Ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsun o süreç zordur ama Allahtan güzel sonuçlanmışçok teşekkür ederim canım mesajların için içim rahatladı bende dünden beri elimle kontrol ediyorum kitle felan var mı acaba ondan mı ağrıyor diye
Bat ne zaman canım yarından sonra da eğer imkan varsa gün aşırı ilişki daha iyi olabilir canım ne kadar değerlendirme olursa o kadar ihtimal artar
Aynen bende takipçisiyim uzun zamandır eski testlerinden de çok memnundum ama şuan hayal kırıklığı yaşıyorumBen strip test aldim canim. Birde testin paketinde 30 saniye idrarda beklet ve 5 dk sonra sonuca bak yaziyor, kendisi de 20 saniye beklet 10 dakika sonra sonuca bak dedi. Yani bilemedim sanki hassas bi test degil gibi... yani her ay en gec 15.nci gun yumurtlama ma ragmen bu ay olmamasi tuhaf geldi.. birde okadar öven var
Dikkat edicem yavrum ama nezaman yapacağımı bilmiyorum yumurtlama zamanı yapsam olurmuValla denemekten zarar cikmaz bence yapabilirsin cok sicak olmasin dikkat et buhar yanik yapabiliyomus bikac kiside okumustum
Yok yok umutlandırmıyorum kendimiYaa bak kendimi geçtim senin söylediğin her şeyi bile bebeğe yorucam şimdinormalde uyumakta zorlanırken uyuyakaldıysan yoksaaaaaaaaa yoksaaaa
Benim kuzenim hamile olduğunu öyle anlamıştı düştüğü yerde uyuyakalip duruyordu
Of bu adamlar yaaagıcık oluyorum şu rahatlıklarına kafalarının içinde sürekli YouTube daki yeşillikli meditasyon müzikli huzur videoları çalıyor sanki yok böyle bir şey hepsinde var bu default özellik olarak geliyor sanırım
Ay inşallah yaatam yazın sıcaklarına kalmadan hamilelik bitse bebeler de yaz bebesi olsa ne güzel olur
Ben ve bi kac arkadasim denemiştik fakat sadece sütKızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi
Baya hızlıymışız canım bu ay degerlendiremedim bur dahaki aya nasip artikSen de bendensin benim de tüm yumurtlama döngüm komple bir gün sürüyorhızlı bir insanım
Ben de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten deCanim bende bir turlu yakalayamadim yumurtlama gunumu.. 1 senedir deniyoruz ve her ay yumurtlamam 14.ncu gun olmasina ragmen, nedense bu ay ilk defa birgebeningunlugu testi kullandim bugun 23.ncu gun ve henuz pik degil.. yani biraz pisman oldum desem yeri var, ebru hanima danistim, daha yumurtlama olmamis devam diyor ama bilemedim...
Canim silik cizgi hep olur Lh hormonu zaten var sadece yumurtlama zamanında çok yüksek düzeye çıktığı için control çizgisinden daha koyu olduğu zaman yumurtlama başlıyor siliklesince tekrar çatlamış oluyo ben kendi kullandığım markadan memnun kaldım yaptığım an sonucu veriyor 1 dk icindeKızlar bu birgebeningunlugu ovulasyon testini kullanıp beğenmeyen var mı. Ben hiç memnun kalmadım ya bozuk mu nedir sürekli negatif. Diğer aylarda da yaptım elbet Bi çift çizgi silik de olsa oluyordu anlamadim
Bende de şey oldu hep tek çizgiydi sonra pik gördüm geriye dönüp baktığımda ama aynı anda doktor da Yumurta takibini yapıyordu ve daha Yumurta oluşmadı dedi e onda pik çıkması ne mana o zaman berbat bence en güzeli artimedBende aynı kişiden aldım kaset tipi aynı şekilde benimde pik olmadı sordum devam dedi ama olmama ihtimali yok bence testlerin kalitesiyle oynamışlar
Doktor dediyse sen her halükarda değerlendir cnm testleri sallaBen de laboquick kullanıyordum, hep 14. Güne denk gelirdi yumurtlamam.Bu ay Bir gebenin günlüğünü deniyorum 17. Gün henüz olmadı diye üzülüyordum acaba testler mi sorunlu gerçekten de
Bir de pazartesi doktora gitmiştim 16-17 mm yumurtan var iki üç güne yumurtlama gerçekleşir demişti ona rağmen testte hâlâ pik görmedim şüphelendim bak şimdi
Doktor dediyse sen her halükarda değerlendir cnm testleri g
Tüh ya keşke salı günü başlasaydım değerlendirmeye, testte pik bekledim inşallah geç kalmamışımdırDoktor dediyse sen her halükarda değerlendir cnm testleri salla
Maydanozu sütü mu varmış aaBen ve bi kac arkadasim denemiştik fakat sadece süt
Hiç vesvese etme kendine cnm zaten Allah nasip ettiyse denk de getirmiştir. Benim de bu ay testte pikim var ama ben sonradan gördüm farketmemistim degerlendirmedim ama aynı dönemde doktor da bakıyordu ultrasondan daha oluşmadı yumurtan tembel bu ay dedi. Hangisine inaniym ama hala da diyorum ki Allah büyük denk getirmek isterse getirir zamanını o bilir. Sen sürekli degerlendir fırsat buldukça.Tüh ya keşke salı günü başlasaydım değerlendirmeye, testte pik bekledim inşallah geç kalmamışımdır
Benve yumurtlamadan once yap ben adet bittikten 3 4 gun sonra yapmistimDikkat edicem yavrum ama nezaman yapacağımı bilmiyorum yumurtlama zamanı yapsam olurmu
Haklısın ya, zaten bu acabalar bile stres yaratıp gebeliği engelliyor.En güzeli akışına bırakmak en doğru zamanda gelsin bebiş haberlerimiz inşallahHiç vesvese etme kendine cnm zaten Allah nasip ettiyse denk de getirmiştir. Benim de bu ay testte pikim var ama ben sonradan gördüm farketmemistim degerlendirmedim ama aynı dönemde doktor da bakıyordu ultrasondan daha oluşmadı yumurtan tembel bu ay dedi. Hangisine inaniym ama hala da diyorum ki Allah büyük denk getirmek isterse getirir zamanını o bilir. Sen sürekli degerlendir fırsat buldukça.
Canlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
HamilesinizCanlarım bu listede yokum ama testime bakabilir misiniz? Hamile miyim acaba çok strese girdim.
Gerçekten mi kan testi versem daha iyi olur galiba değil mi.Hamilesiniz