- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Üniversite hastanesinde gittim son basamakKuzum olur oyle seyler erkekler bizim hissettiklerimizi bilmedikleri icin boyle zamanlarda hassas davranmiyorlar bizde çatacak yer ariyoruz o hepimizde var merak etme
Amh ozel olarak soylemen gerekiyor yanlis bilmiyorsam birde buyuk hastaneler bakiyor ben egitim ve arastirma hastanesinde baktirmistim tabi ozellerde de bakiyorlar ama biraz tuzluymus
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsunRabbim onun ömrünü sonradan gelenlere eklesin inşallaahh
ya kızlar bu stres yapmama konusunu başarabilen var mı aranızda??? Ben çok heyecanlıyım bu heyecan da ister istemez strese dönüşüyor. Gün içinde hamilelik dışında bir şey düşünüp odaklanamıyorumo kadar ki rüyalarımda kendimi hamile, ya da elimde pozitif hamilelik testi varken falan görüyorum. Ne gece, ne gündüz beynim durmuyor yani. e stres de bu dönemde olumsuz etkileyebilir diyorlar. Ne yapmalıyım sizce???
Yok canım kurtaj olan bebek için dedi dr sağlıksız gebelik duser yada kalbi durur uzulme demisti yani sende uzelme canım kurtajdan sonra kanamam oldu biraz sonra lekelenmem oldu üzerine hemen hamile kaldim ben 1.5 ay kadar sonra oğlum suan 4 yasinda cok sağlıklı masallahAllah korusun oğlunuzu.Oğlunuzamı sağlıksız olucak demistiler? Ne kadar sonra denemeye başladınız?
Bat dediğiniz nedirHadi ilk güzel haberi senden alalım inşallaaaahh
Ya ben bir de kimseye anlatamıyorum. kimseyi ümitlendirmek istemiorum kendi kendime çekiyorumCanim benim 3. Olacak ben bile oyleyim. Kizim 8 yasinda kac sene ara var arada o kadar stres heyecanla bekliyorum ki gebeligi anlatamam ve keza eşimde o sekilde hic olmadigi kadar dikkat ediyor bana
Canım bende 20 Mayısda kürtaj oldum sonra bi adet görmeyi bekledim temmuzda gördüm 2 aydır denedim gebelik olmadı Benimde korkum var diyorlar rahim tamizlendiği için ilk aydan kalırsın die ama olmadıYok canım kurtaj olan bebek için dedi dr sağlıksız gebelik duser yada kalbi durur uzulme demisti yani sende uzelme canım kurtajdan sonra kanamam oldu biraz sonra lekelenmem oldu üzerine hemen hamile kaldim ben 1.5 ay kadar sonra oğlum suan 4 yasinda cok sağlıklı masallahyani korunmayabilirsin sende daha çabuk tutuyor bebek
Canım cok geçmiş olsunYok canım Allahıma dua ediyorum tüp bebek olmasın..ben hemen ikinciyi istemem..bu kanamalarda çok iğne vurdum..yoruldum..artık kaldıramıyorum.İn şa Allah kalırım..umut ediyorum
Biz ikimiz her türlü şeyi stres yapabiliriz zaten. Biz bi de çok ani karar verdik. Denesek mi denemesek mi diyodum, baktım uygulama yumurtlama günü gösteriyo oluversin bari dedim.Canım ben de böyleyim maalesef ya
Bir de bu ovulasyon testleri falan cidden daha çok sıkıntıya sokuyor beni ama yapmadan da olmuyor ne zaman yumurtlayacağım belli değil bazen geç bazen erken oluyor, çatlama ile pik arası kısa sürüyor denk geliyor mu gelmiyor mu derken kafayı yiyorum.
Şimdi yumurtlama biter hamilelik belirtisi ararken kafayı yerim.
Dediğin gibi aklım hep burada işe bile konsantre olmakta zorlanıyorum. Hayırlısı ile tamamen sıyırmadan hamile kalırız inşallaho zaman da başka şeyleri takarız kafaya gerçi asla bitmiyor ki.
Bana bu anlamda en iyi gelen tatil ve işten günlük rutinden uzaklaşmak. O yüzden bu yıl için bir tatil daha planladık. Önümüzdeki bir iki ay da hamilelik olmazsa sonbaharın son ayına doğru orada biraz kendimize reset atmak istiyoruz. Tatile gittiği ay hamile kalan da çok oluyor yabelki stres atmak bize de iyi gelir
Ben de hiç kanama yoktu. Rutin kontrolde öğrendikAmin Allah canım.Bendede kalbi durdu..ama bende kanamada vardır..Allah sanada nasip etsin tez bir zamanda
Hayır bi de rahat ol kafana takma konuyu düşünme diyolar iyi güzel düşünmeyeyim. Ama e hiç düşünmediğim zaman korunuyodum zaten şimdi korunmuyo olmak bile düşünmenin bi parçası bi de gün yakalıyım diyip gününe göre adamı sıkıştırıyosunValla bunu başarabilen varsa alnından öpücemtv izlerken bile aklimin köşesinde o dönüyo her yumurtlama sonrasi belirti arama adet yaklastikca gerilme sonra hayal kurma pozitif olursa esime nasil soylerimi dusunme sonra adet olma ve kapanis ama seyi fark ettim ben cok algida secicilik yapiyorum tv izlerken yolda yururken falan hep karsima hamile veya bebekli insanlar cikiyo en cok onlar cekiyo dikkatimi gecen yolda yururken pes oese 3 4 hamile fark ettim höh dedim valla
Ay zaten oyle soyleyenlere bitane carpmak istiyorum başta eşim dahilHayır bi de rahat ol kafana takma konuyu düşünme diyolar iyi güzel düşünmeyeyim. Ama e hiç düşünmediğim zaman korunuyodum zaten şimdi korunmuyo olmak bile düşünmenin bi parçası bi de gün yakalıyım diyip gününe göre adamı sıkıştırıyosun
Amin Allah canımBen de hiç kanama yoktu. Rutin kontrolde öğrendikAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım ama pek ümidim yok gibiİnşallah bebiştir canım
Eğer normalde regl yumurtlama gibi dönemlerde hassasiyet olmuyorsa yani senin için normalin dışında bir şeyse, bir şey olma ihtimali yüksek.
