EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kaç dakikada çıktı

Kızlar bu ay kesin elendim ben şimdi doktordan çıktım klomenin dozunu arttırdı çatlamış yumurtam sıkıntı yok dedi haftaya kontrole çağırdı tekrar

Bence kan ver canım inşallah vardır. Ben de 3 Haziran'da bir gebelik sonlandırmak zorunda kaldım, bu ay aniden karar verdik uygulamaya göre yumurtlamanın son günü 29 Ağustos'ta ilişkiye girdik ama yumurtlama akıntım 2-3 gün daha devam etti dün adet günümdü adet olmadım bu gün de daha olmadım cuma günü sağlık ocağında kan vereceğim. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kan testi yaptırmazsan birde erken gebelik testi dene bence.

İnşallah hamilesindir canım
Insallah canım cuma günü verdiğim test sistemsel hatadan dolayı görüntülenmesi bugün gittim saglik ocağına doktor başta hamilesin dedi değer kaç değince bulamadı sayfası önceki gebeliğin gördü sanırım bugün tekrardan test aldilar perşembe sonuç cikcak hala hoc bir regli belirtisi yok kasiklarimda uyuşma oluyor 1 dkkalik filan inşallah hamileyimdir

Kan sonucunda enabızdan bakabilirsiniz orda erken çıkıyor
Valla sisteme yanlış girmişler bugün gittim saglik ocağına bulamadılar sonuçları bugün tekrardan verdim kan perşembe çıkacak bakalım inşallah rüyamda doktora gidiyorum gebesiniz diyor 5.1 cikmis sonuç tekrar yapıyorlar ruyamda 1 saat sonra hemen çıkıyor ikinci aldıkları test 1115 çıkıyor inşallah rüyalarım gerçek olur

Senin BAT dünmüydü

İnşallah

İnşallah pozitif görürsün. Ama dediğin gibi erken daha pozitif görmezsen canını sıkma İnşallah pozitif görürsün. Ama dediğin gibi erken daha pozitif görmezsen canını sıkma
Vee tabikide hiç bişey yokk

Eklentiler

• 18B3F819-DC67-4690-8807-86F33901E36B.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 66
  • A7E2694B-9184-49A5-A85A-D1AAFF592647.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 67
İnşaAllah canım ama adet olduğumu gördüm ya umudum falan kaçtı kesin buda yerleşme falan değildir adetimdir artık yoruldum belirti aramaktan yarın doktora gidicem bakalım 2. Ay klomene başlıcak herhalde
Hayırlısı olsun canım üzmeyelim kendimizi zamanı var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…