- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
Kaç dakikada çıktıMerhaba kızlar daha önce 20 haziranda 9 haftalım bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden deniyoruz adetim 2 gün gecikti ki normalde düzenlidir innovita diye bir markanın ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testini yaptım negatif çıktı hayalet çiZgi bile yok elimde olan artımed testi yaptım bu şekilde çıktı
İlk 10 dakika içinde özellikle bekledim dakika tutupKaç dakikada çıktı
Bence kan ver canım inşallah vardır. Ben de 3 Haziran'da bir gebelik sonlandırmak zorunda kaldım, bu ay aniden karar verdik uygulamaya göre yumurtlamanın son günü 29 Ağustos'ta ilişkiye girdik ama yumurtlama akıntım 2-3 gün daha devam etti dün adet günümdü adet olmadım bu gün de daha olmadım cuma günü sağlık ocağında kan vereceğim. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kan testi yaptırmazsan birde erken gebelik testi dene bence.Merhaba kızlar daha önce 20 haziranda 9 haftalım bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden deniyoruz adetim 2 gün gecikti ki normalde düzenlidir innovita diye bir markanın ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testini yaptım negatif çıktı hayalet çiZgi bile yok elimde olan artımed testi yaptım bu şekilde çıktı
Insallah canım cuma günü verdiğim test sistemsel hatadan dolayı görüntülenmesi bugün gittim saglik ocağına doktor başta hamilesin dedi değer kaç değince bulamadı sayfası önceki gebeliğin gördü sanırım bugün tekrardan test aldilar perşembe sonuç cikcak hala hoc bir regli belirtisi yok kasiklarimda uyuşma oluyor 1 dkkalik filan inşallah hamileyimdirİnşallah hamilesindir canım
Şimdi yapıcamMerhaba test yaptın mı?
Ama daha çok erken bişey çıkcağını sanmıyorum yumurtlamadan 5-6 gün geçtiMerhaba test yaptın mı?
Valla sisteme yanlış girmişler bugün gittim saglik ocağına bulamadılar sonuçları bugün tekrardan verdim kan perşembe çıkacak bakalım inşallah rüyamda doktora gidiyorum gebesiniz diyor 5.1 cikmis sonuç tekrar yapıyorlar ruyamda 1 saat sonra hemen çıkıyor ikinci aldıkları test 1115 çıkıyor inşallah rüyalarım gerçek olurKan sonucunda enabızdan bakabilirsiniz orda erken çıkıyor
Senin BAT dünmüydüInsallah canım cuma günü verdiğim test sistemsel hatadan dolayı görüntülenmesi bugün gittim saglik ocağına doktor başta hamilesin dedi değer kaç değince bulamadı sayfası önceki gebeliğin gördü sanırım bugün tekrardan test aldilar perşembe sonuç cikcak hala hoc bir regli belirtisi yok kasiklarimda uyuşma oluyor 1 dkkalik filan inşallah hamileyimdir
Ama daha çok erken bişey çıkcağını sanmıyorum yumurtlamadan 5-6 gün geçti
Şimdi yapıcam
İnşallahValla sisteme yanlış girmişler bugün gittim saglik ocağına bulamadılar sonuçları bugün tekrardan verdim kan perşembe çıkacak bakalım inşallah rüyamda doktora gidiyorum gebesiniz diyor 5.1 cikmis sonuç tekrar yapıyorlar ruyamda 1 saat sonra hemen çıkıyor ikinci aldıkları test 1115 çıkıyor inşallah rüyalarım gerçek olur
Vee tabikide hiç bişey yokkİnşallah pozitif görürsün. Ama dediğin gibi erken daha pozitif görmezsen canını sıkma İnşallah pozitif görürsün. Ama dediğin gibi erken daha pozitif görmezsen canını sıkma
BAT ne zaman bence 1-2 gün geçsin sonra yap.Vee tabikide hiç bişey yokk
Utanıyorum söylemeyeeBAT ne zaman bence 1-2 gün geçsin sonra yap.
Hayırlısı olsun canım üzmeyelim kendimizi zamanı var demek kiİnşaAllah canım ama adet olduğumu gördüm ya umudum falan kaçtı kesin buda yerleşme falan değildir adetimdir artık yoruldum belirti aramaktan yarın doktora gidicem bakalım 2. Ay klomene başlıcak herhalde
Benim bat dündü dün test yaptım negatif erken mi yapmışım acabaBAT ne zaman bence 1-2 gün geçsin sonra yap.
Ooo daha çok varmış yumurtlama dan yeni cıkmışsın dahaUtanıyorum söylemeyeedaha 9 gün var ahahah
Evet evet 8inde çatladı ama kendimi durduramıyorum işte benOoo daha çok varmış yumurtlama dan yeni cıkmışsın daha