Bildiyim kadar Almanyada yaşiyorsun öylemi? Azərbaycanda kargo şirketleri var Türkiyeden ve bazı ülkelerden sipariş getirte biliyoruzNasıl oluyor ki canım Buraya sipariş
Bide benim denemelerim daha 1 seneyi geçmedi
Sence mantıklı mı mfk kullanmak
Çizginiz çok belirgin hayırlı olsunCanlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.
Nasıl oluyor ki canım Buraya siparişAhh bide sigarayi ata bilsen, Türkiyeden sipariş yapa biliyormusun? Mfk Antox ya atlas sigara için çok etkiliymiş
valla canım ben mfk uzun süre olmayınca kullanılıyor diye biliyorumBildiyim kadar Almanyada yaşiyorsun öylemi? Azərbaycanda kargo şirketleri var Türkiyeden ve bazı ülkelerden sipariş getirte biliyoruz
Almanyada varmi öyle kargo falan?Mfk sipariş verirdin
Tatlim eş paketini söylemiyorum kiNasıl oluyor ki canım Buraya sipariş
Bide benim denemelerim daha 1 seneyi geçmedi
Sence mantıklı mı mfk b
valla canım ben mfk uzun süre olmayınca kullanılıyor diye biliyorum
Ama bi araştırmak lazım
Ben şuan sadece doktorum verdiği folik asiti kullanıyorum
Evet Almanya canım
Fayda etmedimi hiç birinizeBen ve bi kac arkadasim denemiştik fakat sadece süt
Zararı olmaz dimi canımBenve yumurtlamadan once yap ben adet bittikten 3 4 gun sonra yapmistim
Aynen canim, testler eskisi kadar hassas degil diye tahmin ediyorum. Benim 23.ncu gunum ve hala pik olmadi.Ben de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten de
Bir de pazartesi doktora gitmiştim 16-17 mm yumurtan var iki üç güne yumurtlama gerçekleşir demişti ona rağmen testte hâlâ pik görmedim şüphelendim bak şimdi
Teşekkür ederim kan testi verdim hemen bekleyemeden 2 saate çıkar sonuç paylaşırım varsa da yoksa daÇizginiz çok belirgin hayırlı olsunkan testi verip artışın düzenli olup olmadığını takip edin
Sağol.Amin İn şa AllahCanım cok geçmiş olsun
Bu kadar kişide aynı ay yumurtlama olmaması da biraz imkansız geliyor , önümüzdeki ay başka markayla devam ederim sanırım.Aynen canim, testler eskisi kadar hassas degil diye tahmin ediyorum. Benim 23.ncu gunum ve hala pik olmadi.
Bu ay bosa gitti diye uzuluyorum
Var var bence hiç olumsuz düşünme çizgin de gayet koyu daha ne olsun şimdiden hayırlı olsun canımTeşekkür ederim kan testi verdim hemen bekleyemeden 2 saate çıkar sonuç paylaşırım varsa da yoksa da
Çok teşekkür ederim pozitifliğiniz içinVar var bence hiç olumsuz düşünme çizgin de gayet koyu daha ne olsun şimdiden hayırlı olsun canım
Ay ağzından bal damlıyor canım inşallah bebiştir bakalım 5 güne belli olurCanım hiç aklına kötü bir şey getirme yaa tam bu zamanlar işte mevsimsel olabiliyor ama bence bebiş o bebiş
Normalde 17 si bat canım ama ben 3 gün erken yumurtladım bu ay, yumurtlamaya göre sayarsam 14 Eylül oluyor.
Bugün akşam da yaptım test tamamen silinmiş gün boyu da kasik ağrım vardı o da geçti şimdi. Artık işe yarar mı bilmem ama yarın akşami da değerlendiririz diye düşünüyorum canım kısmet artık
Canım maşallah pozitif çıkmış hamilesin inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledirCanlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.
Tabiki bir en fazla iki saate sonuç çıkar hemen paylaşırım sizinleCanım maşallah pozitif çıkmış hamilesin inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledirkan sonucun çıktığında bizlere de haber verir misin
Aynen canim vardir bir hayir bunda daBu kadar kişide aynı ay yumurtlama olmaması da biraz imkansız geliyor , önümüzdeki ay başka markayla devam ederim sanırım.
Ama yine de üzülme canım hiç ,kaçırmış bile olsak vardır bi hayır demek ki. 3 ay önce sağlıksız bir gebelik yaşayıp kürtajla sonlandırılmış biri olarak söylüyorum sağlıksız gebeliktense böylesi daha hayırlı ve daha az üzücü
Hayırlı olsun inşallahCanlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.
Maalesef kan testim negatif çıktıHayırlı olsun inşallah
Nee ama çizgi AP açık ortadan kac çıktı değerinizMaalesef kan testim negatif çıktı
Üzülmek yok yeni aylara yeni umutlarla inşallahMaalesef kan testim negatif çıktı