EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar dun 3 gibi lh testim pozitif ti bugun yaptim baya silik yumurta çatlamış oldu dün anladığım kadarıyla

Yaa bebiştir o zaman başka ihtimal düşünme bile canım en fazla mevsimsel bir şey olabilir geçen sene tam bu ay Eylül de bana da oldu o zaman bebek de düşünmüyorduk yani hamilelik belirtisi de olamazdı önce önemsemedim birkaç hafta bekledim geçsin diye sonra elimle kontrol edeyim bı falan dedim Allah elime kitle geldi. Yaşadıklarımı tahmin edersin hemen en kötüsünü düşündüm mahvettim kendimi yıkıldım doktora ağlaya ağlaya gittik. Bütün tetkikler yapıldı ama daha elle muayane sırasında bile doktorum bunda bir şey yok çok normal mevsimsel dönemsel olabiliyor kitle acı ağrı korkulacak bir şey değil dedi, zaten testlerin sonuçları da dediği gibi temiz geldi. Bazı kadınların göğüs içleri çok dolu oluyormuş kanallarla, o yüzden onlar bazen acı ağrı yapabiliyormuş nadiren. Bebiş değilse bile geçicidir yani

Haydi inşallah canım yaa bu ay hepimiz güzel haberler verelim

Kızlar Eylül ayı o kadar hızlı başladı ki benim için. Eşim iş yerinde bir üst pozisyona geçiş yaptı. 1,5 ay önce işten ayrılmıştım. Çalıştığım yere giderken büyük bir firmanın önünden geciyorduk o zaman hep derdim bir gün burda calisicam çok istiyorum fln diye.ilan koymuşlar ve iş görüşmesine çağırdılar. Biraz önce telefon geldi ve işe alındım hemde alanimla alakalı bir departman.muhtelemen 20 güne iş başı yapılacakmış. Yalnız işin enteresan tarafı bu ay ovulasyon testiyle bir güzel değerlendirmeler yaptik bebis için. Bebis olursa napicam ben işe başlayıp hamileyim dersem eyvah eyvah . Hayırlısı için dua ediyorum .şimdiden stres doldum

Kuzuu topiği yeni gördüm hayırlı olsun bol hamişli geçsin inşallah. Benim de bat 4 Eylül umudum yok yine ama Eylül belki sürpriz yapar

Ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsun o süreç zordur ama Allahtan güzel sonuçlanmış çok teşekkür ederim canım mesajların için içim rahatladı bende dünden beri elimle kontrol ediyorum kitle felan var mı acaba ondan mı ağrıyor diye
Bat ne zaman canım yarından sonra da eğer imkan varsa gün aşırı ilişki daha iyi olabilir canım ne kadar değerlendirme olursa o kadar ihtimal artar

Eşin içinde senin içinde hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah inşallah değerlendirmeleriniz güzel sonuç verir canım iş konusunda da hamileliği çok kolay geçenlerde oluyor zor geçenlerde o yüzden şimdiden birşey demek yanlış olur Benim ablam mesela 8 aylık olana kadar çalıştı kolay geçti hamileliği birde öğretmen sürekli ayaktaydı bazılarının da mesela sürekli yatması dinlenmesi gerekiyor o süreçte o yüzden şimdiden onu kestirmek zor yani 8 ay sonrada hamilelik iznine ayrılabilirsin yada ilk aydan da biraz karışık durum canım ama Allah yoluna koyar herşeyi hayırlısı olsun inşallah

Folik asit bende kullanıyorum inofolic verdi doktorum

kızlar merhabaa :) benim de bat 12 Eylül :) ekler misiniz ? Zaman geçmek bilmiyoooor

Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :) Eylül ayı hepimize şans bol hayır getirsin inşallah

Benimde bat 17 eylul yazar msn

Kızlar maydonoz sütü buharına oturmayı bilen varmı gebelik için çoğu kişi böyle gebe kalmış bilgisi olan paylaşabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…