EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar ya şimdi benim adetim geldi de daha tam sökülmedi. Hafif kırmızı akıntı gibi. Bugün sökülmez sanırım. Adet gününü yarın mi işaretleyin sizce ?

Ya adam da sperm kalmadı valla dün değerlendirdik ondan önceki gün değerlendirdik bide şimdi ee çatlaması var yarın olursa şayet bu nedir

Canım eğer bu ay olmazsa önerim bir daha ki aylar en azından 2 günde bir yaparsanız iyi olur çünkü her gün ilişkide gerçekten sperm kalmıyor sadece su gibi bişey oluyor içerisinde sperm çok çok az oluyor doktorda öyle söyledi sperm kadında 3 gün canlı kalabilir bu kadar sık yapman ne kadar faydalı bilmiyorum inşallah tez zamanda Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla bebiş haberlerine görmemizi nasip etsin

Benimde aynı canım 8 inde yumurta çatladı bat 22 eylül yumurtlamadan sonraki gün kasık bacak ve bel ağrım başladı hala devam ediyor bide benim 3 gün kadar krem gibi bi akıntım oldu bir iki gündür yok
Canım benim yumurtlama uygulamada 7 Eylül görünüyordu ama ovulasyon testinde 4unun akşamı ve 5 inde pik yaptı. İki günü değerlendirdik. 1 senedir istiyoruz ben birsuru test yaptırdım prolaktin biraz yüksekti ama onun harici birşey çıkmadı. İyi bir doktor bulduk gittik eşimle ondan spermiyom testi iştedi morfoloji 2 çıktı normalde 4 olmalıymis. Bitkisel takviye verdi eşime banada dostinex iki tane ama sadece benim değerim 42 çıkmıştı çünkü. 3 ay bekleyin dedi hemen değerler düzelmez.tup bebek aşılamaya gerek yok sizin için dedi. Şimdi her ay umitlenmiyim diyorum ama işte bir umut insan şüpheleniyor

Anladım canım. Ben bir test manyağı olarak yarından itibaren yapmaya başlayacağım bilgilendirirm senide

Kızlar sizi bişey sorucam adet oldum dedim ya ama bu adetim diğer adetlerime göre çok farklı peçete ailince kahve rengi leke şeklinde geliyodu şimdide peçete çok az bi şekilde akmış yine kahverengi şekilde ama peçeteye siliyorum bişey yok sanki adet olmamışım gibi ve belimin sağ tarafında ağrı var anlayamadım bi arkadaşımda acaba yerleşme kanaması olabilir mi diyo kafam karıştı

kanama başlamazsa test yap canım. Bata kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…