EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Aynısı gerçekten bi yandan mide bulantısı bi yandan adet olma hissi olsamdan kurtulsam belirsizlik insanı deli ediyor iki gün önce testim negatifti sonradan bi çizgi belirdi yıkadım yine geçmedi ama hiç umudum yok
Bende iki gün içinde gelmezse adet daha kaliteli bi test alıp deniyim bari bi umut☺️ Bugün olmam gerekiyordu gelen giden yok

Bugün bat günü henüz gelen giden yok ama heran kırmızılar gelecek hissi var
Benimde aynı ama hamilelik yok biliyorum hissediyorum yani kanama da yok hala garip stresten mi oluyor bunlar ne
Aynısı gerçekten bi yandan mide bulantısı bi yandan adet olma hissi olsamdan kurtulsam belirsizlik insanı deli ediyor iki gün önce testim negatifti sonradan bi çizgi belirdi yıkadım yine geçmedi ama hiç umudum yok
Bende de aynısı oldu suya tutunca kayboldu ama kuruma iziydi sanırım 1 kez kayıp olunca insan strese giriyor sanırım bu kadar üzerine düşmek de olumsuz etki yaratıyor bedenimize çünkü kuzenime doktoru rahimlr beyin direk bağlı olan iki organ bilinç altındaki stres ve korkuları atlatmadıkca rahatlayamayacaksın hamile kalmanıda zorlaştırır demişti 2 kalp durması olunca Allahtan dileğim isteyen dileyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatlarını.

Kızlar merhaba Şimdi tuvalete gittim tuvaletimi yaparken bi yoğun bir şekilde bi sulu akıntı hissettim bi peçeteyle sileyim dedim işer gibi sulu ama içinde kahverengi akıntım geldi sildim iki kez tamam geliyor dedim ama sanki sulu sulu sanki tuhaf. Sonra yine bitti anlamadım. Geliyor mu bu ya hala karnım kasığım ağrıyor hala. 9 eylülde yumurtlama oldu. Normal yumurtlamam 5 eylül olması lazımdı 4 gün sonra yumurtlama gördüm en geç yarına kadar hasta olmam lazım. Bu yerleşme mi geliyor mu anlayamıyorum ne tuhaf bir şey ya. Yerleşme kanaması nasıl acaba
Sen gebe olabilirsin

Yarın zaten bat eğer sökülmezse yaptırırım canı
Merhaba kızlar🙃bugün adet olma günümdü fakat olmadı.Bende yarın sabah yapmak için bu kaset testlerden aldım ve tabiki dayanamayıp yarını beklemeden bi saat önce yaptım. Tertemiz bi tek çizgi😂 sanırım bi iki gün içinde adet de olurum. Hayırlısı. Aslında belirtim de vardı ama ben yanılmışım demekki
Ama kimi insanların idrarında adet tarihinden sonra görünür belki sizinde öyledir bekleyin bence

Yarın regl günüm ama Değişim aradıkça çıkıyor kızlar iki üç gün önce bende göbeğimde kahverengi çizgi farkettim gebelerde ilerleyen haftalarda çıkarmış normalde ilk gebeliğimde hatırlıyorum vardı ama göbek şişince çıkmaya başlamıştı. Bi çok kişi hamileliğin o şekilde de öğrenmiş ama testler hala negatif bende o çizgiden oluşan var mı aranızda?

Sen gebe olabilirsin
bilmiyorum canım kendimi ümitlendirmrk beklentiye sokmak istemiyorum o yüzden test yapmayacağım 25-26 eylüle kadar gelme ihtimaline karşı. Benim sat 22 Ağustos bat 19 eylüldü. 4 gün geciktim onu da 9 eylülde yumurtlamama bağlıyorum. Normalde 27-28 günde bir regl olurum. Bakalım tam net olsun diye eğer reglim gelmezse 25-26 Eylül gibi yapmayı düşünüyorum.

bilmiyorum canım kendimi ümitlendirmrk beklentiye sokmak istemiyorum o yüzden test yapmayacağım 25-26 eylüle kadar gelme ihtimaline karşı. Benim sat 22 Ağustos bat 19 eylüldü. 4 gün geciktim onu da 9 eylülde yumurtlamama bağlıyorum. Normalde 27-28 günde bir regl olurum. Bakalım tam net olsun diye eğer reglim gelmezse 25-26 Eylül gibi yapmayı düşünüyorum.
Bak yumurtlama gününe göre adet hesaplanır bekle tabiki daha iyi sağlıklı gebelik elde edersin ama seni hep bir gebe zannettim inşallah öyledir diyorum diliyorum beni etiketle haberin olunca olur mu

Arkadaşlar merhaba 26 ağustos sat beklenen adeti pkostan dolayı bilmiyorum ovulasyon testi yaptım 2 gündür kopkoyu ne zaman silikleşir kist oluşmuş olabilir mi birde bu ayın 6sında 10 mm yumurtam vardı doktor kaybolmuş dedi

Eklentiler

• CC390C43-2ADC-417B-8AF4-F091FB8C8946.jpeg
    CC390C43-2ADC-417B-8AF4-F091FB8C8946.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 88
  • C336EB84-D3C1-4962-930A-1084B3F875FD.jpeg
    C336EB84-D3C1-4962-930A-1084B3F875FD.jpeg
    168,5 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar merhaba 26 ağustos sat beklenen adeti pkostan dolayı bilmiyorum ovulasyon testi yaptım 2 gündür kopkoyu ne zaman silikleşir kist oluşmuş olabilir mi birde bu ayın 6sında 10 mm yumurtam vardı doktor kaybolmuş dedi
Hemen havuç yemeye başla pco varsa kesinlikle havuçla destekle imkan varsa şimdi ye yada yarın ilk işin havuç almak olsun 5-6 tane ye üst üste ben öyle yaptım gün içinde yine yersin sonraki günde ye çatlatır endişe etme keşke dün atsaydın hemen yazardım

