EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yumurtlama varsa 2-3 günde yani 3. testi yapınca silikleştiğini görürsünüz ama sizin bat a çok az kalmış, ovulasyon testleri en düşük hcg değerini bile algıladığında ikinci çizgi hep koyu çıkıyor. Bugünde testte ikinci çizgiyi görürseniz bir gebelik testi yapın.

Bak yumurtlama gününe göre adet hesaplanır bekle tabiki daha iyi sağlıklı gebelik elde edersin ama seni hep bir gebe zannettim inşallah öyledir diyorum diliyorum beni etiketle haberin olunca olur mu
Benim kahverengi şuan kırmızya döndü benim de olmadı tam bugünü bekliyordum geç yumurtlama olduğu için. Daha yoğun bir reglim yok ama geliyor :)

Canim bugün nasıl çıktı ?
Benimki de 2 gün köyü çıktı, yumurtlama 2 gün sürdü, 3. Gün soluklasti

Ne güzel aciklayici yazmışsınız

Ben bu ay her gün incir kurusu yedim.
Ve yumurtlamam 13-15te olurken 21 de oldu.
Sizce bu ay öyle mi denk geldi, incirden mi olmustir acaba?

Benim kahverengi şuan kırmızya döndü benim de olmadı tam bugünü bekliyordum geç yumurtlama olduğu için. Daha yoğun bir reglim yok ama geliyor :)
Geçmiş olsun o halde ben sende gebelik çıkacak çok bekledin halen daha içimde tam sökülmedikçe bir umut varya hayırlısı olsun

Ne güzel aciklayici yazmışsınız

Ben bu ay her gün incir kurusu yedim.
Ve yumurtlamam 13-15te olurken 21 de oldu.
Sizce bu ay öyle mi denk geldi, incirden mi olmustir acaba?
İncir çok etkiliyor o arada kalabilirdi de bende 15-16 arasında ilken incir yedim kırmızı pancar tükettim brokoli tüketttim keten tohumu avakado 22-23 oldu şimdi bekliyorum değerlendirmeler bitti yoruldumda açıkçası dinlenmeye geçtik benimde max 16-17 arası kalırdı öyle oluncada tutmuyor yeterli boyut değil…Tabi incirin şu faydasıda var boş yumurta ihtimalini azaltıyor tabi çok dikkatli tüketmek gerekli prolaktin yükseliyor yüksek prolaktin gebeliğe engel olur bu nedenle abartmadan günlük doz halinde tükettik hayırlısı olsun artık

Kaç gün geç yumurtladiniz ?
4 gün geç yumurtladım 4 gün gecikti reglim bugün geliyor
Geçmiş olsun o halde ben sende gebelik çıkacak çok bekledin halen daha içimde tam sökülmedikçe bir umut varya hayırlısı olsun
olmadı maalesef tam 4 gün geç yumurtlama oldu ve yumurtlamadan 14 gün sonra bugün adet gördüm. Bana da bir çarpı ekime kaldık

4 gün geç yumurtladım 4 gün gecikti reglim bugün geliyor

olmadı maalesef tam 4 gün geç yumurtlama oldu ve yumurtlamadan 14 gün sonra bugün adet gördüm. Bana da bir çarpı ekime kaldık
Ekimin daha güzel olacağına İnan hazırlanmaya başla ekim için

Bende günde 1tane tükettim.
Bu ay bende çok yoruldum. İlk başta 2 güne bir ilişki yaşadık, sonra yumurtlama 2 gün sürdü derken 4 gün de öyle ilişki yaşadık derken yoğun geçti

Bende günde 1tane tükettim.
Bu ay bende çok yoruldum. İlk başta 2 güne bir ilişki yaşadık, sonra yumurtlama 2 gün sürdü derken 4 gün de öyle ilişki yaşadık derken yoğun geçti
Aynen şimdi valla hala yatıyorum bu nedenle sürekli başım ağrıyor atık kirpik diplerimde ağrır mı bilemiyorum

Pardon resimler yüklenmemiş yarın bat kaset test bişey var mı sizce

Eklentiler

• AD95D965-FF8E-4CD5-8CF2-A35FD59498D7.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 33CDDF1A-059F-43AA-B5E8-9FACEB564CAA.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…