelemen 20 güne iş başı yapılacakmış. Yalnız işin enteresan tarafı bu ay ovulasyon testiyle bir güzel değerlendirmeler yaptik bebis için. Bebis olursa napicam ben işe başlayıp hamileyim dersem eyvah eyvah . Hayırlısı için dua ediyorum .şimdiden stres doldum🤢🤢
Eşin içinde senin içinde hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah 🧿 inşallah değerlendirmeleriniz güzel sonuç verir canım iş konusunda da hamileliği çok kolay geçenlerde oluyor zor geçenlerde o yüzden şimdiden birşey demek yanlış olur 🤷🏻‍♀️ Benim ablam mesela 8 aylık olana kadar çalıştı kolay geçti hamileliği birde öğretmen sürekli ayaktaydı 🌸 bazılarının da mesela sürekli yatması dinlenmesi gerekiyor o süreçte o yüzden şimdiden onu kestirmek zor yani 8 ay sonrada hamilelik iznine ayrılabilirsin yada ilk aydan da biraz karışık durum canım ama Allah yoluna koyar herşeyi hayırlısı olsun inşallah 🌸❤️

Değerlerin sıfırlanması filan derken biraz tabiki zaman geçiyor benimde lekelenmem hic bitmeyince dr gittim küçük bir kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi 2 tane içtim sonra icmedim 1 2 hafta geçmeden hamile oldugumu öğrendim çok düşük bi değerle hatta seninde yeni olmus kurtajin olur allahin izniyle ben folic asit kullanıyordum hep tavsiye ederim
Folik asit bende kullanıyorum inofolic verdi doktorum

kızlar merhabaa :) benim de bat 12 Eylül :) ekler misiniz ? Zaman geçmek bilmiyoooor

Kızlar Eylül ayı o kadar hızlı başladı ki benim için. Eşim iş yerinde bir üst pozisyona geçiş yaptı. 1,5 ay önce işten ayrılmıştım. Çalıştığım yere giderken büyük bir firmanın önünden geciyorduk o zaman hep derdim bir gün burda calisicam çok istiyorum fln diye.ilan koymuşlar ve iş görüşmesine çağırdılar. Biraz önce telefon geldi ve işe alındım hemde alanimla alakalı bir departman.muhtelemen 20 güne iş başı yapılacakmış. Yalnız işin enteresan tarafı bu ay ovulasyon testiyle bir güzel değerlendirmeler yaptik bebis için. Bebis olursa napicam ben işe başlayıp hamileyim dersem eyvah eyvah . Hayırlısı için dua ediyorum .şimdiden stres doldu

Eşin içinde senin içinde hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah 🧿 inşallah değerlendirmeleriniz güzel sonuç verir canım iş konusunda da hamileliği çok kolay geçenlerde oluyor zor geçenlerde o yüzden şimdiden birşey demek yanlış olur 🤷🏻‍♀️ Benim ablam mesela 8 aylık olana kadar çalıştı kolay geçti hamileliği birde öğretmen sürekli ayaktaydı 🌸 bazılarının da mesela sürekli yatması dinlenmesi gerekiyor o süreçte o yüzden şimdiden onu kestirmek zor yani 8 ay sonrada hamilelik iznine ayrılabilirsin yada ilk aydan da biraz karışık durum canım ama Allah yoluna koyar herşeyi hayırlısı olsun inşallah 🌸❤️
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :) Eylül ayı hepimize şans bol hayır getirsin inşallah 💓

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
G Gecekusum999 2 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
Demgey3 Demgey3 7 EYLÜL
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
Kaktushane Kaktushane 10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
M Minicikfzt 13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
M melek076 27 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
sevdaluk1911 sevdaluk1911 30 EYLÜL
@Elif_edanur_61_6130 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Benimde bat 17 eylul yazar msn

Kızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi

X