Unutmadan şunu da söyleyim sende pco varsa zaten sorun büyük küçük yumurta oluypr kimşnde gelişmiyor kiminde çok oluyor türlü türlü nedenler işte oraya girmeyeceğim özet olsun diye 10mm olan muhtemelen erken çatlamıştır ama değerlendirdiğiniz aralığa geldiyse yada bilemezsin bir anda fırlaya biliyor büyüdü erişkin olup çatladıysa ozaman kaybolmuştur doktorun onu demesi çatlamış olması iki ihtimal var erişkinlerin çatladıysa bu testin gebe olduğunuzda işaret eder ama yok olgunlaşmadan çatladıysa yeni bir yumurta var demektir sen sabah varsa bir de gebelik testi yap at.ilaveten havucu her halükarda ye gebede olsan zararı yok faydası var betakaroten içeriyor çok iyi miktarda..karmaşık mı oldu bilmiyorum ama senin yerine heyecanlandım.toparlayın 6sondaki büyümüş çatlamışsa ve değerlendirme gününe gelmişse döllenmiş olabilir o nedenle gebeysen Ovulasyon testinde pik çıkabilir o nedenle gebelik testi yapıp önce bundan emin ol test negatif çıkarsa havuç ye ye ye çatlat ve ilişkiye devam et olacak bu sefer

Unutmadan şunu da söyleyim sende pco varsa zaten sorun büyük küçük yumurta oluypr kimşnde gelişmiyor kiminde çok oluyor türlü türlü nedenler işte oraya girmeyeceğim özet olsun diye 10mm olan muhtemelen erken çatlamıştır ama değerlendirdiğiniz aralığa geldiyse yada bilemezsin bir anda fırlaya biliyor büyüdü erişkin olup çatladıysa ozaman kaybolmuştur doktorun onu demesi çatlamış olması iki ihtimal var erişkinlerin çatladıysa bu testin gebe olduğunuzda işaret eder ama yok olgunlaşmadan çatladıysa yeni bir yumurta var demektir sen sabah varsa bir de gebelik testi yap at.ilaveten havucu her halükarda ye gebede olsan zararı yok faydası var betakaroten içeriyor çok iyi miktarda..karmaşık mı oldu bilmiyorum ama senin yerine heyecanlandım.toparlayın 6sondaki büyümüş çatlamışsa ve değerlendirme gününe gelmişse döllenmiş olabilir o nedenle gebeysen Ovulasyon testinde pik çıkabilir o nedenle gebelik testi yapıp önce bundan emin ol test negatif çıkarsa havuç ye ye ye çatlat ve ilişkiye devam et olacak bu sefer
2 gün önce gebelik testi negatif çıktı Haziran ayında kimyasal geçirdim onu ovulasyon testinde farkettim Temmuz ayı için başlamıştım testlere bu aya kadar kanamam oldu bu ayda kanamam bitince doktor deneyebilirsiniz dedi 10 mm yumurta dedi 30 agustosta 6 eylğlde kontrolümde yumurta yok dedi o aralar hep değerlendirdik sonra pcostan dolayı dedim kesin yeniden yumurtam olur test yapmaya başladım şimdide hal böyle olunca kist olmasından çok korktum umarım çatlar

2 gün önce gebelik testi negatif çıktı Haziran ayında kimyasal geçirdim onu ovulasyon testinde farkettim Temmuz ayı için başlamıştım testlere bu aya kadar kanamam oldu bu ayda kanamam bitince doktor deneyebilirsiniz dedi 10 mm yumurta dedi 30 agustosta 6 eylğlde kontrolümde yumurta yok dedi o aralar hep değerlendirdik sonra pcostan dolayı dedim kesin yeniden yumurtam olur test yapmaya başladım şimdide hal böyle olunca kist olmasından çok korktum umarım çatlar
Korkma canım başarabilirsin çatlamasına yardımcı olabilirsin eğer gebelik değilse tabi sen yine yarın yap test ama kesinlikle 5-6 tane havuç hemen bi ye sonra gün içinde devam et yemeye o çatlar demedi deme herkesin böyle oluyor bu yöntem artık çok bilindik herkes deniyor oluyor çatlama.endişe sakın etme sakin kal herzaman çünkü hormonlar önemli yarın yine yaz ama ne yap et havuç bul yada organik havuç suyu Migros’larda var benden bı kadar gerisi sende valla 🥰

Korkma canım başarabilirsin çatlamasına yardımcı olabilirsin eğer gebelik değilse tabi sen yine yarın yap test ama kesinlikle 5-6 tane havuç hemen bi ye sonra gün içinde devam et yemeye o çatlar demedi deme herkesin böyle oluyor bu yöntem artık çok bilindik herkes deniyor oluyor çatlama.endişe sakın etme sakin kal herzaman çünkü hormonlar önemli yarın yine yaz ama ne yap et havuç bul yada organik havuç suyu Migros’larda var benden bı kadar gerisi sende valla 🥰
Şimdi yaptım testleri gebelik değil 😭 yarın hemen havuç alacağım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 71
X