EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsun o süreç zordur ama Allahtan güzel sonuçlanmış 🌸 çok teşekkür ederim canım mesajların için içim rahatladı bende dünden beri elimle kontrol ediyorum kitle felan var mı acaba ondan mı ağrıyor diye 🫤
Bat ne zaman canım yarından sonra da eğer imkan varsa gün aşırı ilişki daha iyi olabilir canım ne kadar değerlendirme olursa o kadar ihtimal artar 😍

Canım hiç aklına kötü bir şey getirme yaa tam bu zamanlar işte mevsimsel olabiliyor ama bence bebiş o bebiş 😍😍😍💙🙏

Normalde 17 si bat canım ama ben 3 gün erken yumurtladım bu ay, yumurtlamaya göre sayarsam 14 Eylül oluyor.
Bugün akşam da yaptım test tamamen silinmiş gün boyu da kasik ağrım vardı o da geçti şimdi. Artık işe yarar mı bilmem ama yarın akşami da değerlendiririz diye düşünüyorum canım kısmet artık 💙🙏

Ben strip test aldim canim. Birde testin paketinde 30 saniye idrarda beklet ve 5 dk sonra sonuca bak yaziyor, kendisi de 20 saniye beklet 10 dakika sonra sonuca bak dedi. Yani bilemedim sanki hassas bi test degil gibi... yani her ay en gec 15.nci gun yumurtlama ma ragmen bu ay olmamasi tuhaf geldi.. birde okadar öven var
Aynen bende takipçisiyim uzun zamandır eski testlerinden de çok memnundum ama şuan hayal kırıklığı yaşıyorum 😐😐

Yaa bak kendimi geçtim senin söylediğin her şeyi bile bebeğe yorucam şimdi 🤣🤣 normalde uyumakta zorlanırken uyuyakaldıysan yoksaaaaaaaaa yoksaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim kuzenim hamile olduğunu öyle anlamıştı düştüğü yerde uyuyakalip duruyordu 🤣🤣🤣

Of bu adamlar yaaa 🤦🤦🤣🤣 gıcık oluyorum şu rahatlıklarına kafalarının içinde sürekli YouTube daki yeşillikli meditasyon müzikli huzur videoları çalıyor sanki yok böyle bir şey 😄😄😄 hepsinde var bu default özellik olarak geliyor sanırım
Ay inşallah yaa 🥲🥲🥲 tam yazın sıcaklarına kalmadan hamilelik bitse bebeler de yaz bebesi olsa ne güzel olur 😍😍🧿
Yok yok umutlandırmıyorum kendimi 😂😂 önceki günden çok yorgundum. Bence o yüzden uyudum hem karnım ve göğüslerim ağrıyo tam bir regl çanı bunlar benim için. (Stres yapmamak için inkar etmeye başladım)🙄🙄🫣🫣

Bebeler olup da doğunca da aynı rahatlıkta olmasalar bari yoksa hepten yandık😑😑😑 o zaman meditasyon müziği için kafalarından meditatif ses çıkarma hakkımız doğar mı dersin?

Ahahaha benim de planlarken düşüncem aynıydı sıcaklar başlamadan😂😂 evdeki hesap çarşıya uysa bari

Kızlar pazar günü bu iki çizgi gayet belirgindi ben o günleri değerlendirdim bugünde böyle çıkıyo ne anlama geliyor bu bilen var mı ? Bat 8 eylül

Eklentiler

• D67525E0-8041-4428-B81D-98562606C901.jpeg
    D67525E0-8041-4428-B81D-98562606C901.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 38
Canim bende bir turlu yakalayamadim yumurtlama gunumu.. 1 senedir deniyoruz ve her ay yumurtlamam 14.ncu gun olmasina ragmen, nedense bu ay ilk defa birgebeningunlugu testi kullandim bugun 23.ncu gun ve henuz pik degil.. yani biraz pisman oldum desem yeri var, ebru hanima danistim, daha yumurtlama olmamis devam diyor ama bilemedim...
Ben de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten de🙄
Bir de pazartesi doktora gitmiştim 16-17 mm yumurtan var iki üç güne yumurtlama gerçekleşir demişti ona rağmen testte hâlâ pik görmedim şüphelendim bak şimdi😏

Kızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim
Canim silik cizgi hep olur Lh hormonu zaten var sadece yumurtlama zamanında çok yüksek düzeye çıktığı için control çizgisinden daha koyu olduğu zaman yumurtlama başlıyor siliklesince tekrar çatlamış oluyo ben kendi kullandığım markadan memnun kaldım yaptığım an sonucu veriyor 1 dk icinde

Bende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlar 🤔🤔
Bende de şey oldu hep tek çizgiydi sonra pik gördüm geriye dönüp baktığımda ama aynı anda doktor da Yumurta takibini yapıyordu ve daha Yumurta oluşmadı dedi e onda pik çıkması ne mana o zaman berbat bence en güzeli artimed

Ben de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten de🙄
Bir de pazartesi doktora gitmiştim 16-17 mm yumurtan var iki üç güne yumurtlama gerçekleşir demişti ona rağmen testte hâlâ pik görmedim şüphelendim bak şimdi😏
Doktor dediyse sen her halükarda değerlendir cnm testleri salla

Tüh ya keşke salı günü başlasaydım değerlendirmeye, testte pik bekledim inşallah geç kalmamışımdır
Hiç vesvese etme kendine cnm zaten Allah nasip ettiyse denk de getirmiştir. Benim de bu ay testte pikim var ama ben sonradan gördüm farketmemistim degerlendirmedim ama aynı dönemde doktor da bakıyordu ultrasondan daha oluşmadı yumurtan tembel bu ay dedi. Hangisine inaniym ama hala da diyorum ki Allah büyük denk getirmek isterse getirir zamanını o bilir. Sen sürekli degerlendir fırsat buldukça.

Bence ovülasyon testleri stres sebebi valla. Bikaç ay kullandım sadece bi kere pik gördüm onda da olmadı zaten. Her gün kafama takıyordum neden olmadı neden olmadı diye... Gün aşırı ilişki olduğunda zaten denk geliyor :)

Hiç vesvese etme kendine cnm zaten Allah nasip ettiyse denk de getirmiştir. Benim de bu ay testte pikim var ama ben sonradan gördüm farketmemistim degerlendirmedim ama aynı dönemde doktor da bakıyordu ultrasondan daha oluşmadı yumurtan tembel bu ay dedi. Hangisine inaniym ama hala da diyorum ki Allah büyük denk getirmek isterse getirir zamanını o bilir. Sen sürekli degerlendir fırsat buldukça.
Haklısın ya, zaten bu acabalar bile stres yaratıp gebeliği engelliyor.En güzeli akışına bırakmak en doğru zamanda gelsin bebiş haberlerimiz inşallah🌸

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
deniz21deniz deniz21deniz 1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@Demgey37 EYLÜL
K kubrahanm 8 EYLÜL
LeucotheaThemis LeucotheaThemis 8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
Sazaks Sazaks 12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
Lamariposa Lamariposa 12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
A Aden2023 13 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
M marythebaby 16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
sevdaluk1911 sevdaluk1911 30 EYLÜL
@Elif_edanur_61_6130 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Canlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.

Eklentiler

• 9565977B-F8BA-43F3-81C9-759317929B30.jpeg
    9565977B-F8BA-43F3-81C9-759317929B30.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 64
X