Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç mi yumurtladın cnmMerhaba reglden 2 gün geçti hala regl olmadım ama test negatif çıkıyor yani regl gecikti sanırım.
Geç yumurtlamış olabilirsin canım 7 güne kadar gecikme normalMerhaba reglden 2 gün geçti hala regl olmadım ama test negatif çıkıyor yani regl gecikti sanırım.
Dediğin gibi oldu canım bugün silikleşti pikin ardından 48 saat sonra silikleşti dün değerlendiremedik bugün değerlendirdik yarında olamayacak malesef umarım tutar 14 gün sonra belli oluyor sanırım 7 ekimi bekliyorum sabırsızlıklaCanim bugün nasıl çıktı ?
Benimki de 2 gün köyü çıktı, yumurtlama 2 gün sürdü, 3. Gün soluklasti
İkinci fotoda bi gölge gördüm ben sanki.Pardon resimler yüklenmemiş yarın bat kaset test bişey var mı sizce
çizgi var bende görüyorum inşallah hamilesinizdir kan verin benceKızlar dün de yazmıstım bugün testi yeniledim siz görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3133969
Ben geç yumurtlama yaşadım 4 gün ve 4 gün gecikti de geldi reglim. sende öyle olabilirsinMerhaba reglden 2 gün geçti hala regl olmadım ama test negatif çıkıyor yani regl gecikti sanırım.
Ben niye hcg de silik cizgi goruyorumŞimdi yaptım testleri gebelik değil yarın hemen havuç alacağım
Ginnys hcg de silik cizgi goruyomusunŞimdi yaptım testleri gebelik değil yarın hemen havuç alacağım
Ben görüyorum da dur heyecanına verdim havuç yiyecek dedim eğer pilse havuç yiyecekti havuç zarar vermezde o nedenle şunu dedim bu çizdi sonra karardı mı dedim cevap alamadım merak ediyorum bakalım döner illakiBen niye hcg de silik cizgi goruyorum
Valla stres oldum iyice kanama yok test yapıyorum negatif inşallah gelir artık yani senin gibi olsun da tekBen geç yumurtlama yaşadım 4 gün ve 4 gün gecikti de geldi reglim. sende öyle olabilirsin
Çok teşekkür ederim :)Geç yumurtlamış olabilirsin canım 7 güne kadar gecikme normal
Normalde 8 biraz geldi şeffaf akıntım ama çok az sonra 10 da tekrar geldi sanırım ilk defa böyle oldu bende anlamadım bu defa ovulasyonla takip ederim belki.Geç mi yumurtladın cnm
Tamam sen bi hcg daha yapsana yinede merak ediyorum belkide çekim açısından düştü o gölge bilmiyorım ama bakalım yinedeHafta sonu için kayınvalidem deyim yapamicam testleri ama ben çizgi göremedim koyulaşmadı da sonrada ovulasyon silikleşti çatladı diye düşündüm
Testle takip etmiyorsan akıntı takibi doğru olsada yanıltıcıda olabiliyor o nedenle testle desteklemek iyi oluyor kesin olmuş oluyorNormalde 8 biraz geldi şeffaf akıntım ama çok az sonra 10 da tekrar geldi sanırım ilk defa böyle oldu bende anlamadım bu defa ovulasyonla takip ederim belki.