Benim yumurtlamada bile hassasiyet oluyor mesela o yüzden göğüsle ilişkili belirtilerde çok umutlanmıyorum
Sen çok kafana takıyosun ya bu konuyu dedi daha sadece bir kere bebekle ilgili bir şey söylemişken. hööhh oldum, sen nasıl takmıyorsun manavdan karpuz mu alıyoruz??Ay zaten oyle soyleyenlere bitane carpmak istiyorum başta eşim dahilelimizde olsa zaten düsünmeyiz bizde skiliyoruz bu hallerimizden ama hormin yani annelik duygusu icimizde var nasil dusunmeyelim
Ayy ne güzel..ben zor hamile kaldım.Aynen çok az kanamam var..15 gün ilişki yasak deyildi bana..sonra diyorum adeti bekliyim..birinci adetim bitdikden sonra başlarımYok canım kurtaj olan bebek için dedi dr sağlıksız gebelik duser yada kalbi durur uzulme demisti yani sende uzelme canım kurtajdan sonra kanamam oldu biraz sonra lekelenmem oldu üzerine hemen hamile kaldim ben 1.5 ay kadar sonra oğlum suan 4 yasinda cok sağlıklı masallahyani korunmayabilirsin sende daha çabuk tutuyor bebek
Ay canım büyük İhtimal değerlendirme yaptığınızda da bu koyuluktaydı yani tam pik zamanıydı o yüzden bence dün değerlendirme olması çok iyi olmuş inşallah tutmuştur yaaaDeğerlendirme oldu canım ama bakalım ne olacak... Bak değerlendirme olduktan iki saat sonra bir test daha yaptım o daha koyu çıktı.
Alttakini de az önce yaptım.
Üstteki gece 2, alttaki sabah 11. Galiba gece uyurken çatlamış, sağ tarafım ağrıyor zaten.
Gece değerlendirme oldu bugün boş geçecek. Yine tutmadı gibi hissediyorum ama hayırlısı
Eki Görüntüle 3122541
Biz ikimiz her türlü şeyi stres yapabiliriz zaten. Biz bi de çok ani karar verdik. Denesek mi denemesek mi diyodum, baktım uygulama yumurtlama günü gösteriyo oluversin bari dedim.
Biz de tatil planladık esas orda deneriz diye düşünüyodum ama yok ben belli ki orda da stres yaparım. 1 hafta kaldı reglime hergün kendimde yeni bi belirti buluyorum, utanmasam aşercemŞimdi bi de erken gebelik testi sipariş etmiştim o geldi. Saçmalama diyorum kendi kendime 1 hafta önceden ne testi. millet 3 gün gecikiyo da onda bile silik çıkıyo
ahahahah o tripler bambaşka zaten. Dün akşam içim geçti koltukta uyuyakalmışım. Ben normalde bırak iç geçmesini yatağa girdikten min 2 saat sonra uyuyabilirim. Böyle olunca sabah burun spreyimi sıkmadım. Neden akşam uyuyakaldım diye.(Beyin aramızdan ayrılmış)Hahahaaha aynı ben
Regl yaklaşınca bir de hamile triplerine girme kısmı var, AVM lerde xray den geçmek istememeler filanher an her yerde her saniye aklımda bu yani.
Sorma yaa bir de aylarca sma testi bekleyip onun stresini çektik biz, erkek olmak varmış, eşimin benim gibi taktığını hiç görmedim ben de, niye takayım ya görevimi yapar çekilirim köşeme olursa olacak zaten diyor
Ya bazılarının bir hafta önceden bile erken gebelik testinde çıkıyor burada gördümama onlar sanırım erken döllenme falan olanlar. Az kalmış senin de ama yaaaaa çok heyecanlı haftaya belli olur inşallah gelmiştir de annesini daha fazla strese sokmaz biz stres hakkımızı kullandık çünkü lütfen
Değerlerin sıfırlanması filan derken biraz tabiki zaman geçiyor benimde lekelenmem hic bitmeyince dr gittim küçük bir kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi 2 tane içtim sonra icmedim 1 2 hafta geçmeden hamile oldugumu öğrendim çok düşük bi değerle hatta seninde yeni olmus kurtajin olur allahin izniyle ben folic asit kullanıyordum hep tavsiye ederimCanım bende 20 Mayısda kürtaj oldum sonra bi adet görmeyi bekledim temmuzda gördüm 2 aydır denedim gebelik olmadı Benimde korkum var diyorlar rahim tamizlendiği için ilk aydan kalırsın die ama olmadı