EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Üniversite hastanesinde gittim son basamak

Canım ben de böyleyim maalesef ya
Bir de bu ovulasyon testleri falan cidden daha çok sıkıntıya sokuyor beni ama yapmadan da olmuyor ne zaman yumurtlayacağım belli değil bazen geç bazen erken oluyor, çatlama ile pik arası kısa sürüyor denk geliyor mu gelmiyor mu derken kafayı yiyorum.
Şimdi yumurtlama biter hamilelik belirtisi ararken kafayı yerim.
Dediğin gibi aklım hep burada işe bile konsantre olmakta zorlanıyorum. Hayırlısı ile tamamen sıyırmadan hamile kalırız inşallah o zaman da başka şeyleri takarız kafaya gerçi asla bitmiyor ki.
Bana bu anlamda en iyi gelen tatil ve işten günlük rutinden uzaklaşmak. O yüzden bu yıl için bir tatil daha planladık. Önümüzdeki bir iki ay da hamilelik olmazsa sonbaharın son ayına doğru orada biraz kendimize reset atmak istiyoruz. Tatile gittiği ay hamile kalan da çok oluyor ya belki stres atmak bize de iyi gelir

Allah korusun oğlunuzu.Oğlunuzamı sağlıksız olucak demistiler? Ne kadar sonra denemeye başladınız?
Yok canım kurtaj olan bebek için dedi dr sağlıksız gebelik duser yada kalbi durur uzulme demisti yani sende uzelme canım kurtajdan sonra kanamam oldu biraz sonra lekelenmem oldu üzerine hemen hamile kaldim ben 1.5 ay kadar sonra oğlum suan 4 yasinda cok sağlıklı masallah yani korunmayabilirsin sende daha çabuk tutuyor bebek

Canim benim 3. Olacak ben bile oyleyim. Kizim 8 yasinda kac sene ara var arada o kadar stres heyecanla bekliyorum ki gebeligi anlatamam ve keza eşimde o sekilde hic olmadigi kadar dikkat ediyor bana
Ya ben bir de kimseye anlatamıyorum. kimseyi ümitlendirmek istemiorum kendi kendime çekiyorum

Canım bende 20 Mayısda kürtaj oldum sonra bi adet görmeyi bekledim temmuzda gördüm 2 aydır denedim gebelik olmadı Benimde korkum var diyorlar rahim tamizlendiği için ilk aydan kalırsın die ama olmadı

Biz ikimiz her türlü şeyi stres yapabiliriz zaten. Biz bi de çok ani karar verdik. Denesek mi denemesek mi diyodum, baktım uygulama yumurtlama günü gösteriyo oluversin bari dedim.

Biz de tatil planladık esas orda deneriz diye düşünüyodum ama yok ben belli ki orda da stres yaparım. 1 hafta kaldı reglime hergün kendimde yeni bi belirti buluyorum, utanmasam aşercem Şimdi bi de erken gebelik testi sipariş etmiştim o geldi. Saçmalama diyorum kendi kendime 1 hafta önceden ne testi. millet 3 gün gecikiyo da onda bile silik çıkıyo

Hayır bi de rahat ol kafana takma konuyu düşünme diyolar iyi güzel düşünmeyeyim. Ama e hiç düşünmediğim zaman korunuyodum zaten şimdi korunmuyo olmak bile düşünmenin bi parçası bi de gün yakalıyım diyip gününe göre adamı sıkıştırıyosun

Ay zaten oyle soyleyenlere bitane carpmak istiyorum başta eşim dahil elimizde olsa zaten düsünmeyiz bizde skiliyoruz bu hallerimizden ama hormon yani annelik duygusu icimizde var nasil dusunmeyelim

İnşallah canım ama pek ümidim yok gibi normalde bu zamana kadar adet öncesi yada yumurtlama zamanı hiç göğüs ağrım olmadı hiç göğüs ağrısı acısı yaşamadım o yüzden Farklı geldi bana şimdi bile mesaj yazarken kolum değiyor sızlıyor anlamadım inşallah başka birşey yoktur inşallah gebeliktendir ama bir yandan da kendimi umutlandırmak istemiyorum

Ay zaten oyle soyleyenlere bitane carpmak istiyorum başta eşim dahil elimizde olsa zaten düsünmeyiz bizde skiliyoruz bu hallerimizden ama hormin yani annelik duygusu icimizde var nasil dusunmeyelim
Sen çok kafana takıyosun ya bu konuyu dedi daha sadece bir kere bebekle ilgili bir şey söylemişken. hööhh oldum, sen nasıl takmıyorsun manavdan karpuz mu alıyoruz??

Ayy ne güzel..ben zor hamile kaldım.Aynen çok az kanamam var..15 gün ilişki yasak deyildi bana..sonra diyorum adeti bekliyim..birinci adetim bitdikden sonra başlarım

Ay canım büyük İhtimal değerlendirme yaptığınızda da bu koyuluktaydı yani tam pik zamanıydı o yüzden bence dün değerlendirme olması çok iyi olmuş inşallah tutmuştur yaaa bugün boş olup yarın da değerlendirme olursa Allahın izniyle mutlu haberi alırız güzel düşünelim canım inşallah

Hahahaaha aynı ben
Regl yaklaşınca bir de hamile triplerine girme kısmı var, AVM lerde xray den geçmek istememeler filan her an her yerde her saniye aklımda bu yani.
Sorma yaa bir de aylarca sma testi bekleyip onun stresini çektik biz, erkek olmak varmış, eşimin benim gibi taktığını hiç görmedim ben de, niye takayım ya görevimi yapar çekilirim köşeme olursa olacak zaten diyor
Ya bazılarının bir hafta önceden bile erken gebelik testinde çıkıyor burada gördüm ama onlar sanırım erken döllenme falan olanlar. Az kalmış senin de ama yaaaaa çok heyecanlı haftaya belli olur inşallah gelmiştir de annesini daha fazla strese sokmaz biz stres hakkımızı kullandık çünkü lütfen

ahahahah o tripler bambaşka zaten. Dün akşam içim geçti koltukta uyuyakalmışım. Ben normalde bırak iç geçmesini yatağa girdikten min 2 saat sonra uyuyabilirim. Böyle olunca sabah burun spreyimi sıkmadım. Neden akşam uyuyakaldım diye.(Beyin aramızdan ayrılmış)
geçmiyor günlerr geçmiyorrrr... off hava sıcak olmasa kendimi ofisin dışına atacağım çarşı pazar Allah ne verdiyse gezeceğim ki kafam dağılsın.
Ya sorma ben de benimkine bu ay geç de olsa denedik ben içki içmeyeyim sen istiyorsan iç dedim. Çok kafana takıyosun, ne var ki bu kadar diyo :I
Senin de pik görünmüş olacak olacak bu ayyy.... Seninle topik topik geziyoruz burdan Mayıs/Haziran annelerine geçeriz bizz (Allah'ım lütfen geçelim, varsa öyle bi şey olsun lütfen )

Canım bende 20 Mayısda kürtaj oldum sonra bi adet görmeyi bekledim temmuzda gördüm 2 aydır denedim gebelik olmadı Benimde korkum var diyorlar rahim tamizlendiği için ilk aydan kalırsın die ama olmadı
Değerlerin sıfırlanması filan derken biraz tabiki zaman geçiyor benimde lekelenmem hic bitmeyince dr gittim küçük bir kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi 2 tane içtim sonra icmedim 1 2 hafta geçmeden hamile oldugumu öğrendim çok düşük bi değerle hatta seninde yeni olmus kurtajin olur allahin izniyle ben folic asit kullanıyordum hep tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…