EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben 5 aydır tüm belirtileri yaşadım bitti, artık bir belirti yaşamıyorum
Psikolojik belirti çok oluyor malesef.
Bu ay bende klomen başlayacağım, o da olmazsa eşi
Ben 5 aydır tüm belirtileri yaşadım bitti, artık bir belirti yaşamıyorum
Psikolojik belirti çok oluyor malesef.
Bu ay bende klomen başlayacağım, o da olmazsa eşim test verecek.
Bu benim 3. Adet belirtilerini her ay gebelik belirtisi diye diye heycanlandım :) bata 10 gün var bu seferde gögüs ucum acıyo yok yok değildir dedikçe acaba bişey mi var kuşkusu bedenimi sarıyo umarım bu ay gönlümüzdekini verir rabbim eşinizde hiç gidip test vermez çünkü cok garip bi deneyim o da..

Kızlar ateş takibi nasıl oluyor
Canım her sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan dil altından ateşölçümü yapıyorsun. Çubuk ateşölçerlerle eski usül. Bununla alakalı başlık var burada çook güzel bilgilendirme yapılmış. Her sabah ölçüp not alıyorsun. Ateşin çıktığı zaman yumurtan çatlamış oluyor lüteal faza giriyorsun. Regli zmaanında ateş dişüyor. Örneğin 37 ye geldi ateşin regliden bi gün önce. Normalde regli olman gereken günde ateşin düşüyor. O zaman regli olcan demek oluyor. Yok düşmez de sabit kalır ya da artarsa gebe olduğunu anlamış oluyorsun ben kabaca anlattım ama genelde böyle durumlar. Yani yumurtlama gününü tahmin edip ona göre ilişki yaşıyorsun. Zaten 1-2 ay böyle takip edince yumurtlama zamanlarını anlıyorsun.

Ben gittim doktora herhangi bir sorun görünmedi testlerde.
Ben de öyle düşünüyorum eşim gidip test verir mi, onlarınki dediğiniz gibi farklı, bizler gibi doktor odasına girip çıkmıyor sadece.

Ama mecbur verecek 36 yaşındayız, 37 ye sayılı günler kaldı, zamana bırakacak durumda değiliz biz.

Eskiden o konu başlığına çok denk geliyordum ama bir kaç senedir görmedim, link atar mısınız konuyu acaba ?

Teşekkür ederim bilgilendirme için

Rabbim aratmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bu haberi alıp saglıcakla da kucagımıza alalım

Sevm57 canım benim bat bugün henüz gelen giden yok test bi kaç gün geçerse yapıcam bilgin olsun regli olursam da bilgilendiririm

Kız bu testlerim ml lerini nerden biliyorsun? Canım kızlarda yazmışsın ya 25 ml le denedim falan diye
Ginnys

Merhabalar, bat 15 eylülde olan reglim 16 sinde geldi. 3 gün sürüntü şeklinde olduğu için şüpheli bir durum deyip tekrar hormon testi yaptı ama birsey çıkmadı,
reglimin 5. Günü klomen e başladım. Bugün doktora tekrar gittiğimde yumurtan çok büyümüş çatlama iğnesi yapamam. 1 hafta her günü değerlendir, istersen salı günü çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi.
Adet olursan 5. Günü gel gene tedaviye devam edelim dedi.
Yumurtanın boyutunu söylemedi.. Bu ay ki şansımı kaybetmiş mi oluyorum simdi ? çok büyük olması kist olacağı anlamına mı gelir ??
Fikri ve deneyimi olan var mı?? Bu süreç beni inanılmaz yıpratıyor.. 1 ay daha boşa mı gitti şimdi??

Canim büyük olması kendiliğinden catlayacagi anlamına geliyor sanırım. Ondan çatlatma iğnesi ne gerek duymamış diye yorumladım ben

Bu tedaviyi görmedim evet ama yazdıklarından anladığım kadarıyla yumurtan yeterince büyümüş ve çatlama ya hazırlanıyor 1 hafta değerlendir ki çatlama olması yüksek ihtimal dölleme olur diye. Eger olmazsa tedaviye devam ederiz demiş kistle alakası yoktur bence.

Ovulasyon devam demekki yumurtlama tam olmamış yada küçük yumurta olmuş bende hep öyle oluyordu
Son durum şuan bu gebelik kuruma çizgisi heralde anlayamadım gece yapmıştım yoktu çizgi sabah hafif var gibi

Eklentiler

• 02D4C82D-A47E-4B6A-89F1-5D0A6E931320.jpeg
    199,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 53518AB1-8665-4FA1-9257-E6A60D7EE76A.jpeg
    212,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…