Evet canim pikMerhaba kızlar benim yumurtlamam 22. Gün oldu sanki fotoğrafa bakar mısınız pik mi sizce diğer günler hep silik o yüzden eklemedim
27. De olmuştu canım bugün başladı kanamam şükür korkmuştum testte ne gatif görüp adeet olmadıkca bi arkadaş yumurtlama geç olursa geç adet olursun demişti haklıymış sanırım öyle oldu bu ay.Canim gecen ay kacinda olmustun bugunde benim 3. Gun geceli regl
Bende 29 unda oldum gecen ay. Ama erken yumurtlama gördüm. Döngü günüm genelde 27 gün bu ay 25. Gunde olmam gerekliydi. Katılıyorum sana testte negatif görüp adet beklemek cok sıkıcı27. De olmuştu canım bugün başladı kanamam şükür korkmuştum testte ne gatif görüp adeet olmadıkca bi arkadaş yumurtlama geç olursa geç adet olursun demişti haklıymış sanırım öyle oldu bu ay.
Ultrasonlamı muayene oldun ? Yumurtalıklarına nasıl bakıldı canımSperm testi verdi, değerleri normal çıktı, benimde kist vs göremedi, yumurtalıklarımın da sağlıklı olduğunu söyledi bu şekilde
Evet canim pikMerhaba kızlar benim yumurtlamam 22. Gün oldu sanki fotoğrafa bakar mısınız pik mi sizce diğer günler hep silik o yüzden eklemedim
Bat 23 Eylül normalde bugün test yapicam işlerimden fırsat bulup test alabilirsem benide yazabilirsiniz inşallah pozitif cikarEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
ben elendim kızlarateş takibine başladım şimdi. hayıt otuna devam.
amin inşallah meraktan adetten önceki gün baktığımda 37ydi ateşim bi umutlandım ama cidden adet olacağım gün düştü. 36,2 ile başladım bu gün 2.gün 36.1 bakalım kısmet inşallah adet olmam bir daha ki sefereHayırlı zamanda gelsin canm ateş takibi candır :) masrafsız , zahmetsiz on nomero
3 gün kadar ya da fazla sürerse günde 2-3 havuç yiyin çatlamasına yardımcı olurmerhaba kızlar ovülasyon testi pozitifliği kaç gün sürer dün sabah pozitifti gece pozitifti bugün sabah yine pozitif. Ne zaman çatlar yumurta?
Ben@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt @eliffdgn @Feyzacim @cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss @wish2401 @PrensesAriel @Melek56 S sss2022 Kızlar test yapan var mı???( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt @eliffdgn @Feyzacim @cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss @wish2401 @PrensesAriel @Melek56 S sss2022 Kızlar test yapan var mı???( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Hayırlı zamanda gelsin canm ateş takibi candır :) masrafsız , zahmetsiz on nomero
Kızlar ateş takibi nasıl oluyorben elendim kızlarateş takibine başladım şimdi. hayıt otuna devam.
Üzülme canım.Sevm57 valla bende elendim hatta yeni dönemim de geldi bu süreçte üzüldüm baya bi oyüzden yazamadım eşimde kontrole gitti bi problem de yok dendi bakalım bat6 eylül yine başladı gecmeyen o hafta…
Üzülme canım.
Eşimde problem yokmuş bu sevindirici haber.
İnsan umutlanıp kan testi verip te negatifi görünce gercekten cok etkileniyo ya ama en iyisi kafaya hiç takmamak bide belirti peşinde koşmamak tabiÜzülme canım.
Eşimde problem yokmuş bu sevindirici haber.
Ben 5 aydır tüm belirtileri yaşadım bitti, artık bir belirti yaşamıyorumİnsan umutlanıp kan testi verip te negatifi görünce gercekten cok etkileniyo ya ama en iyisi kafaya hiç takmamak bide belirti peşinde koşmamak tabi