- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
Maalesef test yapmadim , ama regl de olmadim 2 3 gun daha bekliycem sonra test yapcam artik ya insallah hamileyimdir ya da şarıl sarıl regl olurum çünkü gina geldi regl olamamaktan@tsdmrzl @CeBilge @beeyyee @canancan11 @Yarenyaren123 @lavinya- @Celiknurr @Myasmin B BirMucizeOlsunb @fifi3 @aysesngul test yapan var mi kizlar
Maşallah demeli var ve artıyor takibe devam et ama aynı testle devam et çünkü artışı anlamak için lazım her testin duyarlılığı farklı oluyor bence güzel bir minnoş varEki Görüntüle 3134796 Kızlar sayfayı fırsat buldukça takip ettim bat bilmiyorum bugün döngümün 29. Günüm üstteki bugün alttaki bir kaç gün önce yaptığım test . 10 dk içinde belirmeye başladı artımed kaset test daha önce kullanmadım yanlış olma ihtimali vardır belki daha önce bu markayı kullandınız mı sizce var mi gebelik. Ovulasyon takibi yapmadım.
Hayırlı olsun. Bende gördüm cizgiEki Görüntüle 3134796 Kızlar sayfayı fırsat buldukça takip ettim bat bilmiyorum bugün döngümün 29. Günüm üstteki bugün alttaki bir kaç gün önce yaptığım test . 10 dk içinde belirmeye başladı artımed kaset test daha önce kullanmadım yanlış olma ihtimali vardır belki daha önce bu markayı kullandınız mı sizce var mi gebelik. Ovulasyon takibi yapmadım.
Hayırlı olsun canim. Bize de dua etGünaydın kızlar bugün benim bat günüm kaset test yaptım çizgi var gibi deli olacam lütfen siz de bakınEki Görüntüle 3135051 Eki Görüntüle 3135051
Teşekkürler canım kan testi yapana kadar içime sinmedi tam inşallah siz de bu mutluluğu yaşarsınızHayırlı olsun canim. Bize de dua et
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsinGünaydın kızlar bugün benim bat günüm kaset test yaptım çizgi var gibi deli olacam lütfen siz de bakınEki Görüntüle 3135051 Eki Görüntüle 3135051
Çok net belli. Hamilesinizdir inşallah.Teşekkürler canım kan testi yapana kadar içime sinmedi tam inşallah siz de bu mutluluğu yaşarsınız
Günaydın kızlar bugün benim bat günüm kaset test yaptım çizgi var gibi deli olacam lütfen siz de bakınEki Görüntüle 3135051 Eki Görüntüle 3135051
Canim gecen ay kacinda olmustun bugunde benim 3. Gun geceli reglKan verdim kızlar şimdi acilde gebelik yok 4 gün oldu regl geçeli diye inşallah önümüzdeki aya.
Canim hayirli olsun sat ne zamandi. Cok net belli cizgin masallahTeşekkürler canım kan testi yapana kadar içime sinmedi tam inşallah siz de bu mutluluğu yaşarsınız
Sat 25 temmuzdu çok sağol canım darısı senin başına inşallahCanim hayirli olsun sat ne zamandi. Cok net belli cizgin masallah
Bunu kaçırma bugün yarın ertesi gün pazar pazartesi salı değerlendir inşallah tutsunMerhaba kızlar benim yumurtlamam 22. Gün oldu sanki fotoğrafa bakar mısınız pik mi sizce diğer günler hep silik o yüzden eklemedim
Tüm isteyenlere insallahSat 25 temmuzdu çok sağol canım darısı senin başına inşallah
25 ağustos olacak yanlış yazmışımTüm isteyenlere insallah
Anldim zaten canim sknti yok25 ağustos olacak yanlış yazmışım