EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhaba reglden 2 gün geçti hala regl olmadım ama test negatif çıkıyor yani regl gecikti sanırım.

Canim bugün nasıl çıktı ?
Benimki de 2 gün köyü çıktı, yumurtlama 2 gün sürdü, 3. Gün soluklasti
Dediğin gibi oldu canım bugün silikleşti pikin ardından 48 saat sonra silikleşti dün değerlendiremedik bugün değerlendirdik yarında olamayacak malesef umarım tutar 14 gün sonra belli oluyor sanırım 7 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla

Ben niye hcg de silik cizgi goruyorum
Ben görüyorum da dur heyecanına verdim havuç yiyecek dedim eğer pilse havuç yiyecekti havuç zarar vermezde o nedenle şunu dedim bu çizdi sonra karardı mı dedim cevap alamadım merak ediyorum bakalım döner illaki

Hafta sonu için kayınvalidem deyim yapamicam testleri ama ben çizgi göremedim koyulaşmadı da sonrada ovulasyon silikleşti çatladı diye düşündüm
Tamam sen bi hcg daha yapsana yinede merak ediyorum belkide çekim açısından düştü o gölge bilmiyorım ama bakalım yinede

Normalde 8 biraz geldi şeffaf akıntım ama çok az sonra 10 da tekrar geldi sanırım ilk defa böyle oldu bende anlamadım bu defa ovulasyonla takip ederim belki.
Testle takip etmiyorsan akıntı takibi doğru olsada yanıltıcıda olabiliyor o nedenle testle desteklemek iyi oluyor kesin olmuş oluyor

3284712A-8299-416A-BD0A-50BDE14B6723.jpeg
Kızlar sayfayı fırsat buldukça takip ettim bat bilmiyorum bugün döngümün 29. Günüm üstteki bugün alttaki bir kaç gün önce yaptığım test . 10 dk içinde belirmeye başladı artımed kaset test daha önce kullanmadım yanlış olma ihtimali vardır belki daha önce bu markayı kullandınız mı sizce var mi gebelik. Ovulasyon takibi yapmadım.

X