evet bugün pik olduysa da yarın çatlama olur o günüde değerlendirin Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahTeşekkür ederimBugün ve sonraki iki günü de değerlendirmek gerekiyor değil mi?
Aynen eczanelerde fiyat uçmuş bende internetten toplu aldım inşallah hepimiz tek bir tane kullanır güzel sonuç alırızyaa çok geçmiş olsun. Bu ay sağlıklı haberleri alırız umarım. Ben normalde psikolojimi etkilememek adına fazla test de almak istemiyordum ama bir baktım fiyatlar eczanelerde uçmuşşş. internette ise baya uygun o yüzden bir miktar stoklayayım dedim. Bu ay olsa da olmasa da hiçbir şeyin garantisi yok zaten.
Doktor gözden kaçırmış olabilir özellikle ona bakmadiysa özellikle bana hiç demiyolar valla yumurtan oluşmuş falan diye çoğu zaman doktorların bazısı çok olumsuz düşünceli de oluyo hiç takma kafana inşallah iyi olcak herşey geçen ay ben çok taktim bu ay salcam kendimi bence sen de salAllah razi olsun cevabin icin cnm haklısın ama ne bileyim doktor nasil goremez ben onu anlamadim ya test yanlis ya da doktorun zamanlamasi
Evet cnm cok haklısın ben gecen ay kimyasal geçirdim zaten o beni baya yıktı maalesef. Allah ne zaman isterse o zaman olur. Sağlıkla gelsin.Doktor gözden kaçırmış olabilir özellikle ona bakmadiysa özellikle bana hiç demiyolar valla yumurtan oluşmuş falan diye çoğu zaman doktorların bazısı çok olumsuz düşünceli de oluyo hiç takma kafana inşallah iyi olcak herşey geçen ay ben çok taktim bu ay salcam kendimi bence sen de sal
Evet canim karisabilir dusunemedimAslinda cok guzel olur ama onun icin dualari takip eden sayfalar var burda biraz karisabilir kimin okuyup okumadigi veya kime okunacagi falan
Benide yazarmısınız çok yeniyim burada umarım birbirimize faydalı okuruz 8 eylül :)Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İnşallah cnm arayi acmaman iyi olmus ben islerin yogun diye actim 6 yil kadar ve hemen olur pit diye sanmistim.Benim de 1.5 yaşında bir kızım bar beraber büyüsünler mantığıyla 8 aydır korunmuyorum geçen ay lh testiyle yumurtlama takibi yaptım nasip olmadı henüz olmadıkça geriliyor insan inşallah bu ay hepimiz için uğurlu olur
Hayırlısı olsun umut kaybetmek yokKızlar bende artık aranıza katıldım
Ağustos topiğinden geldim
Umarım bu ay hepimize Uğur getirir
O kadar inanmıştım bide bu ay hatta leke gelince daha çok inandım
Ama olmadı bugün adet oldum
Bakalım
Bat 27 Eylül
Kız senle ayniydi batlarimiz bende bugun adet oldum bat 26 hadi hayirlisiKızlar bende artık aranıza katıldım
Ağustos topiğinden geldim
Umarım bu ay hepimize Uğur getirir
O kadar inanmıştım bide bu ay hatta leke gelince daha çok inandım
Ama olmadı bugün adet oldum
Bakalım
Bat 27 Eylül
İnşallah canımHayırlısı olsun umut kaybetmek yok
Canım bende tahminen 26 Eylül ama 27 olarak yazdırdım listeyeKız senle ayniydi batlarimiz bende bugun adet oldum bat 26 hadi hayirlisi