EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Canım hiç aklına kötü bir şey getirme yaa tam bu zamanlar işte mevsimsel olabiliyor ama bence bebiş o bebiş

Normalde 17 si bat canım ama ben 3 gün erken yumurtladım bu ay, yumurtlamaya göre sayarsam 14 Eylül oluyor.
Bugün akşam da yaptım test tamamen silinmiş gün boyu da kasik ağrım vardı o da geçti şimdi. Artık işe yarar mı bilmem ama yarın akşami da değerlendiririz diye düşünüyorum canım kısmet artık

Aynen bende takipçisiyim uzun zamandır eski testlerinden de çok memnundum ama şuan hayal kırıklığı yaşıyorum

Yok yok umutlandırmıyorum kendimi önceki günden çok yorgundum. Bence o yüzden uyudum hem karnım ve göğüslerim ağrıyo tam bir regl çanı bunlar benim için. (Stres yapmamak için inkar etmeye başladım)

Bebeler olup da doğunca da aynı rahatlıkta olmasalar bari yoksa hepten yandık o zaman meditasyon müziği için kafalarından meditatif ses çıkarma hakkımız doğar mı dersin?

Ahahaha benim de planlarken düşüncem aynıydı sıcaklar başlamadan evdeki hesap çarşıya uysa bari

Kızlar pazar günü bu iki çizgi gayet belirgindi ben o günleri değerlendirdim bugünde böyle çıkıyo ne anlama geliyor bu bilen var mı ? Bat 8 eylül

Eklentiler

• D67525E0-8041-4428-B81D-98562606C901.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 38
Ben de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten de
Bir de pazartesi doktora gitmiştim 16-17 mm yumurtan var iki üç güne yumurtlama gerçekleşir demişti ona rağmen testte hâlâ pik görmedim şüphelendim bak şimdi

Kızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim
Canim silik cizgi hep olur Lh hormonu zaten var sadece yumurtlama zamanında çok yüksek düzeye çıktığı için control çizgisinden daha koyu olduğu zaman yumurtlama başlıyor siliklesince tekrar çatlamış oluyo ben kendi kullandığım markadan memnun kaldım yaptığım an sonucu veriyor 1 dk icinde

Bende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlar
Bende de şey oldu hep tek çizgiydi sonra pik gördüm geriye dönüp baktığımda ama aynı anda doktor da Yumurta takibini yapıyordu ve daha Yumurta oluşmadı dedi e onda pik çıkması ne mana o zaman berbat bence en güzeli artimed

Doktor dediyse sen her halükarda değerlendir cnm testleri salla

Tüh ya keşke salı günü başlasaydım değerlendirmeye, testte pik bekledim inşallah geç kalmamışımdır
Hiç vesvese etme kendine cnm zaten Allah nasip ettiyse denk de getirmiştir. Benim de bu ay testte pikim var ama ben sonradan gördüm farketmemistim degerlendirmedim ama aynı dönemde doktor da bakıyordu ultrasondan daha oluşmadı yumurtan tembel bu ay dedi. Hangisine inaniym ama hala da diyorum ki Allah büyük denk getirmek isterse getirir zamanını o bilir. Sen sürekli degerlendir fırsat buldukça.

Bence ovülasyon testleri stres sebebi valla. Bikaç ay kullandım sadece bi kere pik gördüm onda da olmadı zaten. Her gün kafama takıyordum neden olmadı neden olmadı diye... Gün aşırı ilişki olduğunda zaten denk geliyor :)

Haklısın ya, zaten bu acabalar bile stres yaratıp gebeliği engelliyor.En güzeli akışına bırakmak en doğru zamanda gelsin bebiş haberlerimiz inşallah

Canlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.

Eklentiler

• 9565977B-F8BA-43F3-81C9-759317929B30.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…