EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar merhaba Şimdi tuvalete gittim tuvaletimi yaparken bi yoğun bir şekilde bi sulu akıntı hissettim bi peçeteyle sileyim dedim işer gibi sulu ama içinde kahverengi akıntım geldi sildim iki kez tamam geliyor dedim ama sanki sulu sulu sanki tuhaf. Sonra yine bitti anlamadım. Geliyor mu bu ya hala karnım kasığım ağrıyor hala. 9 eylülde yumurtlama oldu. Normal yumurtlamam 5 eylül olması lazımdı 4 gün sonra yumurtlama gördüm en geç yarına kadar hasta olmam lazım. Bu yerleşme mi geliyor mu anlayamıyorum ne tuhaf bir şey ya. Yerleşme kanaması nasıl acaba

Bence var cnm kandan test var hadi insallah
Bat cumartesi cok korkuyorum cıkmaz hayal kırıklığı yaşarım diye, doğuda öğretmenim yakında gidebileceğim kan verme vs merkez yok o yüzden yarın bir test daha yapıp daha sonra gitmek istiyorum, bi de bat cumartesi o da gecsin belki yoktur heveslenmek istemiyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

İnsallah yerleşmedir

Benimde aynı ama hamilelik yok biliyorum hissediyorum yani kanama da yok hala garip stresten mi oluyor bunlar ne anlamadım
Aynısı gerçekten bi yandan mide bulantısı bi yandan adet olma hissi olsamdan kurtulsam belirsizlik insanı deli ediyor iki gün önce testim negatifti sonradan bi çizgi belirdi yıkadım yine geçmedi ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…